VLOG #61 : Badjas, Boodschappen en dragen!

Dia1

Daar ben ik weer met een nieuwe vlog, dat is al een hele tijd geleden dat ik een vlog opgenomen heb. De laatste was namelijk de Oud&Nieuw vlog van Dagelijkse vlogs het jaar uit! Nu ruim 3 maanden later, was het dus wel tijd dat ik weer ging vloggen vond ik. En ik vond het heel erg leuk om te doen dus op de planning staat om dit weer met regelmaat op te pakken. In deze vlog neem ik jullie mee in een zaterdag. Een hele normale zaterdag waarbij we lekker laat ontbeten, boodschappen gingen doen, vooral heerlijk thuis waren en kraamvisite ontvingen. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Zijn er meerdere dragende mama’s onder mijn lezers? En draag jij graag met een draagdoek of draagzak? De draagzak die ik in de video laat zien, heb ik ontvangen van de webshop Babybij.nl. Super blij met deze Tula draagzak! Ik zal later een artikel delen waarin ik meer vertel over dragen met een draagdoek/draagzak en mijn ervaringen hiermee. Hier kreeg ik al veel vraag naar op Instagram.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Verzoekjes voor video’s of vlogs mag je ook altijd achterlaten bij de comments, dat geeft mij weer meer inspiratie om meer video’s op te nemen. Laat je reactie achter bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • MamaOnderneemt
  20 maart 2016

  Leuk weer een vlog. En wat schattig Aimy “live” te zien. Wat een mooie en stevige draagzak en ook fijn dat er een babyseat bij zit waardoor Aimy nog beter ondersteund wordt. Ik ben benieuwd naar je volgende vlog!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Mijn leven als moeder met een eigen bedrijf #2My Profile

 • Carlijn
  20 maart 2016

  Ahhh zie je eens lopen over straat, ene rijke bezit in de buggy, andere veilig tegen je aan. Dat ziet er echt zo mooi uit! Vind de nieuwe draagzak er prima uitzien. Vond zelf voor hele kleintjes een zak niet fijn, nam liever de draagdoek. Maar deze oogt comfortabel voor Aimy. O en je broek die een maat groter is, vind ik juist hartstikke leuk. Je zegt dat-ie simpel is maar wilde je er juist mee complimenteren haha!
  Carlijn onlangs geplaatst…Lush Tea Tree Water vs. Breath of Fresh AirMy Profile

 • demallemolenmoeder
  20 maart 2016

  Ik vind jouw vlogs zó leuk om te zien. Kijk dus uit naar de volgende.

  Oh, ik smelt toch altijd even hoor, bij een dragende mama. Ik droeg zelf in een doek maar het ziet er prima uit.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan..#6My Profile

 • Channa
  20 maart 2016

  Oh wat zien jullie er fantastisch uit! Hier geprobeerd te dragen met een doek maar dat was ellende. Een draagzak daarentegen ideaal!
  Channa onlangs geplaatst…Op reis met een dreumes en een peuter. Hoe doe je dat?My Profile

 • marie-louise
  20 maart 2016

  Jouw vlogs zijn zo leuk! Wat een mooi gezinnetje zijn jullie.

  Ik wil graag ons tweede kindje dragen. Lijkt mij een stuk fijner voor de baby en mama 😉 Vooral omdat we al een peuter hebben rondlopen. Ben benieuwd naar je artikel over de Tula.
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 29My Profile

 • Myrthe | ConLamore.nl
  20 maart 2016

  Altijd leuk, om vlogs te bekijken! Ga je vaker vloggen? Vind het namelijk erg leuk, haha!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…MC Diary #20: EK kwalificatiewedstrijd en ID aanvragenMy Profile

 • Charlotte
  20 maart 2016

  Wat heeft ze toch al een mooie bos haar!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #12: zwemmen en naar de diertjes kijkenMy Profile

 • Nicole
  20 maart 2016

  Ik heb zelf helemaal niet gedragen maar als ik dit zo zie vind ik dat wel jammer!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: Zo hergebruik je oude sokken (en maak je er speelgoed van)!My Profile

 • Nicole
  20 maart 2016

  Oooh mijn eierstokken rammelen nog harder als ik deze vlog bekijk.. Heerlijk een baby’tje dragen tegen je aan en je peuter erbij.. <3
  Nicole onlangs geplaatst…Eetdagboek van een Weight WatcherMy Profile

 • Manon
  20 maart 2016

  Ah leuk weer een vlog! Had helemaal niet in de gaten dat het al weer zo lang geleden was haha. Ik heb Nilo ook heel lang gedrag alleen hij had er op een gegeven moment de rust niet meer voor. Jammer 🙁
  Manon onlangs geplaatst…Snel en makkelijk recept: PIZZA! (WeightWatchers proof)My Profile

 • Jessica
  20 maart 2016

  Oh dat zonnetje! Kom terug! De draagzak ben ik erg benieuwd naar want met een dreumes er al bij lijkt me dat inderdaad wel handig. Kijk uit naar je blog daarover.
  Jessica onlangs geplaatst…NachtbrakerMy Profile

