Zwangerschapsshoot bij VetPortret

Zwangerschapsshoot

Wel of geen zwangerschapsshoot doen dit keer? Dat was een beetje de vraag voor mij. Vorige zwangerschappen heb ik dit niet gedaan. Ik maakte wel buikfoto’s en deelde die ook op mijn blog en in een privé album, maar voelde niet de behoefte om een fotoshoot te laten doen. Dit komt eigenlijk vanuit onzekerheid. Ik kom veel aan in mijn zwangerschappen en voel me daar niet heel erg prettig bij. Voor mijn gevoel zou zo’n shoot voor mij daar dan de nadruk op leggen. Toch vond ik het achteraf zonde. Ik weet namelijk ook dat die kilo’s weer verdwijnen zodra ik weer ‘aan de bak’ ga en mijn lifestyle aanpas nadien en ik besef nu ook des te meer dat er meer in het leven is dan onzeker zijn over wat kilootjes. Het is namelijk enorm waardevol om zo’n bijzondere gebeurtenis zoals een zwangerschap vast te leggen als herinnering voor later.

Zwangerschapsshoot bij VetPortret
Nu in mijn derde en laatste zwangerschap besloot ik dus wel een zwangerschapsshoot te doen. Martine van VetPortret bood me aan om dit voor me te willen doen en zo geschiedde. Op naar Amersfoort met het hele gezin. Want het leek me mooi om gelijk wat mooie gezinsfoto’s te laten maken, portretfoto’s van de kinderen, van Yannick met de meiden en mijzelf met mijn meisjes. Martine is echt een lieverd, ze stelde me gelijk op mijn gemak en daardoor voelde ik me niet onzeker. Vandaag deel ik de foto’s die ik qua privacy geschikt acht om online te delen. Kijk je mee?

Zwangerschapsshoot

33 weken zwanger.

Zwangerschapsshoot 33 weken

33 weken zwanger

Zwangerschapsshoot

Hierboven de foto’s puur gericht op zwangerschap en mijn buik.

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Samen met Yannick <3

kellycaresse

kellycaresse zwanger

familieshoot vetportret

kellycaresse mamablogger

familieshoot vetportret

Kiekjes met de kindjes.
Bron van alle foto’s : VetPortret

We hebben nog veel meer foto’s maar daarop zijn onze meisjes herkenbaar in beeld en zoals jullie weten gunnen wij hen wat online privacy. Wel zijn dit geweldige foto’s, enorm waardevol. Het was een hele fijne fotoshoot en een geweldige vastlegging van onze derde zwangerschap, de meiden en ons gezin. Dankjewel Martine dat je deze fotoshoot wilde aanbieden. Ben je ook zwanger of zoek je een goede fotografe voor een mooie zwangerschapsshoot, familieshoot etc. dan zou ik Martine van Vet Portret van harte aanbevelen!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze foto’s vonden en of jullie zelf een zwangerschapsshoot gedaan hebben in de zwangerschap of dit nog overwegen te doen. Laat je reactie achter bij de comments.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • mama van dijk
  7 september 2017

  heel mooi. Wij deden veel shoots mijn tweelingzus is fotografe. maar helaas is zij bij onze tweede geemigreerd. die vele professionele plaatjes miste ik dit keer.

  -x- Mama van Dijk

 • Femke
  7 september 2017

  Wat een mooie foto’s. Leuk dat je dit keer foto’s hebt laten maken, vooral ook omdat het niet alleen ‘zwangerschapsfoto’s’ zijn geworden, maar ook met de meiden en je man.

 • Lisette
  7 september 2017

  Ah prachtige foto’s! Ik vind je buik mooi en die met je kindjes zijn zo leuk. Ik heb bij mijn dochter geen shoot gedaan. Achteraf had ik daar spijt van. En dus bij mijn zoontje wel gedaan. Daar was ik erg blij mee. Een hele buik was het toen ook, voelde me ook erg dik, maar zo mooi om nu terug te zien!

