Wedding wednesday : De eerste date van mij en Yannick

Ik dacht dat het misschien wel leuk is om wat meer de geschiedenis van mij en Yannick in te duiken om jullie meer te weten te laten komen over mij en Yannick. Het komende jaar staat in het teken van het plannen van onze bruiloft en in de maand dat wij trouwen zijn we 5 jaar samen. Yannick en ik kennen elkaar via een gezamenlijke vriend en al snel kwamen we in contact via MSN wat toen nog heel erg hip was. We besloten snel onze eerste date te plannen en deze was, jawel, op 23-05-2010. Het was echt liefde op het eerste gezicht en op 24-05-2010 kregen wij een relatie, jep, dat is de dag erna. Als je me maanden daarvoor vroeg dat ik zo snel ‘verkering’ zou krijgen als je elkaar zo kort kent dan had ik je denk ik niet durven geloven, maar dit gevoel was niet te beschrijven, zo mooi. Ik ga jullie vandaag vertellen over onze eerste date die plaatsvond in Den Bosch op het festival ‘Jazz in Duketown’. Drie weken daarvoor was ik gediagnosticeerd met Diabetes type 1 waardoor mijn leven echt op zijn kop stond. Ik kon niet geloven dat ik zo snel de ware liefde zou vinden.

De diagnose Diabetes hakte er nogal in bij mij, ik ging snel weer naar school maar zat alles behalve goed in mijn vel. Ik kreeg een ziekte die voorkomt bij mensen met een gemiddelde leeftijd van 50+, ik voelde me echt even afgeschreven. Ik was al 1,5 jaar vrijgezel en kon me niet meer voorstellen dat diabetes niet een grote afknapper zou zijn. De diagnose had heel veel met mijn zelfvertrouwen gedaan en ik kon geen weg vinden in het behandelen van deze ziekte doordat ik er vanaf toen 24/7 mee bezig moest zijn.
Ik was in twijfel of ik het Yannick op de eerste date al zou vertellen of niet maar hoe kan ik onzichtbaar insuline toedienen voor mijn drankje en mijn bloedsuiker checken? Of zou ik het verborgen houden en maar vaak een toilet opzoeken. Toen ik in de bus zat op weg naar de stad ging mijn hart tekeer. We hadden op het station afgesproken en ik had echt zo’n ‘nu of nooit’ gevoel, ik wist stiekem dat dit een hele bijzondere date kon worden. Stiekem zei mijn hart al dat dit ‘hem’ zou zijn. Toen ik Yannick zag staan wist ik het meteen, die man wil ik ooit trouwen, maar zal hij dit met mij willen? Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Nog nooit was ik ineen keer zo op slag verliefd dat ik er helemaal door opgeslokt werd. Nog nooit kon ik de toekomst zo mooi voorstellen met iemand dan toen ik hem tegenkwam. Ik kon alleen maar dromen dat hij hetzelfde zou voelen.

We gingen een drankje doen aan de parade, en toevallig is dat de plek waar ik met Mascha een meeting had en waar hij me kort geleden ten huwelijk vroeg. We deden een drankje en ik bestelde een spa rood. Ik dacht als ik cola light bestel dan kom ik misschien over als een soort ‘dieet meisje’ maar ik kon voor mijn diabetes beter geen frisdrank bestellen. Yannick bestelde verse jus d’orange en toen hij hoorde dat ik Spa rood bestelde zei hij dat dit zijn favoriete drankje was. Ik moest even gniffelen want het was nog even mijn dekmantel om mijn diabetes verborgen te houden. Even later gingen we een stukje wandelen en we kletsten honderduit. Over allerlei zaken waaronder hele persoonlijke en ik had kort daarvoor in het ziekenhuis gelegen dus het kwam gewoon plots al ter sprake, zo fijn dat ik me voelde. Hij reageerde onwijs lief en dit gaf mij nog meer vertrouwen in ons. Als hij dat zou kunnen accepteren (want het is nogal een belasting voor een partner) dan had ik geen angsten meer.

