Vlog #34 Zorgen om Corona virus in Brabant

Wat gezellig dat je ook deze woensdag weer kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog ga ik serieus in op een onderwerp wat nogal veel zorgen geeft en mijn bedenkingen erover ; Het Corona virus, of ik me al zorgen maak, of we maatregelen nemen en hoe ik er afgelopen weekend over dacht. Het ontwikkelt enorm snel dus ik zal jullie updaten zodra ik meer weet. Naast dit heftigere onderwerp ook hele leuke beelden. Ik vertel jullie dat ik begonnen ben aan een nieuwe studie, ik vertel over de situatie van Yannicks werk en we gaan naar de Efteling met Delia Skin Master en haar gezin. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

 

 

Kanaal van Delia Skin Master
Instagram van Delia

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.