KC PLOG: Ziekenhuis afspraak en gras in de tuin!

Het is donderdag en ik deel gezellig weer een KC Plog met jullie! Meekijken in de kiekjes van een dag, en dat was woensdag! Ik had een afspraak in het ziekenhuis, Yannick was druk in de tuin aan het werken om het gras aan te leggen, ik heb wat werk gedaan en zo had ik van alles en nog wat op de planning staan. Kijk je gezellig mee?

Morning! We stonden al vroeg op en dit was mijn vaste prik ontbijtje. Jullie weten inmiddels wel wat er in zit haha en ik kijk hier elke dag weer naar uit. Heb jij dat ook met je favoriete ontbijtje?

Na het ontbijt breng ik Aimy en Feline naar mijn vader en ik ga samen met mijn moeder naar het ziekenhuis toe waar ik een afspraak heb bij mijn diabetesverpleegkundige en Lana wilde graag mee dus die ging ook gezellig mee. In haar nieuwe jurk van Primark waar ze zo trots op is!

Het Jeroen Bosch ziekenhuis, hier zijn alledrie mijn dochters geboren en zelf ben ik op dezelfde locatie geboren in het ziekenhuis wat hiervoor er stond. Toch wel heel speciaal vind ik!

Even wachten tot ik aan de beurt ben, duurt altijd langer dan je denkt 😉 Alles was helemaal in orde bij de afspraak gelukkig en ik heb eind augustus een nieuwe afspraak. Ik krijg een nieuwe soort insuline die ik ga testen dus nadien gaan we nog naar de apotheek om een heleboel medicatie te halen. De twee soorten insuline die ik gebruik en een glucagon spuit. Dat is de noodspuit die bij buitenbewustzijn raken moet worden toegediend door bijvoorbeeld Yannick om weer bij te komen. Belangrijk om in huis te hebben.

Daarna gaan we nog even langs de Action maar daar vergat ik een foto van te maken haha. Dit is de buit. Een nieuwe trekker voor de badkamer, een fietspomp, wat nieuwe Intex spulletjes voor de vakantie (zwembandjes en een zwemband voor Feline), fijne badcapes voor op de camping na het zwemmen, een tafelkleed voor de tuintafel, wijnglazen want mijn vorige waren gesneuveld en een soort zwiffer systeem om de jaloezieën mee te zwifferen haha. Allemaal prullaria die je nodig hebt en je bent zo een paar tientjes armer. Blijft een duur grapje die Action haha!

Ik zal uit respect de naam van het bedrijf niet noemen, maar we hebben enorme pech met onze badkamer en toilet. Overigens hebben we meer klachten gehoord van mensen uit de buurt dus het ligt niet alleen bij ons. Maar ze hadden de badkamer heel slordig gezet (beschadigde tegels tegen de wand aan, verkeerde voegkleur, te dikke kitranden enzovoorts) en daarom moesten ze de tegels er weer uit slopen en opnieuw plaatsen. Erg vervelend natuurlijk om weer twee dagen in puin te zitten en je badkamer niet te kunnen gebruiken maar we willen natuurlijk wel dat het netjes herstel wordt.

Tussen al het boren en sloopwerkzaamheden door ga ik even werken en edit ik mijn nieuwste vlog. Ik blijf editten een van de leukste dingen vinden aan mijn werk en moet soms zo lachen om dingen die tussendoor gebeuren die ik tijdens het filmen niet opmerk, maar tijdens het editten wel zie.

Mijn lunch is niet heel spannend, gewoon twee boterhammen, eentje met een farmersalade en de andere met theeworst. Dit eet ik snel op om vervolgens weer achter mijn computer te duiken en mijn werk af te maken.

Ondertussen zijn mijn vader en Yannick druk bezig in de tuin om nog het pad te leggen voor naast het grasveld zodat vervolgens het gras erin mag.

En daar zijn de grasmatten! Zo fijn dat ze er eindelijk in konden!

Dit is mijn ‘Goh pap, maak even een foto van me terwijl ik net doe alsof ik de grasmatten gelegd heb’ pose die nogal gek uit de hoek komt haha!

Na mijn werk ga ik Lana ophalen bij mijn ouders en neem ik haar mee naar de afspraak bij de logopediste. Dit is haar schriftje vol met spelletjes, werkjes en opdrachten en ze vindt het er enorm leuk. Spelenderwijs leert ze er enorm veel en ik ben heel trots op haar.

Daarna moeten we voor mij nog even langs de apotheek omdat in Den Bosch niet alles leverbaar was. Terwijl we wachten speelt Lana even in het speelhoekje.

Wauw, het gras staat en de sproei-installatie werkt, mega mega fijn!

We mogen lekker bij mijn ouders eten waar een lekker AVG’tje op het menu staat. Mij kun je wakker maken voor broccoli en witte bonen in tomatensaus dus het was mijn lucky day!

En dit heerlijke toetje ging er ook goed in!

Als we thuis komen wassen we de meisjes ouderwets met een teil (want nog geen badkamer haha!) en dat is eigenlijk reuze gezellig. De oudste dochter mag eerst en zo werken we het rijtje af, net als vroeger haha! De meisjes zijn ook helemaal blij met het gras en willen er al telkens op gaan lopen. Dit mag nog even niet zodat de grasmatten goed kunnen hechten. Wat gaan ze veel plezier hebben op het gras zodra ze erop kunnen. Vervolgens is het eind bedtijd en gaan we de meisjes naar bed doen.

Dan is het tijd voor ons! We kijken onze favoriete serie (Friends) onder het genot van rosé en wat chips erbij, niets meer aan doen!

Owja, wel wat aan doen haha! Yannick masseert nog even lekker mijn voetjes en smeert ze in omdat ze zo enorm droog zijn. Ik bof met deze lieve man!

Dit was de plog weer voor deze week! Dankjewel voor het meekijken. Hebben jullie kindjes inmiddels ook al zomervakantie?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Dionne
  12 juli 2018

  Ziet er uit als een fijne dag. Haha, die foto bij die grasmatten

 • Renata
  12 juli 2018

  Hallo Kelly,
  Wat vervelend om te horen dat het bij jullie ook al mis is gegaan bij de badkamer. Wij hebben ook dit zelfde probleem, ik ben er echt moe van geworden ?
  Hoe is het jullie gelukt dat de tegels eruit zijn gehaald? Bij ons zijn ze echt er om heen aan het draaien en we tekenen dus nog niet voor die 5%….

  Groetjes Renata

 • Natasja
  12 juli 2018

  Lekker genieten van jullie mooie tuin! Bij ons krijgen de kinderen morgen vakantie (midden-nederland). Groetjes

 • rachel
  12 juli 2018

  ziet er heel gezellig uit op de badkamer na:( hoop dat dalijk gewoon allemaal wel werkt mop

 • karlien
  12 juli 2018

  Heerlijk in zo’n teil! Ooit deed ik mijn peuter even in de keuken in de gootsteen in bad. Hij is nu 1,5 jaar ouder en hij vraagt er nog steeds om.

 • Maris | Moneyzz.nl
  12 juli 2018

  Dat ziet er weer super gezellig uit! Leuk zo de tuin, hij lijkt dan gelijk veel meer af door zulke dingen he!
  Ik heb zelf nog nooit een tuin gehad (woon nu in een flat), maar ik verheug me er nu al op om mijn eigen tuin te gaan inrichten na de verhuizing!

 • Nancy
  15 juli 2018

  Een man die je voeten masseert en insmeert…wat een geluk! ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.