We kletsen uren achter elkaar, hadden om 20.00 afgesproken en rond 0.00 was onze eerste kus, midden in een menigte maar dat hadden wij niet in de gaten. Het was zo fijn en ik had me nog nooit zo gelukkig gevoelt. Hij sprak die avond ook aan mij uit hoe dol hij op me was, hij tilde me op, zoende me en vertelde me dat hij vertrouwen heeft in ons. Het voelde letterlijk alsof ik in een mooie film zat en zo voelt dat eigenlijk nog steeds. Om 01.30 bracht hij me veilig thuis en de dag erop na mijn werkdag kwam hij me ophalen voor een wandeling bij de Duinen. Hij heeft toen al mijn ouders ontmoet. Al die dingen die je pas veel later ‘hoort’ te doen daar trokken wij ons niets van aan. Tijdens die wandeling vroeg hij me of hij me zijn vriendinnetje mocht noemen. Natuurlijk mocht dat! Sinds die dag, 24-05-2010 voel ik mij het gelukkigste meisje op aarde en nu ruim 4 jaar later ben ik de moeder van zijn dochter.

Wat een zwijmelverhaal maar dit is echt hoe het gelopen is. Ik voel me gezegend dat ik aan zijn zijde mag staan. We hebben ontzettend veel meegemaakt samen, hele mooie momenten maar ook dieptepunten.  We weten allebei daardoor heel goed wat de waarde van het leven is. We zijn allebei geconfronteerd met zaken die je niet in de hand kunt hebben maar samen zijn we er sterker uitgekomen. We hebben elkaar door en door leren kennen en daarom denken wij klaar te zijn voor het huwelijk. Ik had nooit durven dromen dat dit mij mocht overkomen en niemand kan zo goed omgaan met Diabetes dan hij dit kan. Yannick, ik zal je dit verhaal zeker even laten lezen, ik wil je gewoon nog even bedanken!

In deze tunnel wandelden we terug na onze eerste date en hadden we veel gekust, mooie herinneringen!

Hoe was de eerste date van jou en je partner?  Ik ben onzettend benieuwd naar meer van dit soort heerlijke zwijmelverhalen! Of was jullie eerste date helemaal niet romantisch? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties, er is niets zo mooi als de liefde tussen twee mensen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Emilia
  27 augustus 2014

  Ahhhh dit is zo lief! Superleuk dat je dit deelt, zo romantisch! Zo mooi dat jullie na een dag al meteen wisten dat het goed zat en meteen een relatie hadden, jullie horen echt bij elkaar.
  Emilia onlangs geplaatst…MADEIRA DIARY / Dag 1 en 2My Profile

 • Dita
  27 augustus 2014

  Mooi om te lezen! Ik kende mijn vriend veel langer maar inE eerste date was heel romantisch. Hij vroeg of ik bij hem kwam eten, zo lief! Als snel daarna kregen we een relatie
  Dita onlangs geplaatst…What’s in my fridge – Augustus 2014My Profile

 • Jess
  27 augustus 2014

  Wat een lief en romantisch verhaal. Wij leerden elkaar kennen op vakantie maar pas thuis planden we onze eerste date. We gingen de Euromast op en daarna naar Scheveningen. Best romantisch ook. De keer daarop reden we aan het einde van de middag naar Antwerpen tijdens een zwoele zomeravond.
  Jess onlangs geplaatst…Soppe(n) in StokkeMy Profile

 • Vanessa
  27 augustus 2014

  Wat een mooi verhaal! Leuk dat jullie meteen wisten dat het goed zat. Jullie zijn een mooi koppel! Mijn vriend en ik hebben twee jaar samen op school gezeten, toen we 13 en 14 jaar waren. Toen waren we al een ‘koppeltje’, in die zin dat we elkaars handje vasthielden en elkaar de hele dag plaagden. Jammer genoeg zijn we toen van school veranderd en is het contact verwaterd. Ongeveer 4,5 jaar geleden zat ik op een dag op de bus en ineens dacht ik aan hem, ik vroeg me af hoe het met hem zou gaan. Ik kwam thuis en zocht hem op Netlog. Ja hoor, gevonden! We hebben uren en dagen op MSN gepraat en uiteindelijk hebben we afgesproken om iets te gaan drinken. Het was meteen weer liefde op het eerste gezicht! Ondertussen hebben we al 4 jaar een relatie en wonen we gelukkig samen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Dr.Hauschka Eyeshadow PaletteMy Profile