 • Ilse
  20 maart 2016

  Wat leuk om nog eens een vlog te zien!
  Ilse onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat 3+2 gratisMy Profile

 • Kim_xazoe
  20 maart 2016

  Supertof dat je het weer oppakt! Een kijkje in iemands gewone leven vind ik namelijk erg leuk om te zien!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Shoptip: Lancelot 4 kids & WIN € 25 shoptegoed!My Profile

 • Marijke
  20 maart 2016

  Leuk deze vlog! Deze draagzak is erg mooi. Ik vond een draagzak zelf ook heel handig!
  Marijke onlangs geplaatst…Mihoen met krokante zalm blokjesMy Profile

 • Femke
  20 maart 2016

  Wat een heerlijke dag. Mijn schoonzussen vonden een droogdoek ook altijd heel erg fijn.. Die hebben later ook nooit zo’n draagzak gebruikt. Ik vind je broek er wel mooi uit zien ook al vind hem zelf zo simpel!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 11 2016: blogdate – laatste werkdag – vakantie!My Profile

 • Marjolein
  20 maart 2016

  Hoi!

  Mijn eerste reactie op je blog! Ik heb en zoon die morgen 2 wordt en die ik ook veel heb gedragen. Heerlijk vond ik het. Wij hebben in de periode tot 1 jaar veel aan de bondolino draagzak gehad maar ik had ook 2 doeken van little frog die ook veel zijn gebruikt. Nu hebben we voor hem een tula toddler die ook heel fijn is maar doordat ik weer zwanger ben gebruiken we deze helaas niet optimaal nu. Voor de zomermaanden had ik ook een doek van calin bleu. Die lekker luchtig was. Je hebt een leuke blog!! Groetjes Marjolein

 • Karlien
  20 maart 2016

  Zo schattig! Ik had een draagzak en was daar heel blij mee. Inmiddels vind ik de jongste te zwaar geworden maar heb de zak lang gebruikt.
  Karlien onlangs geplaatst…Emigreren naar CuracaoMy Profile

 • Lifesabout
  20 maart 2016

  Ja heel leuk weer om te zien en wat goed dat je elke dag een half uur gaat wandelen! Zo bouw je hopelijk snel weer conditie op.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Weekvlog #1My Profile

 • Dita
  20 maart 2016

  Zo leuk jou vlogs!
  Dita onlangs geplaatst…Lieve Lana en Amigo ♥My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  20 maart 2016

  Leuke vlog! Ik zou ook graag willen dragen. Als ik ooit nog zwanger mag raken dan ga ik dat zeker proberen.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik kijk donderdag naar The Passion, jij ook?My Profile

 • Sophie
  20 maart 2016

  Ah heerlijk zo’n wandeling in de zon! Genieten haha 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Het resultaat van de enquête over mijn blog!My Profile

 • Fenna
  20 maart 2016

  Leuke vlog! Ik vind jouw vest echt heel mooi :). Die draagzak ziet er goed uit, die moet ik onthouden.
  Fenna onlangs geplaatst…30 day challenge: Minimalisme update 1My Profile

 • MetMirjam
  20 maart 2016

  Leuk om even een dagje met jullie mee te mogen kijken! Ik heb Fiene niet gedragen. Toen ze net geboren was, was het de eerste tijd nogal warm, dus het leek me voor haar niet lekker met mijn lichaamswarmte er bog eens bij.. Daarna was het ook niet echt nodig qua slaapjes of rust, dus is het er niet meer van gekomen.. Bij een eventueel volgend kindje zou ik het waarschijnlijk wel proberen.
  MetMirjam onlangs geplaatst…10 tips voor de PaasbrunchMy Profile

 • Vivienne
  20 maart 2016

  Leuke volg weer! Ik heb ook gekeken naar de Tula draagdoek (love de printjes!) maar twijfelen nog om m nu te kopen met babyinzet of te wachten tot ze 7kg weegt. We hebben nu al een (leen)draagdoek: de Wallaboo, maar die gebruiken we alleen s avonds om haar stil te wiegen :). Ben benieuwd hoe de Tula jou bevalt!
  Vivienne onlangs geplaatst…En dan ben je een maand moeder…My Profile

 • Yvonne
  20 maart 2016

  Heerlijk hoor, zo’n draag zak. Je kindje lekker dichtbij je. Fijn voor haar en voor jou. Leuke vlog!
  Yvonne onlangs geplaatst…Seizoen: Hoe kom ik de lente door?My Profile

 • Maike
  20 maart 2016

  Leuk, weer eens een vlog! Zo´n draagzak lijkt mij eigenlijk wel prettig, daar zat ik vroeger zelf ook altijd in.
  Maike onlangs geplaatst…Real Wedding: Bruiloft op de PollepleatsMy Profile

