KC Plog: Werkdag en typische snelle 1-2-3 maaltijd ;)

Het is donderdag dus ik heb weer gezellig een plog voor je en dit keer eentje met lekker veel foto’s. Ik vergat eens niet continue de camera erbij te pakken haha! Ik deel vandaag een fijne werkdag, ons bezoekje aan de bouwmarkt omdat we nog steeds buitenlampen moesten vinden, mijn home workout en een typisch simpele 1.2.3 maaltijdje dat ik kookte. En een datenight at home! Kijk je mee?

Goedemorgen! Deze foto maakte ik na het ontbijt. Ik voed Feline nog gemiddeld 5 keer per dag en vaak in de ochtend twee keer. Een keer als ze net wakker is en vervolgens nog een keer voor haar ochtendslaapje na haar boterham. De foto hierboven was gemaakt tijdens de voeding voor haar ochtendslaapje. Ik leg haar na deze voeding in haar bedje voor een dutje.

Tijdens het voeden maakte ik deze foto van mijn nagels, die had ik de dag ervoor weer laten doen bij de salon, ik ging voor deze roze kleur gellak. Een lekker vrolijk kleurtje.

Dan spring ik de auto in richting het station waar ik mijn eventplanner ophaal. We hebben geen station in ons dorp en die busrit is zo’n gedoe, dat ophalen een stuk comfortabeler is :).

Ik stuur haar deze foto zodat ze weet waar ik sta op station ‘s-Hertogenbosch.

We rijden naar ons huis toe waar we aan de slag gaan met de plannen voor een mogelijk Kellycaresse event. Binnenkort meer want niets is zeker, maar als het doorgaat wordt het wel enorm tof! We maken leuke plannen en Kim helpt me bij allerlei dingen waar ik zelf niet zomaar aan zou denken, heel fijn.

Ze luncht gezellig mee nadat we klaar zijn met alle afspraken.

En dan breng ik haar weer naar het station.

Als ik thuiskom zie ik Feline heel schattig spelen in de speelhoek. Zo leuk om te zien hoe ze ontwikkelt. Ze grijpt alle kansen om te klimmen en te gaan staan en ze kan ook heel geconcentreerd met een speelgoedje bezig zijn.

Een hoop roze op je beeldscherm haha! Ik krijg ondertussen mail van mijn fotografe met een heleboel leuke foto’s van ons gezin, de meiden en ons in actie. Heel leuk. Waaronder de foto’s van hierboven die we op Lana’s kamertje gemaakt hebben. Op haar kamer hebben we een poppenhoek met babybedjes gemaakt waar ze lekker kunnen spelen met hun BABY born poppen. En die zorgtaak nemen ze heel serieus, zo schattig. Lana doet de poppen in de avond netjes in hun bedje en overdag speelt ze graag met ze en Aimy komt ook regelmatig de zorg even overnemen. Dan smelt je toch als mama! Zijn jullie kindjes ook echte poppenmoedertjes?

* Dit is onderdeel van mijn ambassadeurschap voor BABY born.

Yannick is thuis bij de spelende meisjes dus ik zoek mijn yoga matje op, trek mijn sport outfit aan en doe een home workout. Heerlijk! Ik ga voor een barre workout van Popsugar.

En klaar! Ik krijg er veel vragen over, mijn horloge is een Apple watch (de 38mm) en ik ben er mega blij mee! Na het sporten ga ik douchen en werk ik mijn doorlopen make-up weer bij ;).

Ik wilde Yannick een foto laten maken van mijn simpele outfitje, en toen kwam Aimy naar me toe die even gedragen wilde worden. Het is zo’n heerlijk kroel-poppetje.

Dan leg ik alvast het eten klaar voor de avond. De bistro aardappeltjes en kipschnitzel haal ik uit de diepvries en het potje/blikje uit de kast. Het wordt een makkelijke eet-dag ;).

Dan is het tijd voor een tussendoortje, ik ga voor een bakje druiven en geef Feline een appelhapje.

Lana en Aimy geef ik deze fruitreepjes die we gekregen hebben van Nestle. We zijn benieuwd wat ze ervan vinden. Deze reepjes bevatten fruit en granen, zijn per stuk verpakt en zijn makkelijk om mee te nemen in bijvoorbeeld je luiertas. Ideaal om je kindje te geven onderweg of tijdens een uitstapje. 