 • Sophie
  27 augustus 2014

  Wat een lief en romantisch verhaal! Zo bijzonder dat jullie beiden al zo snel het gevoel hadden ‘this is it’. Ik ben echt een groot voorstander van ‘if it is meant to be, it is meant to be’ (wat een hoop engels haha!), en ik denk dat jullie dat wel echt zijn 🙂 Ik knipper al zo’n 3,5 jaar met mijn relatie en ik kan niet zonder hem. Een tijd geleden dacht ik echt dat hij de ware was, misschien nog steeds, maar misschien ook niet :’)
  Sophie onlangs geplaatst…Kiko Brow Gel & Gel Look Top CoatMy Profile

 • Manon
  27 augustus 2014

  Aaaah, zwijmel haha wat ontzettend cute, droppies waren jullie toen ook nog hahaha. Ik was 15 en Robert was 16, onze eerste date was zelfs met Bibian erbij omdat zij een “wederzijdse” vriendin was haha. We gingen naar de kermis met z’n drietjes ofzo dacht ik. De eerste date van Robert en mij apart was film kijken bij hem thuis (Kangaroo Jack :’)), hij had mij heel romantisch terug naar huis gebracht met zijn fietsje en toen na lang eromheen draaien kuste hij mij dan ook eindelijk <3 zucht…
  Manon onlangs geplaatst…Twee opa’s en drie oma’sMy Profile

 • Anne Solveig
  27 augustus 2014

  Wat schattig!! En ook die foto’s, haha. Mijn eerste date met Stephen was in Rotterdam, we hebben eerst wat gedronken en zijn daarna een eind langs het water gaan lopen. Haha.
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Het testen van de Garmin vivofit, een maand later..My Profile

 • Koalabeautymama
  27 augustus 2014

  Aaahh wat romantisch zeg! Mooi dat je gelijk zo’n goed gevoel erover had en dat het natuurlijk wederzijds was. Op naar een dream wedding 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…My life in pictures #28My Profile

 • Dagmar
  27 augustus 2014

  Aaah ik smelt hier helemaal weg in de ochtend haha. Wat een prachtig verhaal en zo mooi beschreven, ah dit is echt een prachtige love story <3 Heel mooi en superleuk dat je het deelt!
  Dagmar onlangs geplaatst…Sport – The sporty girl tagMy Profile

 • saskia
  27 augustus 2014

  Ooh wauw wat een geweldig mooi verhaal. Heel mooi beschreven.
  saskia onlangs geplaatst…Kletsartikel: Gelukkig nieuw schooljaar! (+ een aantal kleine veranderingen)My Profile

 • Anneleen
  27 augustus 2014

  Ooh wat mooi om te lezen! Jullie zijn een leuk koppeltje!

 • Tineke
  27 augustus 2014

  Wat een heerlijk zwijmelverhaal.. Haha oke mijn eerste date was leuk maar verre van romantisch… Hier komt ie:

  Ik heb mijn vriend op mijn 16de leren kennen via internet (partyflock). Hij zat op dezelfde school maar ik had hem nog nooit eerder gezien. Na maanden lang msnen besloten we af te spreken na schooltijd, ik was door al het msnen stiekem al behoorlijk verliefd geworden op deze jongen. Net die dag spotte ik hem wel drie keer, ik was zo zenuwachtig en durfde niet op hem af te stappen (gelukkig zag hij mij niet) Ik had hem dus al goed kunnen `checken` en vond hem wel erg leuk.. Na schooltijd ging ik dus op weg naar de afgesproken plaats, hier stond hij me al op te wachten.. We zouden ergens wat gaan lunchen bij een tentje waar hij vroeger had gewerkt, door de zenuwen had ik weinig trek, hij betaalde dus ik durfde niet teveel te bestellen. Ik nam alleen een appelflap. Ik heb nog nooit ergens een vieze appelflap gehad maar deze was echt heel erg droog… Ik had geen drinken besteld en kreeg hem echt niet weg, haha! Na afloop vroeg hij of ik nog even mee liep naar de drogisterij, zijn moeder was jarig, of ik even mee wou helpen om een cadeautje uit te zoeken. Doordat ik zo verlegen en zenuwachtig was hebben we niet gezoend.