 • Vanessa
  7 september 2017

  Prachtige foto’s. Ik heb inmiddels twee kindjes en ik voel me gezegend met mijn twee wondertjes maar nooit een zwangerschapsshoot gedaan. Mijn zwangerschappen waren zwaar, moest de hele zwangerschap in bed liggen, etc,etc ik leek ook op Shrek, eerlijk waar en dit zeg ik niet alleen vanwege de kilo’s. Maar ik heb wel na de geboorte een fotoshoot gedaan en dat zijn echt mooie herinneringen voor later. Succes met de laatste loodjes.

 • Natasja
  7 september 2017

  Mooie foto’s! Wij hebben vorige week een shoot gedaan maar dan buiten. De foto’s zijn ook erg mooi geworden en deel ik (denk ik) volgende week op mijn blog. Vind zo’n zwangerschap toch wel heel bijzonder om vast te leggen!

 • Romy
  7 september 2017

  Wat een prachtige foto’s zijn het! Stuk voor stuk! Heel mooi dat jullie dit hebben gedaan als bijzondere herinnering voor later. Ik kan me voorstellen dat dit hele dierbare foto’s zijn waar je nog lang van kunt nagenieten 🙂

 • Kelly
  7 september 2017

  Wat een geweldige foto’s ! En een prachtige herinnering voor later!

 • Sylvia
  7 september 2017

  Zo wauw hè! Wat een mooie foto’s! Ik heb geen fotoshoot gedaan achteraf wel spijt gehad. Maar ja, je kan de tijd niet terugdraaien he

 • Carmen
  7 september 2017

  Mooi Kelly, ik vind je juist prachtig zwanger! Ik heb beide keren ook een shoot gedaan, met name de laatste had veel emotionele waarde voor me, ik koester die foto’s echt voor altijd!

 • Nicole
  7 september 2017

  Wauw zo mooi!! Echt prachtige foto’s! Ik heb het bij mijn eerste zwangerschap wel laten doen en bij de 2e niet.. en daar heb ik nu dus wel echt spijt van! Misschien bij een 3e ooit nog een herkansing 😉

 • Janske
  7 september 2017

  Wauw wat zijn ze mooi! Jullie staan er allemaal prachtig op. Erg bijzonder.

 • Karin
  7 september 2017

  Prachtige foto’s! Zo waardevol om te hebben ❤️ Tijdens de zwangerschap van Suus heb ik een zwangerschapsshoot laten doen bij Lisette Lubbers en ook deze keer wil ik dat heeeeeeel graag!

 • Marianne - Groene stapjes
  7 september 2017

  Mooie foto’s Kelly! Ik ben zelf niet zo van de fotoshoots, daarvoor ben ik denk ik ook te onzeker… Misschien wel bij een volgende zwangerschap..?

 • Inge
  7 september 2017

  Prachtige foto’s ???
  Ik herken zo wat je ‘schrijft’…. Ik kom ook mega aan in de zwangerschappen en voel me dan ook niet bepaald charmant haha. Ik herken jouw gevoel dus echt. Gelukkig ‘schrijf’ je dat er meer is dan alleen de kilo’s, godzijdank zie ik dat nu ook in… Je lijf doet zoiets iets moois. Het laat 3 mooie meiden in je groeien.. ? je bent een prachtige meid, zowel binnen als buiten!

 • femketje
  7 september 2017

  super mooie foto’s 😀

 • Kelly
  7 september 2017

  Hele mooie foto’s! Je vind jezelf veel aankomen maar ik vind dat echt reuze meevallen hoor, je ziet er gewoon mooi zwanger uit. Heel leuk ook dat er foto’s zijn gemaakt die nadruk leggen op je zwangerschap, maar ook van jullie als gezin.

 • Essma
  7 september 2017

  Heel mooi en wat bijzonder dat je deze met ons wilde delen! Die foto waarop je Lana omhelst en het licht zo mooi op jou gezicht valt, vind ik echt een waanzinnig mooie foto! ?Mooi dat je dit hebt laten doen.

 • Wendy
  7 september 2017

  Wauw zo mooi! Super dat jullie dit hebben gedaan, heel waardevol ook voor later <3

 • Vanessa
  7 september 2017

  Wat een mooie foto’s! Absoluut een mooie herinnering voor later.

