VLOG #47 Eerste kinderfeestje organiseren en herfstkleding shoplog

Wat leuk dat je weer meekijkt met de nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog laat ik mijn nieuwe herfstkleding in een shoplog (met try-on beelden) zien, moet ik naar de oogarts voor een keuring of mijn rijbewijs verleng mag worden. Ik heb een adviesdag bij business-coach Annic en ik ben druk met de voorbereidingen en het organiseren van het eerste kinderfeestje van Lana, en dat valt niet mee haha! Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “VLOG #47 Eerste kinderfeestje organiseren en herfstkleding shoplog”

  1. Super leuke vlog weer !!
    Waar heb je die leuke kleding geshopt? Ik miste je linkje ☺️🙈

  2. Heel gezellige vlog, Kelly!! Ziet er een heel leuk kinderfeestje uit, ik zou mijn kindje met een heel gerust hart bij jullie achter laten 😉

  3. Het is nogal wat he zo een kind feest organiseren. Ben er net mee begonnen, gelukkig op tijd, maar man man man. Maar het is ook zooo leuk 😃

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.