Kcpjotof

Nieuwe week is weer voorbij dus het is weer tijd voor een photodiary met een kijkje in afgelopen week in foto’s. Ik val in herhaling als ik zeg dat het wederom een gezellige week was met veel leuke dingen maar ik merk nu ik veel actiever ben, van alles onderneem met de kinderen ik ook veel meer geniet van allerlei dingen. Het is mooi weer dus daar maken we gebruik van. Mijn Efteling abonnement weer uit het stof gehaald, uit eten geweest met Yannick en ik ging naar de sportschool voor het eerst weer!

Donderdag leek het wel zomer, echt zalig! Ik ging met vriendin Vera en haar zoontje en mijn eigen meisjes naar de Efteling. Aimy in de draagdoek, Lana in de buggy (en tussendoor lopend) en later beide meisjes in de duowagen, ideaal. En eigenlijk heel goed te doen.

We hadden broodjes meegenomen en gingen picknicken in het zonnetje. Hoe fijn kun je het hebben!

Een koffietje mocht niet ontbreken. Er komt deze week nog een vlog online van 3 dagen uit ons leven, waaronder deze Efteling dag!

Voor Lana kocht ik in de Efteling deze prinsessenbadjas, ze is er dolgelukkig mee!

En Groupon stuurde ons dit cadeautje op, een geweldige schommelstoel van een lieveheersbeestje, ook al een succes hier in huis.

 

Anouk kwam gezellig op kraamvisite! Wij zijn al 13 jaar vriendinnen, hoe speciaal is dat! Zij heeft een dochter van 9 maanden ouder als Lana. Super leuk.

Wij ontvingen de heerlijke foodybox van Kroon op het Werk. Een verzamelbox met weer allemaal nieuwtjes op food gebied. Dat verse bladerdeeg van tante Fanny is heel ideaal voor het maken van quiches en andere hartige hapjes. En de Chio borrelnootjes gingen afgelopen weekend ook snel op, lekker!

Zaterdagsontbijtje, wit broodje met boter en hagelslag. Te ongezond en te lekker haha.

Zo leuk, Lana kreeg dit pakketje opgestuurd van Fisher-Price. De Little People animal friends. Lana is dol op Little People speelgoed dus dit paste helemaal bij de boerderij en de Zoo die we ervan hebben.

Door Triumph was ik uitgenodigd voor een persoonlijke fittingsessie in de winkel in Tilburg. Heel fijn want ik wist totaal niet meer welke maat ik nu heb na de zwangerschap. Ik ging voor dit mooie lavendel kleurige exemplaar. (en nee ik steek niet mijn middelvinger op hier haha). Het verslag van deze sessie lees je hier!

Met volgers op de foto gaan is leuk! Het gebeurt steeds vaker dat ik herkend word op straat door jullie, dat vind ik enorm leuk (en ook heel bijzonder en onwerkelijk!). Ook is het nog vaak zo dat ik dan achteraf op social media berichten krijg dat men me zag lopen ergens. Als je me ergens ziet lopen, spreek me aan want dat vind ik super gezellig! Ik wil jullie juist ontmoeten en een praatje maken.

Ons kleinste meisje alweer ruim 6 weken oud, waar blijft de tijd? 6 weken oud betekent ook 6 weken borstvoeding wat met veel ups en downs op gang gekomen is. Blij dat het nu goed loopt en we weer kunnen genieten van deze momentjes. En 6 weken oud betekent ook dat ik me eigenlijk niet eens meer kan voorstellen dat ze er niet was, bijzonder hoe zo’n kindje erbij zo vertrouwd voelt gelijk.

Zaterdagavond gingen Yannick en ik gezellig samen uit eten bij Happy Italy. Even met z’n tweetjes eruit deed ons goed. Bijkletsen, een lekker glas wijn (dat was lang geleden!) en quality time samen.

