Mijn onmisbare favoriete Iphone apps

favoriete Iphone apps

Mijn Iphone, hoe zou ik ooit nog zonder kunnen haha. Ik heb een Iphone 6 Plus in goud met 128 GB geheugen, ik ga dus dagelijks los met het maken van foto’s. Foto’s voor de blog, maar vooral ook heel veel foto’s van onze meisjes. Heerlijk vind ik dat en zo leuk om terug te kijken. Ik gebruik ook redelijk wat apps met liefde. Naast de standaard apps zoals Whatsapp, Twitter, Instagram, Rabobank, Youtube etc. heb ik een aantal andere apps die voor mij onmisbaar zijn!

Mijn favoriete Iphone apps

 1. Photobucket: Dit is de app waarmee ik foto’s upload van mijn mobiel naar de online database van Photobucket om ze zo te kunnen uploaden naar mijn blog. Dat werkt enorm snel en is heel makkelijk. Ook kun je de foto’s dan bewerken via de mobiele app om ze gelijk klaar te hebben zodra ik met bloggen vanaf de computer begin. Ik heb een abonnement met wat meer geheugen genomen omdat ik de foto’s van mijn blog er kan uploaden.
 2. Gmail: Mijn mailbox van mijn blog kan ik via de Gmail app bekijken. Simpel en makkelijk.
 3. Oei ik groei: Bij Lana heb ik mij hier nooit echt in verdiept, nu bij Aimy heb ik de app wel gedownload en deze bekijk ik zo nu en dan wanneer ze wat onrustig is of een regeldag heeft. Dit zou dan een sprongetje kunnen zijn. Qua data klopt het bij ons vaker niet als wel, maar toch vind ik het interessant om te lezen wat ze per periode allemaal ontwikkelen.
 4. Timehop: Geweldige app om terug te gaan in de tijd. Je logt in via je social media kanalen en geeft toestemming voor het inkijken van je foto- en videobibliotheek en iedere dag kan je precies terugkijken wat je een jaar, 2 jaar, 3 en zelfs 4 jaar geleden gepost of gedeeld hebt. Super leuk om zo herinneringen op te halen en weer te delen.
 5. Snapchat: Fantastisch leuk social medium! Ik ben er op en af erg actief op, vaker wel dan niet haha. Ik deel er vooral veel onzin, life vlogs met een kijkje in mijn leven, gekke filter snaps etc! Je kunt me volgen via : Kellycaresse
  favoriete Iphone apps
 6. Weight Watchers mobiel: Ik ben bezig geweest met afslanken via Weight watchers  (inmiddels stabiliseren) en via de mobiele app voer ik mijn maaltijden, beweging, gewicht, enzovoorts in. Deze heb ik altijd bij me en zo kan ik precies bijhouden wat ik eet, beweeg en natuurlijk wat ik afval. Je ziet een mooie grafiek die er tot nu toe in dalende lijn uitziet qua gewicht. Erg motiverend!
 7. Fitbit: De app van mijn Fitbit horloge. Hierop zie ik hoeveel ik bewogen heb door middel van de gelopen stappen, gelopen trappen, mijn slaap houdt hij bij, hoeveel ik actief aan het sporten was enzovoorts. Erg leuk en motiverend om deze gegevens te analyseren en mezelf te blijven uitdagen.
 8. Meditatie: Deze gratis app biedt allerlei meditatie oefeningen aan. Heel fijn als je te onrustig bent zodra je in bed gaat liggen. Soms zit mijn hoofd zo vol van de dag dat ik echt even tot mezelf wil komen. Dan zet ik zo’n meditatie oefening aan, die duren gemiddeld 10 minuten en Sandra praat mij zo in slaap 😉 Ideale tip voor mama’s!
 9. Afterlight : Hierin bewerk ik op mijn Iphone regelmatig foto’s voor Instagram. Je kunt er allebei leuke filters aan toevoegen, de foto mooi uitsnijden, belichten, het contract aanpassen en eindeloos meer mogelijkheden.
 10. Parkmobile: Een ideale app om overal te kunnen parkeren zonder daar los geld voor mee te hoeven nemen. Je meldt je aan, dan voer je je kenteken en auto kleur in en selecteert de parkeerautomaat waar je qua zone bij staat en dan klik je op start waarnaar het tellertje begint te lopen. Je betaalt automatisch via je bankrekening. Heel makkelijk. Wij hebben 2 auto’s in ons gezin en ik kan de Parkmobile app voor beiden gebruiken.
 11. Thuisbezorgd: Lekker makkelijk eten bestellen wat snel bezorgd wordt. Niet zo gezond meestal maar vooral handig en makkelijk.
 12. Social deal: Hier scoor ik regelmatig leuke deals voor dagjes uit naar pretparken, indoor speeltuinen, leuke restaurantdeals enzovoorts. Ik hou social deal regelmatig in de gaten en zo bespaar ik een hoop geld op leuke uitjes!

