VLOG #7 Snelle schoonmaakroutine & Disney gezelligheid

Wat gezellig dat je er ook deze woensdag weer bij bent voor een nieuwe Kellycaresse vlog! In deze vlog laat ik mijn snelle schoonmaakroutine zien, zitten Feline en Aimy compleet onder de spaghetti (wordt dit ooit nog schoon?!), ga ik naar de kapper en zie je mijn nieuwe look (die Yannick niet zo fantastisch vindt haha) en we gaan een weekendje naar Disneyland met de meisjes! Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Tineke
  11 september 2019

  Ik vind het nog steeds zo leuk om nu een gezicht bij jouw meisjes te hebben! Disneyland staat hier ook nog op het lijstje. Ik hoop hier ook ooit eens naartoe te mogen met mijn kinderen.
  Tineke onlangs geplaatst…De eerste sinterklaas cadeautjes inslaanMy Profile

 • Rachel
  11 september 2019

  love cleaning hahah en weer super leuk disney 😀

 • Viola
  11 september 2019

  Leuke blog weer! Wel een vraagje: hoe doen jullie dat met slapen met de kinderen op een hotelkamer? Gaan jullie tegelijk naar bed? Blijven de kinderen dan iets langer op? Ben benieuwd!

 • Lindsey
  11 september 2019

  Leuk disney met de meisjes!
  Ik zie tijdens je schoonmaak routine essentiële oliën staan geloof ik, op je kastje?
  Wat vind jij daarvan? Merk je goede resultaten? Ik vind t interessant maar ik twijfel namelijk erg over de aanschaf gezien de prijzen! Groetjes

 • Kelly Caresse
  12 september 2019

  Normaal gesproken gaan zij eerder slapen als ons, we boeken ook meestal een hotel met familie kamer zodat wij dan apart kunnen zitten of een eigen slaapgedeelte hebben, maar we hadden een diner op het programma en waren 22.00 pas terug dus wij gingen ook gelijk slapen 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.