Als toetje deelden we deze heerlijke tiramisu, zo lekker! En zaterdag was ook de dag waarop we zeiden, vanaf morgen gaan we er allebei helemaal tegen aan. Weer lekker sporten en gezond koken, eten en leven dus we genoten nog heel erg van dit toetje. We willen allebei wat kilo’s kwijt dus zo kunnen we elkaar goed motiveren.

Mijn levensmotto: Neem het leven vooral niet te serieus en blijf jong en gek zolang dat kan haha! En zo sprong ik op Yannick’s rug, midden op straat omdat het kan ;). #nevergrowup!

En ik ging voor het eerst weer naar de sportschool en wat vond ik dat spannend! Het was echt al maanden geleden en mijn conditie is natuurlijk niet meer wat het was. Op een heel rustig tempo ben ik gaan sporten en daar heb ik echt van genoten.

Ik ging met Lana boodschappen doen en nam alleen maar gezonde dingen mee voor onze nieuwe lifestyle haha! Lekker veel fruit en groente dus.

Ik vergat verder foto’s te maken maar we gingen naar de Decathlon (een hele grote sportwinkel) voor wat attributen voor het sporten. Yannick gaat op onze zolder sporten (P90X) dus daar kocht hij nog wat dingen voor en ik kocht een sportbh en een leuke sporttop.

We gingen bij mijn schoonouders eten, mijn schoonmoeder maakte een heerlijke stamppot van spitskool, aardappel en rode kool (zo lekker!) met verse worst erbij.

Hoe cute is Lana’s outfitje! Nieuwe blouse van H&M en een jeans van Tumble ‘nd Dry. Nu ik zelf ook weer helemaal van de blousjes ben vind ik het zo leuk om het Lana ook aan te geven.

Maandag gingen we weer naar de Efteling, zo leuk! Ik ging met Anouk en haar dochter en met mijn eigen meisjes natuurlijk. Ik deed Aimy voor het eerst langere tijd in de Tula draagzak wat heel goed beviel. Geen last van mijn schouders of rug gekregen en Aimy sliep zo uren lekker tegen me aan.

Jeugdsentiment die paddestoelen in het sprookjesbox en voor die meisjes nog steeds fascinerend dat ze muziek maken.

Knuffelen knuffelen knuffelen!

Ik ging lunchen met de meiden van de zwangerschapsyoga. Super leuk om elkaar nu na de bevalling met baby’s te zien. Onze baby’tjes schelen slechts 1 week van elkaar dus dat is heel leuk om van elkaar te volgen.

Een incognito foto maar we legden de baby’s bij elkaar in de box, zo leuk! Het jongetje van de drie lag in het midden, leuk he!

Wat scheen de zon toch heerlijk gisterenmiddag. Ik ging heerlijk een eindje wandelen. Onderweg kwam ik de pakketjesman tegen en hij vroeg of ik de vier pakketjes ook al op mijn kinderwagen mee wilde nemen, dan hoefde hij niet om te rijden. Ik ben altijd blij met deze man dus nu weer haha.

De lente is begonnen en zo zijn er allemaal weer leuke producten gelanceerd, ik zal van links naar rechts erover vertellen. – Als eerst een pakketje van Kruidvat met hun nieuwe SOlait Zonnebrand. Van handige tissues voor in je tas, tot een transparante spray, ideaal zonder witte strepen smeren dus. Ik kan niet wachten tot de zon heerlijk gaat schijnen!
– Dan een Bobble waterfles, deze gebruik ik zelf al een hele tijd dus leuk om er weer een te krijgen. – Pro Bar snackrepen. Ideaal als gezonder tussendoortje of na een workout. – Vervolgens van Kneipp een Beautiful shape huidolie. Voor een strakkere huid in 2 weken, ik ben benieuwd of ik hier mijn zwangerschapsstriemen mee weg krijg.
En Etos lanceerde de handige Etos app met een spaarsysteem. Je kunt via die app bijvoorbeeld je stappen bijhouden en zo punten verdienen door lekker in beweging te zijn maar ook andere leuke spaaracties volgen, nieuwtjes en tips krijgen etc. Ik ontving wat heerlijke beautyproducten van Etos, super tof! De app heet gewoon Etos app.