  Achteraf klinkt het best wel erg maar nu zijn we al bijna 6 jaar samen. Het is dus helemaal goed gekomen!

  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…FAVORIETE JURKJES VAN LEZERESSEN #6My Profile

 • Nadia
  27 augustus 2014

  Wat een romantisch verhaal! De eerste date van mijn vriend en mij was eigenlijk geen echte ‘date’, maar hij vertelde later dat hij toen al wel gelijk het gevoel had dat we bij elkaar hoorden. Het voelde ook gelijk goed en twee weken later waren we ‘officieel’ samen. Ook best snel gegaan dus.

 • Kim
  27 augustus 2014

  Heel erg leuk om te lezen!
  Kim onlangs geplaatst…#gratefulsummerdaysMy Profile

 • Natascha
  27 augustus 2014

  Ik heb nu 6,5 een relatie met mijn man, waarvan nu al een halfjaar heel gelukkig getrouwd.
  We zaten samen op de middelbare school en toen ik 14 was was ik al helemaal verliefd op hem. Helaas had hij alleen maar oog voor andere meisjes.. Ondertussen heb ik ook nog een ander vriendje gehad, maar hij blijf voor mij toch wel de ‘hot guy of the school’.

  Tot mijn 16e (hij was 18). Ik sprak hem veel op MSN, maar dat was niet meer dan dollen en gezelligheid. Vervolgens reed hij een dag later stomtoevallig langs mijn huis en hij stuurde me daarom een smsje of ik het was die daar liep. JA!, Dat was ik en ik zag hem ook 😉
  We besloten een week later af te spreken. Hij kwam me de eerste keer opzoeken op de middelbare school en we maakte een korte wandeling. Echt spectaculair was het niet, maar verliefd was ik zeker wel!
  Een weekje later besloten we een strandwandeling te maken en daar kusten we ook voor het eerst. Zo romantisch! Hij vroeg me ook gelijk verkering en sinds 2008 zijn we dan ook onafscheidelijk en inmiddels gelukkig getrouwd. Dat had ik nooit durven denken toen ik 14 was! <3

 • Lara
  27 augustus 2014

  Wat een heerlijk romantisch verhaal haha! Jullie hebben mooie herinneringen om op terug te kijken en ik hoop dat jullie ook nog veel herinneringen gaan maken met elkaar! Ik kan helaas nog niet zo’n mooi verhaal vertellen, ik ben wel al járen verliefd en ik heb het idee dat hij de ware is, maar helaas denkt hij daar anders over. Ik heb het nooit gezegd hoor, maar dat is gewoon duidelijk voor mij. Maar ik heb nog áltijd hoop, de ene dag meer dan de ander maar misschien komt het ooit wel goed 🙂 en dan heb ik wel een héél mooi verhaal om te vertellen haha ^^

 • Benay Vaneese
  27 augustus 2014

  Mijn eerste date met mijn vriend was allesbehalve romantisch. Ik had mijn vriend op Netlog leren kennen. lekker fout, maar goed. Eerst heel veel msn-en en na lange telefoongesprekken spraken we af voor een eerste date. Ik vanuit Hoorn naar Eindhoven met de trein. We hadden daar in de stad afgesproken. Mijn ouders waren not amused en ik moest al om 10 uur thuis zijn. Belachelijk. Elk uur moest ik mijn ouders sms-en dat ik nog leefde, want ze waren super ongerust. Tussendoor belde mijn moeder nog een paar keer om nog even zeker te zijn dat ik oké was. We hebben lekker gewandeld door de stad en op het terras gezeten en gingen uit eten. Daarna heeft hij me helemaal naar huis gebracht (super lief van hem, want het is bijna 2 uur rijden), zodat ik niet met de trein terug hoefde. Hij heeft toen meteen mijn ouders ontmoet. Best snel, maar ik wist gewoon, dit is hem. En nu zijn we al ruim 6 jaar samen.
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Review: Catrice Luminizing Bronzer Limited EditionMy Profile

 • Eveline
  27 augustus 2014

  Oooh wat klinkt dat romantisch!

