Personal Update: Hoe gaat het nu? Verhuisstress en bijkletsen

Het is volgens mij al een hele tijd geleden dat ik een personal update met jullie deelde. Gewoon een update waarin ik jullie bijklets over hoe het nu gaat met mij, ons gezin, alles daaromheen zoals ons nieuwe huis enzovoorts. In verband met onze vakantie heb ik deze week geen plog maar maak ik dit volgende week goed met een uitgebreid vakantie fotoverslag, maar ik heb dus wel een personal update. Hoe gaat het nu met mij? De kinderen? Mijn man, alles rondom ons nieuwbouwhuis etc.? Het een en ander hakt er namelijk best wel in.

Als ik mensen vertel dat we midden in een verhuizing zitten/zaten, krijg ik ook al gelijk te horen zo van: Pfoe wat een drukte en dat met een gezin met drie kindjes wat gewoon doorgaat. En dat had ik me vooraf ook wel bedacht, maar in de realiteit merk ik toch dat het er meer inhakt dan ik dacht. Ik dacht, dat is even bikkelen maar zodat je over bent dan valt alles wel op zijn plek. Toch merkte ik vervolgens dat niet alles volgens plan verloopt, we wat tegenslagen zijn tegengekomen waardoor het een en ander uitloopt en je gevoelsmatig nog steeds niet klaar bent. Er is elke dag wel iets wat gedaan wordt en er komen ook steeds nieuwe dingen bij. Erg is het niet, het is juist heel mooi om dit proces mee te maken en te zien hoe ons droomhuis vanaf de eerste steen tot nu en tot hoe het er over een jaar bijstaat te zien ontstaan, maar druk is het wel. Het heeft meer impact dan ik dacht. En ik besef me maar al te goed  dat ik het heb over een luxeprobleem en alleen maar in mijn handjes mag knijpen dat we met ons gezin met drie gezonde kinderen, in zo’n mooi huis mogen gaan wonen. Klagen wil ik niet, maar realistisch zijn wel.

CBD-Olie tegen stress, works like a charm!
Maar ondanks dat blijft het stressvol en probeer ik op een natuurlijke manier mezelf te ondersteunen tegen deze stress. CBD-Olie tegen stress is voor mij echt een hulpmiddel. CBD-olie staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende werking en is makkelijk te gebruiken. Voor mij heeft het enorm veel gedaan waardoor ik veel relaxter door deze periode ben gekomen. Ik zou CBD-olie dan ook iedereen aanbevelen, ik heb die van mij bij Holland & Barret gekocht.

Ik was helemaal niet bezig met uitkijken naar vakantie, ik dacht, heerlijk dan zit ik in mijn nieuwe huisje, dan wil ik helemaal niet op vakantie haha, maar gelukkig hebben we die vakantie wel geboekt want nu (ik typ dit voor onze vakantie) merk ik hoe ik eraan toe ben. De drukte rondom het huis, ons werk dat gewoon doorgaat maar ook ons sociale leven, tijd voor elkaar, alles bij elkaar opgeteld was het gewoon even veel. Soms voelt het alsof ik nog maar kort geleden bevallen ben van Feline, zo snel dat de tijd is gegaan, en sinds die tijd zijn we druk bezig met alle voorbereidingen en werkzaamheden met ons huis, maar ook het wennen aan ons nieuwe gezin. Het is gewoon roeien met de riemen die we hebben en ik vind dat we het als team heel goed doen, maar die vakantie komt niet verkeerd uit en zal ons zeker goed doen. We hebben enorm geluk dat we die op dit moment op vakantie kunnen. Dat helpt enorm en dan neem ik de CBD-Olie natuurlijk gewoon mee!

Ondanks dat, voel ik me ontzettend goed en gaat het goed met ons. Het is geweldig om hier te wonen en we merken ook dat de meiden het helemaal naar hun zin hebben. Ze zijn dol op hun nieuwe kamertjes, vinden het geweldig om lekker buiten te kunnen spelen en ze zitten heel goed in hun vel. Het is gewoon heel fijn om te zien dat zij er zo van genieten en dit doen wij zelf net zo goed. Nu komen de clichés, maar met de meisjes gaat het heel goed, ze groeien veel te hard, ontwikkelen razendsnel en ik hoef maar met mijn ogen te knipperen of ze zijn weer een stapje verder qua groei en ontwikkeling. We hebben helemaal onze balans gevonden als gezin met drie kinderen en het voelt alsof Feline er ook altijd al is geweest. Het klopt gewoon helemaal. We genieten volop van de meiden, maar ook van elkaar. Het was heel intens om samen dit hele nieuwbouwproject aan te gaan maar het brengt je ook dichter bij elkaar in je relatie. Hopelijk gaan we het binnenkort wat rustiger krijgen als alles rondom het huis wat meer af is en er ook meer rust ontstaat om te ontspannen.