 • Anna
  20 maart 2016

  leuk filmpje!!
  draagdoek vond ik niks, zo’n gedoe met dat knopen iedere keer! heb daarom een draagzak gekocht. Veel beter. Maar ga toch liever met de kinderwagen op pad, ik neem altijd duizend dingen mee haha.
  Anna onlangs geplaatst…Sunday Talk ☕ Cadeautje voor de geboorte van je kind?My Profile

 • Jodi - liefthuis
  20 maart 2016

  Lekker zo’n dagje. Heerlijk met je meiden. Geniet er maar van blijf zo lang mogelijk in die babybubbel.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Een miskraam…..en dan verder…My Profile

 • Sandra
  20 maart 2016

  Leuk om weer een video te zien en dus ook te zien dat het zo goed gaat met jullie. Fijn! Ik vind je video’s altijd leuk om te zien dus ga vooral ermee door. Fijne zondag!
  Sandra onlangs geplaatst…Blogger zoekt bloggersMy Profile

 • Babeth Elisa
  20 maart 2016

  Zo leuk altijd jou vlogs! Ik kijk er altijd naar uit dus zou het leuk vinden als je dit vaker gaat doen! Fijne zondag!
  Babeth Elisa onlangs geplaatst…Simpele lente/paas nail artMy Profile

 • Danique Krol
  20 maart 2016

  Leuk om te zien hoe je dag eruit ziet met twee kids!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Review | Essence Velvet Matt lipstick en Catrice Ultimate Stay lipstickMy Profile

 • rachel
  20 maart 2016

  super leuke vlog weer schat en heb ik me broek gezeken om je vent met ze nah en ik heb een dikke kop moahahaha oh heerlijk, ik zeg zeker vaker gaan vloggen want dat vinden we leuk!! kan ik mss beetje inspiratie bij jou kieken haha hier altijd standaard dingen in de vlog boodschappen eten opruimen bla bla blaaaa
  fijne zondag lieffies xxx
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 19 maart 2016My Profile

 • Bo
  20 maart 2016

  Leuke vlog!
  Ook heel erg leuk om Aimy in de co-sleeper (en onder het dekentje) te zien liggen!
  Bo onlangs geplaatst…Kinder speeltafel met krijtbord NoelMy Profile

 • amanda
  20 maart 2016

  hoi, wat een leuke gezellige vlog weer. En vlogs van jouw zijn altijd leuk en je figuur ziet er top uit, snap dat voor jouw het nu niet meer is wat het was maar he Kelly je bent nu moeder van twee prachtige meiden. En dat figuurtje komt wel weer terug, zag vandaag op snap dat je weer bent gaan sporten. Welke sport doe je nu? xxx Amanda
  amanda onlangs geplaatst…Weight watchers update #6My Profile

 • Ellen
  20 maart 2016

  Leuk om de tula te zien. Ik draag pas sinds kort met een draagdoek. Onze tweede dochter is heel onrustig en daarom probeerde ik dit. Ik ben helemaal om, ze wordt altijd rustig in de doek 🙂 . Voor onze eerste dochter hadden wij een stokke draagzak, was ik niet zo’n fan van. De tula lijkt me wel wat voor als ze wat groter is.
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #2My Profile

 • Angela
  20 maart 2016

  Jouw vlogs zijn altijd heerlijk huiselijk. Geeft mij vaak inspiratie voor boodschappen en recepten of aankoopjes van je dochters. Dus dit soort vlogs en boodschappen en recepten vlogs. Heerlijk!

 • Debby
  20 maart 2016

  Wat een onderneming, 2 kids! Heerlijk om een kijkje te mogen nemen bij jullie, wat een schatjes! Ben ook benieuwd naar de draagzak en doek!
  Debby onlangs geplaatst…GIVEAWAY // CHUCKFAMILY memberMy Profile

 • Kelly
  20 maart 2016

  Weer een heerlijke vlog!
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| Verveeltips zonder internetMy Profile

 • Vanessa
  22 maart 2016

  Leuk om nog eens een vlog te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Action shoplog – maart 2016My Profile

 • Lisette
  22 maart 2016

  Super leuke vlog!!

  Mag ik vragen of je je telefoon of een camera gebruikt? En met welk programma bewerk je het? Ik wil namelijk ook zo nu en dan eens een vlog gaan opnemen maar weet niet wat ik nou het beste kan doen hihi
  Lisette onlangs geplaatst…Review kidsfeestje.nlMy Profile

 • Lisette
  22 maart 2016

  Hihi echt zo leuk dat je ook uit Drunen komt! 😉
  Heb je toen eens gezien en aangesproken maar daarna nooit meer tegengekomen 🙂 leuk!
  Lisette onlangs geplaatst…Review kidsfeestje.nlMy Profile

 • Mama van Dijk
  23 maart 2016

  leeeeuk:)
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…..niet veel later lig je onder narcose in het midden van onze woonkamer.My Profile

 • Anneleen
  24 maart 2016

  Ziet er een gezellig dagje uit! En wat een mooie tula, lijkt me heerlijk om je kindje zo dichtbij je te kunnen dragen!
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.