  Ik had mijn vriend op een festival ontmoet. Op zaterdag had ik hem leren kennen en dat festival was ook nog op zondag. Ik ging op zondag en hij had geen plannen om erheen te gaan, maar kwam hij toch, speciaal voor mij, helemaal alleen. Ik had het hem niet eens gevraagd. Ik had ook meteen het gevoel dat hij het was voor mij en nog steeds natuurlijk! <3
  Eveline onlangs geplaatst…I’m back!My Profile

 • Dionne
  27 augustus 2014

  Aaah, wat leuk, om te lezen

 • Miranda
  27 augustus 2014

  Aah wat leuk om te lezen, wat een romantisch verhaal!:)
  Mijn man en ik hadden niet echt een eerste date. Wij gingen met een hele groep op vakantie en werden verliefd:) een week nadat we thuis waren van vakantie kwam hij een dagje op bezoek (hij woonde toen nog in Brabant, ik in Twente) en sinds die dag (alweer 12 jaar geleden) was het officieel:)
  Miranda onlangs geplaatst…De sunshine award ontvangen:)My Profile

 • Kirsten
  27 augustus 2014

  Zo romantisch!
  Fijn dat je onmiddellijk wist dat hij de ware voor je was!
  Ik ben 30/08 5 jaar samen met mijn vriend ^^
  Kirsten onlangs geplaatst…Liebster Award Nominatie #2My Profile

 • Martina
  27 augustus 2014

  Wat een leuk verhaal!
  Martina onlangs geplaatst…26 Augustus 2014 – Oh so matt!My Profile

 • Angela
  27 augustus 2014

  Zwijmel, zwijmel! Wat een romantisch verhaal. Jullie zijn heel leuk samen 😀
  Angela onlangs geplaatst…Waarom zwangerschapsyoga? Mijn redenen.My Profile

 • TodaysLovely
  27 augustus 2014

  jullie zijn zo lief samen!

 • Madelaine
  27 augustus 2014

  Wat een leuk verhaal zeg. Bijzonder he hoe je zo iets kan voelen!

 • Laura
  27 augustus 2014

  ahhh wat een super lief verhaal! Heel leuk om te lezen hoe de eerste date is verlopen. Jullie zijn echt een leuk stelletje! <3
  Laura onlangs geplaatst…Vacation haulMy Profile

 • Eilish
  27 augustus 2014

  Wat een mooi verhaal. Mijn vriend en ik kregen ook binnen een aantal dagen een relatie, we zijn nu ruim 15 maanden samen. En het voelt echt geweldig, het voelde goed… waarom wachten met een relatie dan? Ik hoop ook ooit een mooi dochtertje of zoontje te krijgen en te gaan trouwen!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Lipstick | Essence 14 adorable mattMy Profile

 • Manon
  27 augustus 2014

  kijk dat is nog eens romantisch, ik kende mijn vriend al omdat we bij elkaar op de middelbare school hebben gezeten maar de eerste date was gewoon bij hem thuis beetje bijkletsen haha echt niet bijzonder helaas.
  Manon onlangs geplaatst…Verzorgingsproducten van The Spa CollectionMy Profile

