VLOG 8: Tweede verjaardag vieren en huisarts bezoek

Wat gezellig dat je er ook deze woensdag weer bij bent voor een nieuwe Kellycaresse vlog! In deze vlog deel ik alle voorbereidingen voor Feline haar tweede verjaardag. Zo zet ik even zelf een speelhuisje in elkaar haha! In deze vlog maken we ons flinke zorgen om Aimy waarvoor we ook de huisarts opzoeken, ik heb een laatste dag coaching bij mijn business coach, ik deel mijn persoonlijke ontwikkelingen en ik neem jullie mee boodschappen doen en jullie zijn gezellig erbij op het feestje van Feline, kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • rachel
    18 september 2019

    weer een gezellige bday vlog 😀

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.