Vlog #9 Lunchen, nieuwe iMac en een interview voor Kellycaresse.nl

 

vlog 9 still

Afgelopen donderdag had ik een leuke dag op de planning want ik had afgesproken met Sanne om een interview voor de site op te nemen. Zoals jullie weten zijn is de ‘wat doe jij van 9 tot 5’ tot nu toe altijd een geschreven interview geweest maar als experiment koos ik er bij het verhaal van Sanne voor om dit in een video interview op te nemen. Ze is momenteel 33 weken zwanger en haar verhaal zullen jullie vrijdag kunnen zien. Op de dag van het interview besloot ik om te vloggen en die vlog laat ik jullie vandaag al zien. Ook ging ik mijn nieuwe iMac computer ophalen en aten we een heerlijke lunch, kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik hoop dat jullie het een leuke video vonden, ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Vlog #9 Lunchen, nieuwe iMac en een interview voor Kellycaresse.nl”

 1. Mooie computer! Zijn heel fijn om mee te werken,
  Ik heb alleen wat feedback op je vlog (als je dat fijn vindt, anders moet je het maar negeren). Deze vlog vond ik erg rommelig, zowel qua tekst als qua montage. Zinnen werden niet afgemaakt omdat er geknipt in is, wat je duidelijk kunt zien. Knippen moet nou eenmaal gebeuren, maar het is hier wel erg duidelijk. Het loopt niet mooi over zeg maar.
  Ook begin ik mij wat te storen aan de stopwoordjes ‘ lekker’ en ‘ super’.
  Als je het er niet mee eens bent negeer mijn comment hoor 🙂
  Liefs

 2. He kelly,

  weer een onwijs leuke vlog. ben gek op jou vlogs.

  Ik ben nog wel benieuwd hoe dat zalm dingetje smaakt. hihi als die goed in de smaak gevallen is wil ik hem ook wel proberen.

 3. Oké, ik ben echt een apple-leek, maar een iMac .. is dat alleen een beeldscherm waar ook een computer in zit, of is het echt alleen een beeldscherm? Ik begrijp er soms echt niks meer van wat nou wat is. Dus ik kan wel zeggen dat ik het tof vind dat je er een hebt, maar ik weet eigenlijk niet eens hoe tof dat eigenlijk is, haha. Het ziet er daarentegen wel heel gaaf uit op je bureau! En leuk dat je met Sanne hebt afgesproken voor een interview, een vriendin raadde haar blog aan en zodoende ben ik erop terecht gekomen!
  Jennifer onlangs geplaatst…Dingen om naar uit te kijkenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.