 • Renée
  27 augustus 2014

  Wat een heerlijk verhaal, Kelly. Het lijkt wel een een romantisch film verhaal. Mijn vriend en ik leerden elkaar kennen in oktober 2012. Ik kwam weer werken bij mijn oude werkgever. Ondertussen was het bedrijf gegroeid tot 140 werknemers. Waaronder mijn vriend. We spraken elkaar afentoe in de gang en al snel merkten we dat er een klik was. Toen we het een keer hadden over reizen en ik vertelde dat ik graag ooit eens naar Tokio zou willen, viel hij stil. Hij had precies dezelfde bestemming in zijn hoofd. Al dat soort kleine dingetjes zorgden ervoor dat wij opkeken tegen het weekend en uitkeken naar de maandag, dat we elkaar weer zouden zien. Op 1 december 2012 gingen wij naar de bioscoop en kwam hij mij thuis ophalen. Gelijk mijn ouders ontmoet, die al op de hoogte waren van onze ‘romance’ en het volledig toe juichten. Een week later nam hij mij als verrassing mee naar een superluxe hotel in Antwerpen. Daar vroeg hij mij op 7 december 2012 officieel verkering. Ik had als grapje gezegd dat we pas iets hadden als hij mij echt verkering zou vragen. Vanaf toen waren we elk weekend samen, deden we leuke dingen, gingen we op vakantie naar Maleisie (onze eerste vakantie en gelijk zo’n reis, echt de mooiste vakantie ooit!). In november 2013 (11 maanden verkering) gingen wij samenwonen. Op 5 april 2014 had ik, op de 24e verdieping van ons hotel aan Central Park in New York, een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Twee dagen later, op 7 april (1 jaar en 4 maanden verkering), vroeg hij mij ten huwelijk naast The Brooklyn Bridge (nadat hij mijn vader om mijn hand had gevraagd). 26 september 2014 gaan we trouwen en op 9 december zijn wij uitgerekend van ons eerste kindje. Zo snel kan het gaan…. Maar als je direct al voelt dat het ware liefde is, waarom wachten met onze grootste dromen te vervullen? 

 • Renée
  27 augustus 2014

  Wat een heerlijk verhaal, Kelly. Het lijkt wel een een romantisch film verhaal. Mijn vriend en ik leerden elkaar kennen in oktober 2012. Ik kwam weer werken bij mijn oude werkgever. Ondertussen was het bedrijf gegroeid tot 140 werknemers. Waaronder mijn vriend. We spraken elkaar afentoe in de gang en al snel merkten we dat er een klik was. Toen we het een keer hadden over reizen en ik vertelde dat ik graag ooit eens naar Tokio zou willen, viel hij stil. Hij had precies dezelfde bestemming in zijn hoofd. Al dat soort kleine dingetjes zorgden ervoor dat wij opkeken tegen het weekend en uitkeken naar de maandag, dat we elkaar weer zouden zien. Op 1 december 2012 gingen wij naar de bioscoop en kwam hij mij thuis ophalen. Gelijk mijn ouders ontmoet, die al op de hoogte waren van onze ‘romance’ en het volledig toe juichten. Een week later nam hij mij als verrassing mee naar een superluxe hotel in Antwerpen. Daar vroeg hij mij op 7 december 2012 officieel verkering. Ik had als grapje gezegd dat we pas iets hadden als hij mij echt verkering zou vragen. Vanaf toen waren we elk weekend samen, deden we leuke dingen, zoals vakanties naar Maleisië, Schotland, Barcelona en Londen. In november 2013 (11 maanden verkering) gingen wij samenwonen. Op 5 april 2014 had ik, op de 24e verdieping van ons hotel aan Central Park in New York, een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Twee dagen later, op 7 april (1 jaar en 4 maanden verkering), vroeg hij mij ten huwelijk naast The Brooklyn Bridge (nadat hij mijn vader om mijn hand had gevraagd). 26 september 2014 gaan we trouwen en op 9 december zijn wij uitgerekend van ons eerste kindje. Zo snel kan het gaan…. Maar als je direct al voelt dat het ware liefde is, waarom wachten met onze grootste dromen te vervullen? 🙂

 • Betty
  27 augustus 2014

  Aaaaw wat een onwijs lief en mooi verhaal! Je had het me laatst natuurlijk al verteld, maar om het zo te lezen en met die foto’s erbij… <3

  Ik vind de fase waarin Maran en ik nu zitten (getrouwd, 9 jaar samen, baby op komst, dolgelukkig samen) heerlijk, maar die beginperiode was toch ook wel heel gaaf. Super spannend en steeds maar afwachten enzo!