Gisteren kwam Kimberly van 24sevenPersonaltraining bij me langs. Zij gaat als personal trainer mij begeleiden met het ‘Newborn Fit mama’ programma. Dit programma duurt 12 weken en daarmee gaat ze mij helpen om weer back in shape te komen specifiek gericht op na de zwangerschap. Een hele leuke uitdaging waar ik veel zin in heb! Volgende week is onze eerste training en start ik met het programma en ik ga jullie hier helemaal in updaten. Zo zal ik mijn ervaringen en weeg- en meetresultaten gaan delen, ik ben benieuwd!

Dit was de KC Photodiary voor deze week, weer eentje met enorm veel foto’s! Op naar nog zo’n mooie week, heerlijk dat Pasen in aantocht is en we daardoor een langer weekend samen zijn. Wat zijn jullie plannen voor Pasen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

61 gedachten over “KC Photodiary : Lente, leuke dingen en back to healthy!”

 1. Wat een leuke week had je Kelly! Lekker veel erop uit en wat goed dat je al naar de sportschool bent gegaan. Met Pasen gaan de kinderen eitjes zoeken bij opa en oma en we gaan er lekker op uit. De dag na Pasen kijk ik het meest naar uit, want dinsdag gaat een heel spannende dag worden. Wat er precies gaat gebeuren zal ik nog op mijn blog schrijven. Jullie alvast fijne paasdagen.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Dagboek van een moeder in oneliners #2My Profile

 2. Zo fijn om een Efteling abonnement te hebben lijkt me! Het is voor ons net te ver weg. Hier zijn de borrelnootjes uit de Foodybox ook al opgegaan afgelopen weekend Haha. Goed dat je weer bent gaan sporten, ik moet mezelf ook maar eens een trap onder mijn kont geven…
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Sally Hansen Miracle GelMy Profile

 3. Wat leuk dat je je Efteling-abo nu ook gewoon gebruikt met je twee meiden. Lijkt me best een gedoe om zoveel spullen mee te slepen, maar je laat je er niet door beperken, dat vind ik goed. Ideaal die personal trainer. Past goed bij het artikel van eergisteren 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Benefit Benetint en High BeamMy Profile

 4. Wat heb je weer een lekkere volle week gehad! Super goed dat je weer gaat sporten en gezonder gaat eten, het is zo zonde om die zwangerschapskilo’s te laten plakken 😉 ik ben benieuwd hoe personal training je bevalt.
  Doortje onlangs geplaatst…Moestuin? Beginnen maar!My Profile

 5. Wat een heerlijke week en wat relaxed dat je een Efteling abonnement hebt! James is nog wat te jong maar ik ga het hier eens in de groep gooien. Ik vind het zo schattig vat Aimy zoveel haartjes heeft <3 en wat goed dat je meteen na 6 weken begint met sporten!!
  Lonneke onlangs geplaatst…Zeg jij tegen je kind dat je van hem houdt?My Profile

 6. Jeetje wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg! Dat badjasje van Lana is zoo schattig. Zo te zien heb je voor een grote deel je ritme al gevonden, leuk om te zien hoe snel en goed jij in die rol groeit. Fantastische mama!
  Lilian onlangs geplaatst…VoorlezenMy Profile

 7. Wat een gezellige week. Helaas zit het weer nu wat tegen ik hoop dat Pasen een lekker zonnig weekend word waarin wr lekker naar buiten kunnen. Ik heb ook sinds vorige week het sporten een level hoger aangepakt ik ga nu 3 keer in de week ipv 1 ik voel me meteen stuk fitter. Succes ben benieuwd naar je groei hierin, ik houd mijn groei hierin niet echt bij misschien moet ik dat ook maar is gaan doen. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Patroon leren lezenMy Profile

 8. Wat een schattige badjas! en wat fijn dat je eindelijk weer een beetje je draai aan het vinden bent. Als ik zo de foto’s bekijk ziet het eruit als een heerlijk weekje. Stoer dat je een Efteling abonnement hebt. Dat zal jou kleine geweldig vinden. Jullie zien eruit als een prachtig gezin!

