Welkom bij de vierde KC Budgetchallenge 2020 aflevering van dit jaar! In deze video deel ik even de geld balans van de afgelopen 2 weken inclusief kasboekje van onvoorziene uitgaven. Dan laat ik zien dat ik een weekmenu maak om voor €60 euro boodschappen te doen voor de hele week bij de Albert Heijn. Hierin neem ik ook de taart en hapjes mee voor de verjaardag van Aimy en de traktaties op de peuterspeelzaal.  Dan laat ik jullie een boodschappen shoplog zien en of het mij gelukt is met het budget. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meld je GRATIS aan om mee te doen aan de KC Budgetchallenge 2020 via deze link en krijg het gratis uitgebreide budget e-book en word lid van de gezellige budget community!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Budget Challenge #4 : Voor €60 bij de AH voor het hele gezin”

  1. Hoi Kelly, erg fijn die boodschappen budget Challenge, hebben jullie in de supermarkt vaak niet de twijfel van biologische, of niet biologische of vegetarisch ? Tips voor de keuzestress in de supermarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.