 • Sanne
  7 september 2017

  Bij mijn eerste zwangerschap hebben we geen fotoshoot gedaan en ik heb daar tot op de dag van vandaag nog altijd spijt van.
  Ik hoop dat volgende keer wel te kunnen doen en dan mag Levi er natuurlijk bij op.
  Hele mooie foto’s, Kelly! Zachte sfeer hangt eromheen. Heel knus.

 • Jodi - liefthuis
  7 september 2017

  Zo mooi ?

 • rachel
  7 september 2017

  meid wat mooi!!! ik heb zelf ook zwangerschapsshoots gedaan toen ik nog fulltime fotografeerde en vond dat heerlijk en om eerlijk te zijn vind ik het erbij horen, mooie platen vast leggen voor “later” maar dat is mijn mening natuurlijk 😉
  hier kan je heel trots op zijn meis, ik vind ze super mooi in ieder geval :Dcxx

 • Loes
  7 september 2017

  Wat een mooie foto’s! Dat is zeker een prachtige herinnering voor later.

 • Thirza
  7 september 2017

  Hele mooie foto’s van mijn lievelingsmeiden ? Weet zeker dat je deze foto’s nog vaak terug zult kijken.

 • Daniëlle
  7 september 2017

  Wat een prachtige foto’s, lijkt me heel gaaf om zo’n shoot te doen.

 • Anne-Sterre van der Zalm
  7 september 2017

  Mooie foto’s, heel waardevol voor nu en later.

 • Rachel
  7 september 2017

  Wauw, wat een prachtige foto’s. Ik heb het bij beide zwangerschappen helaas niet gedaan. Had het me bij de tweede zo voorgenomen, maar het kwam er steeds niet van. Wat goed dat jij het deze zwangerschap wel hebt gedaan. Geweldige plaatjes zijn het

 • Stephanie
  7 september 2017

  Ze zijn zo mooi geworden! Ik heb er achteraf ook erg spijt van dat ik dit nooit gedaan heb. Geel veel succes met de laatste loodjes

 • Cynthia
  7 september 2017

  Ik vind de foto’s echt heel erg mooi Kelly!

 • Cynthia
  7 september 2017

  Ik vind de foto’s echt heel erg mooi Kelly!

 • Stefanie
  7 september 2017

  Wat een mooie foto’s!

 • Nathalie
  7 september 2017

  Wauw Kelly, wat een prachtige foto’s! Ik herken je “kilostruggle” van de zwangerschap, maar écht: je bent prachtig, ook tijdens je zwangerschap. Goed dat je het nu hebt vastgelegd want het is vast een prachtige herinnering voor later.

 • Nicole
  7 september 2017

  Wat een prachtige foto’s Kelly! Koesteren..

 • Irene
  7 september 2017

  Heel erg mooi hoor Kelly!

  Zelf heb ik geen zwangerschapsshoot gedaan. Ook misschien door die vervelende onzekerheid ofzo hihi.
  Ik had het voornemen om wekelijks een buikfoto te maken, maar toen de buik eenmaal zichtbaar was, ben ik daar ook mee gestopt. Stom eigenlijk, want het is later vast best leuk om terug te kunnen kijken.
  Achja, over een paar weekjes maken we gewoon extra veel foto’s van de kleine man 😉

 • Kimberly
  7 september 2017

  Wow zeg! Martine is dus ook gewoon nog eens een fantastic fotograaf. Heel mooi en waardevol Kelly! ❤

 • Sandra
  7 september 2017

  Prachtig!!

 • Milou
  8 september 2017

  Oh wat mooi zeg! Ik voel me op de een of andere manier ook niet zo comfortabel bij zo’n zwangerschapsshoot maar als ik dit zo zie krijg ik toch wel kriebels om deze zwangerschap ook mooi te laten vastleggen!

 • Angela
  8 september 2017

  Heel mooi om trots op te zijn

 • Anneleen
  10 september 2017

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi, gelukkig gezinnetje! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.