 9. Wat een heerlijke week! Met Pasen gaan wij met familie naar de dierentuin, ons allereerste uitje met ons mini meisje, heel spannend vind ik het. Wat goed dat je weer gaat sporten. Ben heel benieuwd naar de personal trainer. Ik kan ook niet wachten om weer te beginnen! En de tijd gaat inderdaad (te) snel, heb ik ook last van…
  Vivienne onlangs geplaatst…My life in pictures #2: zon en het eerste glas wijnMy Profile

 10. heerlijke week weer 😀 en heerlijk zoon dagje efteling met goed weer!! en geloof best dat jullie saampjes even genoten hebben, lekker even uit eten en q-time voor elkaar!!!
  rachel onlangs geplaatst…Lekker online shoppen!My Profile

 11. Wat een heerlijke week! Dat badjas van Lana is echt geweldig. Kan me voorstellen dat ze daar dolgelukkig mee is. Voor ons is de Efteling een half uurtje rijden, dus ik kan me goed voorstellen dat ik straks ook voor een abonnementje ga. Blijft het allerleukste pretpark wat er is, zo met het Sprookjesbos. Goed dat je weer bent begonnen met sporten. Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik er ook weer volle bak tegenaan kan.
  Michelle onlangs geplaatst…SPORTEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAPMy Profile

 12. Heerlijk om een beetje mee te kijken in jullie leven. Die tiramisu! Ooooh, die had je niet op de foto moeten zetten?. M’n vriend en ik hebben afgelopen weekend nl exact t zelfde afgesproken: weer even op de gezonde toer. Een goed excuus om afgelopen weekend nog even extra te genieten van iets ongezonds haha. Wat jullie dus ook deden. Ben benieuwd hoe de personal training gaat bevallen!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #3My Profile

 13. Leuke foto’s heb je gemaakt. Wat een schattige badjas zeg, echt leuk voor meisjes. Efteling is heerlijk, vooral doordeweeks, kun je lekker goed doorlopen. Genieten zou ik zeggen. Het weekend staat weer voor de deur en fijn dat we een extra dagje hebben. Wij hebben nog geen plannen, al gaan we in elk geval naar de Loonse Duinen. Verder lekker genieten van de vrije dagen 🙂 Jullie een fijn paasweekend gewenst!
  Yvonne onlangs geplaatst…Kleuter: De weg naar zelfstandigheidMy Profile

 14. Altijd leuk om je diary te lezen! Dat met pakketjesman heb ik ook een keer gehad. Ik liep met mijn hond en moeder richting bos, stopt de bus van postnl. Jullie wonen toch daar? Ik herken de hond. Kunnen jullie dit alvast meenemen? Dus zijn we het bos nog rondgesjouwd met een doos onder de arm

 15. Een heerlijke week zo te zien! Fijn dat het zo went met twee kinderen, soms hoor of lees je nog wel eens dat het toch zwaarder is dan ze dachten. En heel veel succes met sporten 🙂

 16. Wat een leuk stukje weer!
  Kleine aanmerking: er staat “9 maanden ouders als Lana” hier bedoel je denk ik “9 maanden ouder dan Lana” hihi sorry!

 17. Echt zo bizar! Ik woon al 10 jaar in Brabant (jaja, 1 durpke verder ?) en ben in die tijd maar 2x in de Efteling geweest. Tis zo duur!! ? Echt jammer want m’n meisje is gek op carnaval festival!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.