Dat waren ze wel! Dit zijn mijn favoriete apps die ik veel gebruik naast de meest bekende apps. Ik ben benieuwd welke app voor jou onmisbaar is! Deel me jouw tips, wie weet hebben we er allemaal wat aan.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  11 september 2016

  Die Photobucket app lijkt mij echt ideaal! Het geheugen van mijn Samsung Galaxy zit barstensvol, apps heb ik nauwelijks erop staan. Ja de zaklamp. Dat vind ik een heel handige app. En Youtube staat er ook op. Het stomme is dat ik een gloednieuwe Iphone in de kast heb liggen. Nog helemaal in de verpakking en met megaveel geheugen. Ik moet dat ding toch maar een keer in gebruik nemen. Staat al tijden op mijn actielijst…..
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Weekvlog van een thuiswerkmoeder met een eigen bedrijf en mamablogger #1My Profile

 • Carlijn
  11 september 2016

  Dat Photobucket ken ik niet maar klinkt onmisbaar. Zeker voor jou als blogger die veel foto’s gebruikt voor blogjes. Ik mail de foto’s dan altijd eerst naar mezelf en bewerk ze dan in Photoshop, lekker omslachtig haha. De Fitbit-app heb ik ook, leuk om m’n slaap en stappen bij te houden. Verder is voor mij de Nikon-app onmisbaar. Hiermee stuur ik foto’s vanaf mijn spiegelreflexcamera direct naar mijn telefoon zodat ik ze op Instagram kan zetten.
  Carlijn onlangs geplaatst…Het belang van samen met je kind(eren) spelenMy Profile

 • Ellen
  11 september 2016

  Leuk, veel heb ik ook. Maar zie er nog wat leuke tips tussen.
  Ellen onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor in de tuinMy Profile

 • Leonie
  11 september 2016

  Leuk om te weten wat jij allemaal gebruikt. Ik zit veel op Instagram en ik open de WordPress app ook vaak op m’n telefoon!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Kyra’s Musthaves – #1My Profile

 • Kelly
  11 september 2016

  Photobucket is een hele fijne tip! Thanks!
  Kelly onlangs geplaatst…Primark shopvlog zomer 2016My Profile

 • Monique
  11 september 2016

  Fijne tips! Ik gebruik de app van Weeronline regelmatig om het weer te checken. Verder is de zwangerschapsapp van Ouders van Nu erg handig om elke week een stukje te lezen over mijn zwangerschap. En Pinterest gebruik ik regelmatig voor inspiratie 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #2My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  11 september 2016

  Dat photobucket klinkt heel handig. Ben benieuwd of dat ook op Android werkt.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Alles over ons zoontje Spencer!My Profile

 • Stefanie
  11 september 2016

  De photobucket app kende ik nog niet, lijkt mij wel handig. Bedankt voor de tip!
  Stefanie onlangs geplaatst…Appels plukken in de Philips fruittuinMy Profile

 • Mary-Lou
  11 september 2016

  Up&Close is een babywearing app waar ik knopen in op zoek. En voor mijn werk gebruiken we de HappyWe veel. Je happy en crappy moments kun je in de app kwijt. Werkgever heeft dan oa hiermee een idee wat de gemoedstoestand is op kantoor.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…De joint facebookaccounts en andere Facebook ergernissenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  11 september 2016

  Handig zeg om jou favoriete apps te zien. Ik bewerk zelf mijn mobiele foto’s gewoon met het programma wat standaard op mijn Samsung staat en vaak is het niet eens nodig omdat mijn S6 gewoon geweldige foto’s maakt :). Die meditatie app lijkt mij ook wel wat. Fijn om lekker te ontspannen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Mijn beautyfavorieten augustus 2016My Profile

