lvo

Ken jij het Land van Ooit nog van vroeger? Dit bijzondere pretpark, gelegen in het pittoreske Drunen (mijn woonplaats) werd de locatie voor de opnames van een wel hele bijzondere film.

In samenwerking met Fruit Shoot

Het is namelijk een film die niet zomaar tot stand is gekomen. Het bekende drankje Fruit Shoot (die nu ook een suikervrije variant op de markt heeft gebracht) ging op zoek naar de slimste en stoerste kinderen van Nederland. Uit ruim 2500 aanmeldingen zijn 5 kids geselecteerd om mee te spelen in deze film die in het bekende Land van Ooit in Drunen (mijn woonplaats!) is opgenomen. Ik heb zelf in het Land van Ooit gewerkt en ik kom er regelmatig langs, dus ik ben super benieuwd naar deze film op deze mooie locatie. De trailer belooft in ieder geval veel goeds. Bekijk hem hier!

Bekijk hier de trailer van deze film:

De film heet Fruit Shoot ‘de Dropping – en de schat van Blijburght’ en is NU live te bekijken via deze link. Pak de popcorn en de limonade er maar bij om te kijken naar deze leuke film!  In de film gaan van vijf avontuurlijke, slimme kids met behulp van archeoloog Marcus de Graaf op zoek naar een schat. Door verschillende opdrachten uit te voeren kunnen zij uiteindelijk de schat vinden, maar de echte vraag is: Wie kunnen ze vertrouwen? lvo2 Ik denk dat het Land van Ooit de perfecte locatie is voor deze film. Ga jij deze film kijken met je kinderen?


Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “KIJK TIP: Een film in het Land van Ooit!”

 1. Oh daar kwam ik vroeger zo vaak. Ik zat altijd al die series te kijken van Kloontje het reuzenkind en dat sprookje van die zwanen. Ik weet niet meer zo goed hoe die laatste ging, maar ik vond het altijd zo fascineren. Leuk dat ze er weer wat mee hebben gedaan.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hiken met een babyMy Profile

 2. Ik ben er ooit met mijn klas geweest groep 1
  Mijn moeder ging toen mee als hulp moeder.
  Maar wij alletwee hadden niet zo veel met het park. Ik kan mij er ook weinig van herinneren terwijl ik normaal alles heel goed herinner. Mijn moeder vond er niet veel aan.
  Wat ik wel heel erg leuk vond was kloontjr het reuze kind maar dat had weinig te maken met het park in het echt vond ik.
  Verder het gekke is nu ik terug kijk op kloontje met mijn kinderen erger ik mij aan het slechte Nederlands van kloontje.
  Wat ik als kind juist grappig vond.
  Mijn middelste dochtertje van 5 zegt dan mama ze praat zo slecht ze is toch niet 5 ?
  Haha

 3. Hihi, oh ik was het bestaan van Het land van Ooit al zowat vergeten! Ik ben er nooit geweest maar ik keek wel Kloontje op tv, dat zijn wel leuke herinnneringen, doet me dan denken aan een bepaalde periode in mijn leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.