Zindelijkheidstraining tips

Zindelijkheidstraining tipsIn deze vlog zijn we volop bezig met zindelijk worden van ons meisje Aimy en deel ik onze zindelijkheidstraining tips en ervaringen. Ook deel ik hoe we dit toen hebben aangepakt met Lana, een onderwerp waar ik steeds best tegen op zag maar wat enorm mee viel. In deze vlog onthul ik mijn geheime project (Spannend!!), gaan we heerlijk een dagje naar zee, shop ik met de meiden bij Action, heb ik lol met de meiden bij de speeltuin en meer gezelligheid. Kijk je met ons mee?

Zindelijkheidstraining tips

 


Klik hier als je de video niet kunt zien

Lees hier mijn eerdere blog over tips voor zindelijkheidstraining en onze ervaringen bij Lana.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG 6: Zindelijkheidstraining tips en geheim project onthuld!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.