 • Marije
  11 september 2016

  Oei, photobucket. Handige tip. Die ga ik even installeren. Zo eentje die ik eigenlijk helemaal vergeten was.
  Marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 • Nicole
  11 september 2016

  Ik heb van bovenstaande apps alleen timehop en weight watchers haha. Social Deal had ik ook maar toen mijn telefoon te vol was heb ik hem eraf gehaald net als snapchat..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #19 | appels, baby knuffelen en sporten!My Profile

 • Femke
  11 september 2016

  Photobucket ken ik niet maar klinkt heel handig! Ik gebruik voornamelijk WhatsApp, Gmail, bankieren app, Weeronline, Instagram, Dropbox, VSCO Cam.. Timehop moet ik ook eens installeren :-)!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 36 2016: pedicure gewonnen, heerlijk weer, sushi!My Profile

 • Brittany
  11 september 2016

  Dat zijn een hoop apps haha. Timehop heb ik laatst weer gedownload en het blijft hilarisch om al je oude tweets en Facebook posts te zien.
  Brittany onlangs geplaatst…Mijn goedkope creepersMy Profile

 • Danella
  11 september 2016

  Handige apps! Ik gebruik zelf ook heel veel Wunderlist. App voor lijstjes maken en het afvinken daarvan, echt ideaal.
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Recap: Expeditie Robinson Ep. 1 – Twee kampen en een eilandraad door DanellaMy Profile

 • Vanessa
  11 september 2016

  Leuk artikel! Lijken me allemaal handige apps. Ik gebruik eigenlijk vooral de standaard apps zoals Gmail, Twitter en Youtube.
  Vanessa onlangs geplaatst…Stress herkennen en wat doe je eraan?My Profile

 • Marije
  11 september 2016

  Ik hou van mijn apps, haha. Voor mij is Baby Tracker op dit moment onmisbaar. Hierin hou ik bij wanneer Fons heeft gegeten en hoeveel. Ik ben zo’n zeef dat ik dat anders echt vergeet.
  Marije onlangs geplaatst…Kerst is voor mij nooit meer hetzelfdeMy Profile

 • Nina
  11 september 2016

  Leuk om te lezen! Ik heb in plaats van een meditatie een mindfulness app om mijzelf tot rust te brengen. Voor foto’s gebruik ik VSCO als ik de instellingen op mijn iPhone 6 niet toereikend vind. Voor productiviteit gebruik ik Wunderlist. Het scheelt in ieder geval een hoop rondslingerende notitieblaadjes.
  Nina onlangs geplaatst…30 Day Blog Challenge: Hoe gastvrij ben jij?My Profile

 • Lisette
  11 september 2016

  Helaas geen iphone maar een huawei waarvan mn geheugen redelijk vol zit helaas. ik gebruik instagram heel vaak waar ik veel op deel. Twitter steeds iets meer en verder ook de standaard apps haha 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…Health advies BredaMy Profile

 • Nicky
  11 september 2016

  Leuk om te lezen! Ik gebruik de app van Google Analytics en Camera Connect (zo kan ik mijn foto’s van de camera op de telefoon krijgen, heel handig voor social media en whatsapp. Wunderlist gebruik ik vaak voor to do’s. Deze synchroniseert ook op de macbook etc. Super handig 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Weekvlog #5 20 weken zwanger & eerste deel vakantie Texel ♡My Profile

 • Milou
  11 september 2016

  Oh die photobucket app ga ik ook downloaden. Slim!
  Milou onlangs geplaatst…Lou’s Weekly Pictures #2My Profile

 • Idis
  11 september 2016

  De beste app ooit blijft Netflix! 🙂

 • Iris
  11 september 2016

  Buienalarm is ook heel handig! Je voert je locatie in dus als je twijfelt om even naar buiten te gaan en het is donker buiten, kun je kijken óf en hoeveel het dan gaat regenen!

 • rachel
  12 september 2016

  idd photobucket is onmisbaar!! zo ook mijn wordpress en snapchat haha, instagram word een beetje minder bij mij op het moment. waze navigatie is voor mij ook onmisbaar haha en spotify, wunderlist gebruik ik voor mijn boodschappen
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 10 september ’16My Profile

 • Petra Elitt
  8 september 2017

  Zelf gebruik ik Afterlight ook voor mijn Instagram foto’s. Het geeft ze net dat beetje extra.
  Groet,
  Petra Damen Elitt

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.