Dia1

Ik heb de vlogsmaak weer helemaal te pakken! Ik besloot dit keer niet een dag uit mijn leven te vloggen, maar drie dagen uit mijn leven. En van van woensdag tot en met vrijdag dus de typische thuisdagen waarbij we van alles ondernamen. Zo was ik bezig met de alledaagse dingen zoals huishoudelijke taken, gingen we op koffie- en playdate, was ik een middagje naar de Efteling, ging ik onverwachts shoppen waarvan ik de shoplog laat zien etc. Drie dagen in een video geeft een betere indruk als 1 dag dus dit is eens totaal wat anders dan andere vlogs. Als jullie het leuk vinden om eens een weekvlog te zien of vaker vlogs van meerdere dagen gestopt in een vlog dan hoor ik het graag.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden en of jullie vaker dit soort meerdaagse vlogs willen zien. Vlogs van een hele week, een paar dagen etc.  Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “VLOG: 3 dagen uit mijn leven!”

 1. Heel erg leuk om zo drie dagen te zien. Geeft inderdaad een ander beeld.

  Wat doe jij het goed! Opstap en al, respect daarvoor. Ik vind het jammer dat wij niet zo dichtbij de Efteling wonen. Toch wel het leukste park, vind ik.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…27 kaarsjesMy Profile

 2. Leuk die vlog. Zeker vaker doen Kelly. Altijd leuk om te zien. De Efteling is altijd een leuk dagje uit. Wij waren er voor het laatst afgelopen september in het weekend en toen was het superdruk, overal lange rijen en dat carnaval met Yoki was helaas dicht. Super dat je zo dichtbij woont en zomaar doordeweeks ernaartoe kan gaan. Leuke blouse heb je gekocht!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Dagboek van een moeder in oneliners #2My Profile

 3. Hele leuke vlog en zeker een aanrader om meerdere dagen (of een week) in 1 vlog te doen. Vind het inderdaad leuk om dat te zien ipv 1 dag. Leuk trouwena dat als je tegen Yannick praat, je veel meer met een accent lijkt te praten!:-))

 4. Leuk zo’n vlog over 3 dagen! Inspiratie voor activiteiten met mijn kids :-). Super fijn dat je de Efteling zo dichtbij hebt!
  Alicia onlangs geplaatst…A babymoonMy Profile

 5. Wat een leuke vlog! Opnieuw erg gezellig, het lijkt altijd alsof ik bij je op bezoek ben 🙂
  En heerlijk om zo dicht bij de Efteling te wonen!
  Ik moest wel lachen om je opmerking: ‘Bij mijn oude auto was het ook echt niet te doen hoor, om daar 2 auto’s in mee nemen.’ Dat is meestal zo 😛
  Rosanne onlangs geplaatst…Haat en liefde, zo dicht bij elkaar.My Profile

 6. Leuk zo’n meerdere dagen vlog! Altijd leuk om een kijkje in iemands leven te krijgen! Heerlijk zo’n abonement op de Efteling, daar ben ik lang niet meer geweest.
  sandra onlangs geplaatst…DIY: Glitter bedelsMy Profile

 7. Knap hoor, hoeveel jij op een dag voor elkaar krijgt met 2 kindjes! Ik ben al blij als het lukt om een maaltijd te koken met de baby, haha. Moet nog een beetje een ritme krijgen. En lekker is die kaboutertthee hè? Ik heb trouwens dezelfde mobile als jij met die uiltjes van Bebe Jou, alleen die van mij klinkt hartstikke vals… Leuke vlog weer verder!
  Vivienne onlangs geplaatst…My life in pictures #2: zon en het eerste glas wijnMy Profile

 8. Leuk om 3 dagen met je mee te kijken! Het viel me op dat Lana inmiddels al goed praat, zo fijn om te horen. Wat is ze trouwens lief in haar roze badjasje. Leuk dat jullie een middagje naar de Efteling zijn geweest en dat het zonnetje zo mooi scheen!
  Vanessa onlangs geplaatst…HEMA beauty: klaar voor de zomerMy Profile

 9. Super leuke vlog!! Ook leuk om in de auto te zien en de momenten dat je jou helemaal in beeld ziet, is weer eens wat anders! Erg leuk 🙂

 10. leuke vlog weer meis en ja voor herhaling vatbaar het meerdere dagen aan elkaar doen, zit daar ook heel erg over te denken want ik vind het leuk om een compilatie van een hele week te zien 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 25 maart 2016My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.