Extra video: De overgang van 0 naar 3 kinderen + Mededeling!

Vanaf nu zal ik weer elke week op vrijdag een extra video maken waarin ik een onderwerp rondom moederschap, zwanger worden of zijn, opvoeding, ontwikkeling, lifestyle en eten zal bespreken. Naast de vlog op woensdag deel ik dus ook voortaan op vrijdag weer een video en ik heb er heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan! Het eerste onderwerp is een onderwerp waar ik wekelijks nog veel vragen over krijg. Hoe heb ik de overgang van 0 naar 1 kind, 1 naar 2 kinderen en van 2 naar 3 kids ervaren. Iets waar ik veel over geblogd heb en dit keer echt uitgebreid ga vertellen inclusief mijn tips om de balans voor jezelf te bewaken tijdens de zwangerschap(pen) maar vooral ook daarna! Is dat moederschap van drie kinderen echt zo zwaar en hoe hou ik het hoofd koel? In deze video klets ik er uitgebreid over en ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Extra video: De overgang van 0 naar 3 kinderen + Mededeling!”

  1. Mooi om jouw ervaring hierover te horen. Ik heb twee kinderen, maar had over twee jaren stiekem nog wel een derde gewild. Vriend denk daar helaas anders over..

  2. Leuk om te horen hoe jij alles hebt ervaren en nog ervaart. Ik heb zelf 2 meisjes oudste is 2 jaar en de jongste 5 maanden vrij dicht op mekaar. Dat vond ik best zwaar tijdens de zwangerschap.
    Hoe doen jullie dat als je als gezin met de auto weg gaan. (Weet niet wat voor auto jullie hebben) 😅

  3. Oooh deze video komt echt als geroepen! Ik ben op dit moment 28 weken zwanger van mijn derde en ik vond de overgang van 1 naar 2 heftiger dan ik had gedacht, dus ik stel me ook in voor een heftige periode straks in januari! Dus ik ben heeel blij met jouw ervaringen! Dat geeft me rust en vertrouwen. Onze kindjes schelen ongeveer net zoveel in leeftijd als bij jullie, het enige is dat onze derde een jongetje zal zijn! Dus ik ben heel benieuwd!! Dankjewel voor deze positieve woorden. Ga je ook weleens alleen op pad met drie kindjes, naar bijv. De Efteling? Mensen verklaren mij namelijk al voor gek als ik met 2 ga 😅

  4. Oooh nee, ik had een hele reactie getypt en nu is ie weg! Maar waar mijn verhaal op neer kwam; ik ben heeel blij met deze video! Hij komt echt als geroepen. Ik heb nu 2 dochters van 3 en 15 maanden en ik ben 28 weken zwanger van nummer 3. Qua leeftijdsverschil hetzelfde ongeveer dus als bij jullie, alleen zal onze derde een jongetje zijn. Ik vond de overgang van 1 naar 2 echt heel heftig, dus ik maak me af en toe ook druk over hoe dat straks met 3 kindjes zal zijn! Maar na het zien van jouw video heb ik er al een stuk meer vertrouwen in! Ga je ook weleens alleen met je drie meiden op pad? Zoals naar de Efteling? Ik ga regelmatig alleen met mijn 2 meiden en dan verklaren mensen me al voor gek! Nou zolang de derde echt klein is zal het wel lastig zijn, maar ik ben benieuwd!

  5. leuk om je ervaring erover te horen. ik vond het soms pittig met 2 omdat ze kort op elkaar kwamen maar aan de andere kant had ik het ook heel makkelijk omdat ze heel veel sliepen zowel snachts als overdag. en hier geen derde meer hoor haha wel ooit aan gedacht maar nee hubby vond het wel prima zo en ik eigenlijk nu ook wel 😉

  6. Leuke video. Ik vond/ vind het pas bij mijn laatste echt heftig en druk. En dat is de zesde in rij. Toen ik mijn derde en vierde kreeg wist ik eerlijk waar niet waar de mensen het over hadden. Over druk en niet alles klaar krijgen en de aandacht verdelen. Echt waar het is nu pas dat ik zie en voel wat andere mensen zeggen over druk en alles enzo. Hij wordt bijna 1 jaar en ondertussen is er al wat meer rust. Voor mij dus pas bij de zesde overgang zeer groot verschil.

  7. Leuk om te kijken! Ik vond de overgang net als jou van twee kindjes naar drie het makkelijkst! Ik denk dat ik de overgang van geen naar wel een kindje toch wel het grootst vond. ik dacht trouwens hetzelfde eerder als jou over moeders met drie kinderen, nu ik het zelf heb denk ik, het valt echt wel mee! Tijd voor elkaar is inderdaad wel heel belangrijk!

  8. Interessant om jouw ervaring te horen. Mijn meiden verschillen exact 14.5 maand. Pittig maar zo leuk. Ze hebben zoveel aan elkaar. Een derde komt er niet. Ons gezinnetje is compleet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.