Tja, verhuizen is gewoon niet mijn hobby is de clue van mijn verhaal, maar wat was het ook een geweldig avontuur! Dankjewel dat je weer met me hebt meegelezen. Volgende week hoop ik jullie te kunnen verblijven met de eerste vakantie vlog van onze kampeervakantie in Frankrijk en een uitgebreid vakantie fotoverslag.
Ben jij bekend met het gebruik can CBD-olie tegen stress? Hoe heb jij het verhuizen/verbouwen ervaren met kindje(s)? Ik ben benieuwd naar jullie reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Personal Update: Hoe gaat het nu? Verhuisstress en bijkletsen”

  1. Wij zitten nog in t traject dat het gebouwd moet worden. Dus beetje afkijken bij jullie. Ben echt al wel bezig om t huis in te richten, kleuren, meubels, waar de meubels komen te staan etc. Straks is de kleine meid 3 als we verhuizen en moeten ook naar een school gaan kijken. Vind het ook wel spannend om als t eenmaal zover is te verhuizen, en het klussen zie ik enorm naar uit. Geen idee wat er allemaal gaat komen maar we hebben er super veel zin in.

  2. fijn meis weer even een update te lezen :D. na zoon verhuizing is even eruit met je gezin toch best wel lekker!! geniet van jullie vakantie!! <3

  3. De meeste dingen herken ik wel. Ik was toen we naar ons nieuwbouw verhuisden zwanger van onze tweede en onze dochter was net 2 geworden. We wonen er nu 2 jaar maar sommige dingen zijn nog steeds niet af hoor, het blijft een work in progress.

  4. Zo begrijpelijk dat je toe bent aan vakantie! Gek he dat we altijd denken dat we ons moeten verontschuldigen als we ook eens aangeven dat het best zwaar is. Dat je dan ook moet zeggen dat je heus wel weet hoe goed je het hebt. Iedereen heeft rotmomenten of zware dagen/weken en die mogen er ook gewoon zijn! Super leuk om jou en je gezin zo een beetje te mogen volgen

  5. Het zal best allemaal pittig zijn (geweest). En dat mag toch ook? Dat is inderdaad niet klagen, maar realistisch zijn. Het is nou eenmaal niet allemaal regenboog, unicorns en zonnestralen. Fijn om te lezen dat de kinderen zo goed in hun vel zitten. En ik snap helemaal wat je bedoelt met Feline. Dat heb ik met mijn bijna 10-maanden oude dochtertje ook. Dat we haar niet hadden lijkt in een ver verleden te liggen.
    Geniet nog van jullie vakantie en ik kijk uit naar de plog!

  6. Fijn om even een update te lezen en het is heel herkenbaar, ook al ben ik de laatste keer verhuisd zonder kids. Wij kochten ons nieuwe huis, verkochten ons appartement. Woonden nog een tijdje in ons appartement terwijl we ons nieuwe huis verbouwden en dat allemaal in de avonduren en weekenden. We konden niet zo veel vrij nemen omdat we in dat jaar ook gingen trouwen en dan vier weken vrij waren. Moet je nagaan als je dat ook nog met kids zou moeten doen. Ik vind het knap hoe jullie alles doen. Fijn dat jullie nu lekker vakantie hebben, geniet ervan!

  7. Herkenbaar! Hier twee keer verhuisd in drie maand tijd met daarnaast klussen, werk, studie en dat vlak voor de bevalling van onze vierde.

  8. Verhuizen pfff ik herken het, en daarna alle puntjes die nog moeten zijn soms nog minder dan het verhuizen zelf. Mar inderdaad vooruit kijken en als je een jaar verder bent is het alweer heel anders. Lekker aan verhuizen vind ik wel het sorteren en weggooien/geven van spullen. Weer even minimaliseren, geeft weer wat rust en staat weer netjes op zolder. Heb toen bij IKEA allemaal plastic opbergbakken gehaald, ideaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.