waarom franse vrouwen slank zijn

Waarom franse vrouwen slank zijn

Wat leuk dat je kijkt naar deze extra video op vrijdag. Deze week doe ik een grappige food challenge samen met mijn schoonzus die in Frankrijk woont. De Franse eetcultuur vind ik enorm interessant, maar ook lekker. De Franse kaasjes, croissants, stokbrood, allemaal lekkers en toch blijven de Franse vrouwen zo slank. Wat is hun geheim? Ik ga op onderzoek uit en neem het eetdagboek over van de Franse vrouw om te kijken hoe dat voelt, smaakt en wat het geheim is van de Franse vrouw en hun figuur. Kijk je met me mee?

Het geheim waarom Franse vrouwen slank zijn: Eetdagboek uit de Franse eetcultuur:

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Eetdagboek als Française: Waarom Franse vrouwen slank zijn”

  1. Ik ben benieuwd, zal hem vanmiddag even bekijken. Ik vind het wel een beetje jammer dat je blog alleen nog maar bestaat uit video`s. Ik vond je blogs altijd zo leuk om te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.