De fruitreepjes vallen goed in de smaak, fijn!

Daarna springen we de auto in richting de bouwmarkt. We hebben nog buitenlampen nodig en een huisnummer voor aan ons huis. Een klusje wat te lang bleef liggen. In de bouwmarkt hebben ze geen karretjes met kinderzitje (was ik verbaasd over haha) dus zet ik Feline en Aimy samen in een karretje. Ze vinden het een leuk avontuurtje!

Lampen uitkiezen vind ik gewoon heel moeilijk. Voor binnen stelden we het al steeds uit waarna we uiteindelijk geslaagd zijn, maar nu was buiten aan de beurt. Wat lastig is dat zeg, we wilden er twee met sensor en een zonder die dan ook nog leuk bij elkaar staan. We hebben zeker een kwartier naar deze wand gestaard haha.

Uiteindelijk draag ik Feline op de arm en zit Aimy met de buit in de kar. We zijn geslaagd!

Lana en Aimy kregen van de meneer bij de kassa een kinderboekje, wat leuk! In de auto gaan ze gelijk erin bladeren.

Dan is het tijd om te gaan koken, het wordt een : 1,2,3 AVG’tje zoals ik het maar noem haha. In drie tellen heb je dit allemaal aan staan 😉 In de pan zitten kipschnitzels, in een andere pan de doperwten en worteltjes uit blik…

En in de airfryer mik ik deze bistro aardappeltjes. Makkelijker koken wordt het niet haha.

Etenstijd! En binnen mum van tijd staat het op tafel en is valt het best goed in de smaak. Met kleine kinderen is het altijd maar afwachten of de maaltijd gewaardeerd wordt, maar ik mag dit keer niet klagen ;).

De meneer des huizes kon het ook wel waarderen 😉

En voor Feline mixte ik de doperwtjes met worteltjes met wat aardappel tot dit prutje waar ze gelijk aan wilde aanvallen zoals je aan het handje kan zien. Ook zij vindt het lekker.

En dan krijgt ze haar toetje 😉

Daarna ga ik de afruimen, de keuken poetsen en opruimen.

Feline is gefascineerd door de projectie van de vaatwasser op de vloer, schattig he.

Vervolgens gaan we alledrie de meisjes in bad doen en naar bed brengen. Ook Feline die heel moe is, maar zij krijgt rond 20.00 nog een avondpapje waarna ze vervolgens altijd lekker doorslaapt, wij hebben heel veel geluk!

En dan kruip ik achter mijn laptop om een begin te maken aan deze plog en wat werkdingen te doen. In verband met onze naderende vakantie (we boffen!) werk ik vooruit.

Daarna ploffen Yannick en ik op de bank voor een datenight at home. Glaasje bubbels erbij (doe maar decadent haha) en wat hapjes. We kijken onze favo serie (Friends) en sluiten zo de dag heel fijn af.

Dit was de plog voor vandaag, tot volgende week met een wel hele speciale plog 😉 Kom je dan ook kijken?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Larissa
  23 augustus 2018

  Ohh die typische avg maaltijd komt hier ook wekelijks voorbij. Ideaal, want het is lekker snel klaar en je hebt toch genoeg groente. 🙂
  En buitenlampen uitzoeken is ook lastig! Wij hebben het al een aantal maanden uitgesteld, maar het wordt nu echt tijd om een keer een lamp te kopen.

 • Romy
  23 augustus 2018

  Dat klinkt als een heel geslaagde dag. Leuk dat jullie samen aan het brainstormen waren over een event. Ik ben heel benieuwd! 🙂 En wat een leuke roze foto’s met de poppen. Lijkt me heerlijk gezellig, zo’n meidenhuis! 🙂

 • rachel
  23 augustus 2018

  Leuke plog weer meis!! en hier nog eentje die zo blij is met haar apple Watch!! kan niet meer zonder dat ding haha en meid die 123 snelle maaltijden zijn meestal altijd nog de lekkerste ook 😀

 • zebrazonderstrepen
  23 augustus 2018

  Mooi overzichtje, een evenement ook voor de belgische lezers hoop ik 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.