VLOG : 35 weken zwanger : Voorweeën en extra check

We zijn alweer bij de vlog aangekomen van mijn 35e zwangerschapsweek. Een week die mega gezellig begon, misschien iets te gezellig. Met een bezoekje van Kim van Alboe.nl waarmee ik lekker ging koken, we bezochten een dierenpark en speeltuin op zondag. Ik ging naar de kleuterbios met Lana en de eerste schooldag was weer begonnen. Maar minder leuk was toch dat ik aanhoudende klachten had die we moesten laten checken in het ziekenhuis. Kijk je mee naar mijn nieuwste weekvlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Het stukje in de vlog van Oral B is in samenwerking met hen gemaakt.

Wat een week, de laatste loodjes wegen letterlijk het zwaarst, maar we tellen af naar een bijzondere tijd die komen gaat.  Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat het me zeker weten als reactie bij de comments, die lees ik met veel plezier.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Nicole
  6 september 2017

  Fay vindt tandenpoetsen wel erg leuk maar toch zit ik eraan te denken een elektrische borstel aan te schaffen voor haar.. Na het zien van t stukje in je vlog nog meer.

 • Natasja
  6 september 2017

  Leuke Vlog weer Kelly! Wat een mooie grote speeltuin! En ondanks dat t stukje van Irak B gesponsord is, heb ik oprecht geïnteresseerd zitten kijken. Ik ben benieuwd of dit op lange termijn ook nog werkt of dat de kinderen er op een gegeven moment op uit gekeken zijn?
  Zag ik nou goed dat je in het Jeroen bosch ziekenhuis lag? Ben daar ondertussen ook al meerdere keren geweest ivm zwangerschap. Vorige week nog omdat ik geen leven voelde. Toen kwam de gynaecoloog binnen en begin madam ineens haarzelf druk te maken haha.

 • Kelly
  6 september 2017

  Wat kan Yannick geweldig voorlezen ! Echt leuk ! En ik ben heel benieuwd naar de kleren van jou en Noppies.

 • Marianne - Groene stapjes
  6 september 2017

  Leuke vlog! Wel spannend hoor, zo op het eind. Ik kan me voorstellen dat je liever een extra check hebt als je je zorgen maakt, gezien je geschiedenis met Lana. Succes weer komende week, het is bijna voorbij!

 • rachel
  6 september 2017

  liever een extra check mop heel goed van je <3 verder weer een heerlijke vlog!!

 • Vanessa
  6 september 2017

  Leuke vlog! Ik ben benieuwd naar de kleren van jou en Noppies. En wat kan Yannick leuk voorlezen. Wel even schrikken dat je in het ziekenhuis lag, maar een extra check kan zeker geen kwaad.

 • zebrazonderstrepen
  6 september 2017

  Leuk gedaan. Gelukkig dat je die extra check hebt gehad en weet dat alles goed gaat! Nog veel succes

 • Nancy de Groot
  6 september 2017

  Op dit late tijdstip genoten van de vlog ? Wat super om te zien hoe Yannick Lana aan het voorlezen is! ?
  Goed dat je even een extra check-up hebt gehad in het ziekenhuis; liever 1 keer te veel dan te laat. Het aftellen gaat nu echt beginnen.. spannend! ?

 • Anneleen
  10 september 2017

  Wat een gezellige vlog weer! Jullie ondernemen zoveel leuks met de meisjes 🙂 Gelukkig was er niets aan de hand, maar goed dat je het toch even laat nakijken, groot gelijk heb je! Doe het nog lekker rustig aan ! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.