  Ik had trouwens ook heel sterke en 'dit is Hem!'-gevoel bij Maran tijdens onze eerste date <3
  Betty onlangs geplaatst…“Wat heb jij een dikke buik zeg!”My Profile

 • Cléo
  27 augustus 2014

  Haha, ik ken die tunnel! Fiets ik elke dag doorheen. Nu zal ik aan jou en Yannick denken als ik op m’n fietsje zit en de tunnel passeer 😉 Wat een ontzettend romantisch verhaal! 🙂
  Cléo onlangs geplaatst…CrisisMy Profile

 • Michelle
  27 augustus 2014

  Wat een prachtig verhaal Kelly! Ik word er echt blij van als ik dit lees (:
  Michelle onlangs geplaatst…Update: ik ga verhuizen!My Profile

 • Isabel
  27 augustus 2014

  Op 23 mei zijn mijn ouders getrouwd! Hoe toevallig , maar wat romantisch

 • Kim
  27 augustus 2014

  Ooh zo romantisch! 🙂 Onze eerste date was eigenlijk heel toevallig gekomen en puur vriendschappelijk. De bedoeling was om heel even iets te gaan drinken, want mijn vriend moest nadien nog gaan voetballen, maar we waren zo goed aan het praten dat hij heeft besloten niet meer te gaan voetballen (wat lief!) en dan hebben we nog tot 4u ‘s nachts zitten praten met z’n tweetjes 🙂 Het klikte meteen zo goed tussen ons, we konden zo goed praten en lachen samen! Toch heeft het dan nog een jaar geduurd voor we samen waren! We waren eerst gewoon ‘beste vrienden’, terwijl we eigenlijk stiekem wel allebei verliefd op elkaar waren! Ongeveer een jaar later hadden we ruzie omdat ik op café was weggegaan zonder dag tegen hem te zeggen (omdat ik soms niet zo goed wist hoe ik me tegen hem moest gedragen) en toen is hij nog naar mij toe gekomen en heb ik hem na heel lang rond de pot te draaien verteld dat ik verliefd op hem was… Toen hebben we eindelijk voor het eerst gekust! Mijn vriend was toen nog in een relatie met iemand anders, maar ik wist eigenlijk wel dat hij verliefd op mij was… Een beetje erg eigenlijk, maar goed, hij heeft het dan meteen opgebiecht aan zijn vriendin toen en het uitgemaakt met haar zodat we samen konden zijn 🙂 En nu zijn we al bijna 4 jaar samen! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Create it your way tagMy Profile

 • Nicole
  27 augustus 2014

  Aaah wat super geweldig zeg…. Schaam me beetje om dat van ons te delen haha.. Want Bart was 7 jaar geleden wel op slag verliefd op mij maar ik niet op hem… Heeft paar jaar geduurd.. Maar 3,5 jaar geleden sloeg bij mij dan ook de vonk over 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie BabyhuysMy Profile

 • saskia
  27 augustus 2014

  Mooi geschreven.

 • Fleur
  27 augustus 2014

  Oooh wat een ontzettend fijn en lief verhaal!
  Ik vind jullie zo lief samen!

 • Nicole - Lipstickzone
  27 augustus 2014

  Ahw wat een mooi verhaal Kelly. Ik ben totaal niet materialistisch of jaloers ingesteld, maar als ik dit soort verhalen lees dan kan ik alleen maar hopen dat ik ook ooit zoiets mee mag maken. Denk dat liefde het mooiste is wat er is :). Mijn vorige relatie was geen pretje haha dus geen zwijmel verhaal hiero! Maar goed, ben nog maar 19 dus het kan nog! 😛
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Mac Candy Yum Yum ~ Dupes! ♥ BUDGET!My Profile

 • Cindy
  27 augustus 2014

  Wat een lief verhaal zeg! Ik kwam mijn vriend tegen in de kroeg, we keken elkaar aan op een paar meter afstand en ik zag alleen maar lichtflitsen en hem. Alles wat door ons beeld heen liep vervaagde. Een week later zag ik hem weer en een dag later kwam hij “op de koffie” in mijn appartementje waar ik net 3 weken in woonde. Een aantal dagen later was het Oud&Nieuw en toen bleef hij slapen en sindsdien zijn we samen. Wel zijn we 2 maanden even uit elkaar geweest, maar hij kwam terug en sindsdien zijn we echt meant to be voor elkaar! Met hem word ik oud, dat weet ik zeker!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – augustus #4My Profile

