waarom franse vrouwen slank zijn

Eetdagboek als Française: Waarom Franse vrouwen slank zijn

Waarom franse vrouwen slank zijn

Wat leuk dat je kijkt naar deze extra video op vrijdag. Deze week doe ik een grappige food challenge samen met mijn schoonzus die in Frankrijk woont. De Franse eetcultuur vind ik enorm interessant, maar ook lekker. De Franse kaasjes, croissants, stokbrood, allemaal lekkers en toch blijven de Franse vrouwen zo slank. Wat is hun geheim? Ik ga op onderzoek uit en neem het eetdagboek over van de Franse vrouw om te kijken hoe dat voelt, smaakt en wat het geheim is van de Franse vrouw en hun figuur. Kijk je met me mee?

Het geheim waarom Franse vrouwen slank zijn: Eetdagboek uit de Franse eetcultuur:

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Eetdagboek als Française: Waarom Franse vrouwen slank zijn”

  1. Ik ben benieuwd, zal hem vanmiddag even bekijken. Ik vind het wel een beetje jammer dat je blog alleen nog maar bestaat uit video`s. Ik vond je blogs altijd zo leuk om te lezen.

  2. Natacha Lerooy

    Leuk om te zien echt waar ik ben een Belgische en kom uit België. Ik denk dat de Belgische eetcultuur vergelijkbaar is met de Nederlandse. Belgen genieten ook niet zo van hun eten. We hebben meestal maar een half uur lunchpauze en eigenlijk is het zelfs geen half uur want op sommige plaatsen zoals een call center, waar ik destijds heb gewerkt moet je op tijd uit en inloggen. Het is inderdaad veel beter om langzamer te eten, dat is gezonder. Maar ik kan het gewoon niet ik ben daarvoor te hektisch. Ik weet niet of het een eetstijl is die voor iedereen past. Het is voor mij veel en ik vind mezelf een grote eter. Ik eet zelden drie gangen. Ik heb ook een lactoseintolerantie en glutenovergevoeligheid. Die desserts ( nagerechten) zou ik vervangen door een stuk fruit en soms een stuk kaas en als vieruurtje zou ik ook een stuk fruit eten. Bedankt om dit met ons te delen ik kijk uit naar nieuwe video’s. Maar ik denk echt niet dat ik van de Franse eetcultuur slanker word integendeel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.