Vlog #9 Naar Bad moms, Make-uploos en lekker spelen!

Dia1

Tijd voor weekvlog #9 alweer! Een hele leuke, zo was ik in Amsterdam voor een event van Garnier waar ik mijn make-up helemaal verwijderd heb, zie je in het kort wat fragmenten uit onze avondroutine, ging ik met Lana en een vriendin naar het zwembad toe, had ik een bioscoop avondje naar ‘Bad Moms’, bezocht ik wat speeltuintjes met de meisjes en meer. Teveel om kort op te sommen, kijk je mee?Klik hier om de video te bekijken op mijn Youtubekanaal

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, ben jij al bij de film ‘Bad Moms’ geweest? Ik kijk uit naar het lezen van jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Vanessa
  10 september 2016

  Superleuke weekvlog Kelly! Het event van Garnier ziet er leuk uit. Ik vind hun producten heel fijn. Tof dat je naar ‘Bad Moms’ bent gaan kijken, ik zou de film ook nog graag willen zien.
  Vanessa onlangs geplaatst…Stress herkennen en wat doe je eraan?My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  10 september 2016

  Jij draagt altijd zulke mooie rokjes Kelly! En wat heb jij veel leuke events en uitstapjes ! Ik heb nog nooit Cluedo gespeeld. Meestal spelen we Rummikub, Yahtzee of Mens erger je niet. Fijn dat je nog even bij je ouders thuis kon werken. Ik werk nu ook met een planning voor mijn blog, dat werkt inderdaad zoveel fijner. Zo’n 365 dagen verhalenboek is ideaal, wij hebben ook zo’n boek. Ik neem ook nooit een telefoon of camera mee naar het zwembad. Ik ben dan te druk met het in de gaten houden van mijn kinderen. Groot gelijk dat je potjes koopt voor de vakantie. Dat is toch een stuk makkelijker. Heel veel plezier op Mallorca!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Twee dezelfde (budget) fashion items: exact hetzelfde of twee verschillende kleurenMy Profile

 • Ellen
  10 september 2016

  Die tas…… helemaal geweldig. Ben er stikjaloers op! Leuke weekvlog weer!
  Ellen onlangs geplaatst…De mooiste boekenkasten #IkeahackersMy Profile

 • MetMirjam
  10 september 2016

  Wij spelen thuis weinig gezelschapsspelletjes, maar op vakantie zijn we dol op Rummikub haha. Ik wil ook nog naar Bad Moms, lijkt me super leuk!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Nationale Mamablogger Dag met ruim 50 winactiesMy Profile

 • Daniëlle
  10 september 2016

  haha, weer een hele leuke weekvlog! Ik moest wel een beetje lachen dat Lana een lekkere appel wilde pakken 😉
  Daniëlle onlangs geplaatst…Geproefd: Het ijs van Swedisch GlacéMy Profile

 • Daniëlle
  10 september 2016

  haha, weer een hele leuke weekvlog! Ik moest wel een beetje lachen dat Lana een lekkere appel wilde pakken 😉
  Daniëlle onlangs geplaatst…Geproefd: Het ijs van Swedisch GlacéMy Profile

 • sandra
  12 september 2016

  Leuke vlog! WIj spelen eigenlijk heel weinig spelletjes. Ik hou er niet zo van.. Haha.. Gelukkig zijn de spelletje voor de kids altijd zo afgelopen..
  sandra onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert! WINACTIEMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.