 • Tamara
  27 augustus 2014

  Wat snel maar oh zo leuk!! Hier ging het ook snel al duurde het even tot het officieel was. Ik had R al vaker gezien en was eerlijk te zijn niet typen waar ik op zou vallen. Echter na paar stap avonden steeds zien, een onverwachtse avond wat knuffelig worden ging ik een weem later met hem naar huis. Daarna bleven wij elkaar zien en werd dit al snel elke dag. 3weken later was ook ik echt om en was het officieel! 2 jaar later 12weken zwanger, 3 jaar later een babymeisje van een half jaar!
  Tamara onlangs geplaatst…Aantal favoriete baby aankopenMy Profile

 • Jenny
  27 augustus 2014

  Heerlijk verhaal! Komende vrijdag vertel ik ons verhaal, dan zijn wij vijf jaar samen.
  Jenny onlangs geplaatst…Craig Ramsay: lachen is gezond!My Profile

 • beautydiarynl
  27 augustus 2014

  Wat een mooi, romantisch verhaal! Droomkoppel zijn jullie!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Schwarzkopf gliss kur hair repair everyday oil elixirMy Profile

 • Anoeska
  28 augustus 2014

  Wat een mooi en bijzonder verhaal. Zoals ik het kan lezen zijn jullie echt voor elkaar gemaakt!
  Anoeska onlangs geplaatst…ARGAN OIL SUBLIME MASKMy Profile

 • marleen
  28 augustus 2014

  lieverd!!

  wat een heerlijk verhaal, en wat kan ik me nog goed herinneren dat we richting het ziekenhuis gingen omdat je bloedsuiker veel te hoog was 🙁
  wat ben ik blij dat je kort daarna Yannick hebt ontmoet en jullie samen een supermooi leven hebben gekregen!!
  en natuurlijk Lana hebben gekregen!! de kroon op jullie relatie!!

  wat ben ik trots op jullie!
  xxx

 • Jose
  28 augustus 2014

  Ahhh, MSN, daardoor heb ik ook mijn vriend leren kennen, zo’n 6 jaar geleden. We zijn eens op stap gegaan met gezamenlijke vrienden en daarna heb ik de stoute schoenen aangetrokken om hem mee te vragen op een date. We hebben gegeten, iets gedronken & na uren kletsen in mijn oude Suzuki Alto, heel akward een knuffel gegeven bij de auto. We hebben nog 3 maanden gedate, voordat Simon mij verkering vroeg (‘wil je mijn vriendinnetje zijn?’). Nu zijn we 5,5 jaar bij elkaar, wonen we 4 jaar samen en hebben we een kat genomen 😀 Dit is zeker de man waar ik bij wil blijven tot mijn 100ste en nog wel 10 katten wil adopteren (en trouwen, en kindjes, en een huisje kopen, en.., en.., en..) Liefde is mooi!

 • Simone
  28 augustus 2014

  Wat een mooi verhaal! Mijn eerste date was helemaal niet zo bijzonder. Het was bij mij thuis en we gingen een film kijken. Ik snapte sowieso al niet wat hij in mij zag want op dat moment was ik erg ziek. Maar hij bleef terug komen. En inmiddels wonen we samen! Ja, ik ben overtuigd dat ik ook met hem ga trouwen <3
  Simone onlangs geplaatst…Ik ben er nog niet klaar voorMy Profile

 • Mariska
  28 augustus 2014

  Super lief om te lezen! Ook hoe hij omgaat met je diabetes, ik zelf heb het oook en herken het of je het wel/niet zou vertellen

 • Roxanne
  29 augustus 2014

  Wat een superleuk eerste date verhaal 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose juli 2014 in a flashMy Profile

 • N
  5 september 2014

  Hè diabetes 1 is toch juist “jeugddiabetes”? En het is natuurlijk niet toevallig dat je daar die afspraak mer Mascha had

 • Evelien
  15 februari 2016

  Ik herken me zo in dit verhaal. Mijn eerste date, nu bijna anderhalf geleden met mijn vriend was fantastisch. Na een date van 11 uur kwam ik stralend thuis. Nooit gedacht dat liefde op het eerste gezicht bestond. Ik weet nu, het bestaat.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.