KC Photodiary : Lente, leuke dingen en back to healthy!

Kcpjotof

Nieuwe week is weer voorbij dus het is weer tijd voor een photodiary met een kijkje in afgelopen week in foto’s. Ik val in herhaling als ik zeg dat het wederom een gezellige week was met veel leuke dingen maar ik merk nu ik veel actiever ben, van alles onderneem met de kinderen ik ook veel meer geniet van allerlei dingen. Het is mooi weer dus daar maken we gebruik van. Mijn Efteling abonnement weer uit het stof gehaald, uit eten geweest met Yannick en ik ging naar de sportschool voor het eerst weer!

Donderdag leek het wel zomer, echt zalig! Ik ging met vriendin Vera en haar zoontje en mijn eigen meisjes naar de Efteling. Aimy in de draagdoek, Lana in de buggy (en tussendoor lopend) en later beide meisjes in de duowagen, ideaal. En eigenlijk heel goed te doen.

We hadden broodjes meegenomen en gingen picknicken in het zonnetje. Hoe fijn kun je het hebben!

Een koffietje mocht niet ontbreken. Er komt deze week nog een vlog online van 3 dagen uit ons leven, waaronder deze Efteling dag!

Voor Lana kocht ik in de Efteling deze prinsessenbadjas, ze is er dolgelukkig mee!

En Groupon stuurde ons dit cadeautje op, een geweldige schommelstoel van een lieveheersbeestje, ook al een succes hier in huis.

 

Anouk kwam gezellig op kraamvisite! Wij zijn al 13 jaar vriendinnen, hoe speciaal is dat! Zij heeft een dochter van 9 maanden ouder als Lana. Super leuk.

Wij ontvingen de heerlijke foodybox van Kroon op het Werk. Een verzamelbox met weer allemaal nieuwtjes op food gebied. Dat verse bladerdeeg van tante Fanny is heel ideaal voor het maken van quiches en andere hartige hapjes. En de Chio borrelnootjes gingen afgelopen weekend ook snel op, lekker!

Zaterdagsontbijtje, wit broodje met boter en hagelslag. Te ongezond en te lekker haha.

Zo leuk, Lana kreeg dit pakketje opgestuurd van Fisher-Price. De Little People animal friends. Lana is dol op Little People speelgoed dus dit paste helemaal bij de boerderij en de Zoo die we ervan hebben.

Door Triumph was ik uitgenodigd voor een persoonlijke fittingsessie in de winkel in Tilburg. Heel fijn want ik wist totaal niet meer welke maat ik nu heb na de zwangerschap. Ik ging voor dit mooie lavendel kleurige exemplaar. (en nee ik steek niet mijn middelvinger op hier haha). Het verslag van deze sessie lees je hier!

Met volgers op de foto gaan is leuk! Het gebeurt steeds vaker dat ik herkend word op straat door jullie, dat vind ik enorm leuk (en ook heel bijzonder en onwerkelijk!). Ook is het nog vaak zo dat ik dan achteraf op social media berichten krijg dat men me zag lopen ergens. Als je me ergens ziet lopen, spreek me aan want dat vind ik super gezellig! Ik wil jullie juist ontmoeten en een praatje maken.

Ons kleinste meisje alweer ruim 6 weken oud, waar blijft de tijd? 6 weken oud betekent ook 6 weken borstvoeding wat met veel ups en downs op gang gekomen is. Blij dat het nu goed loopt en we weer kunnen genieten van deze momentjes. En 6 weken oud betekent ook dat ik me eigenlijk niet eens meer kan voorstellen dat ze er niet was, bijzonder hoe zo’n kindje erbij zo vertrouwd voelt gelijk.

Zaterdagavond gingen Yannick en ik gezellig samen uit eten bij Happy Italy. Even met z’n tweetjes eruit deed ons goed. Bijkletsen, een lekker glas wijn (dat was lang geleden!) en quality time samen.

Als toetje deelden we deze heerlijke tiramisu, zo lekker! En zaterdag was ook de dag waarop we zeiden, vanaf morgen gaan we er allebei helemaal tegen aan. Weer lekker sporten en gezond koken, eten en leven dus we genoten nog heel erg van dit toetje. We willen allebei wat kilo’s kwijt dus zo kunnen we elkaar goed motiveren.

Mijn levensmotto: Neem het leven vooral niet te serieus en blijf jong en gek zolang dat kan haha! En zo sprong ik op Yannick’s rug, midden op straat omdat het kan ;). #nevergrowup!

En ik ging voor het eerst weer naar de sportschool en wat vond ik dat spannend! Het was echt al maanden geleden en mijn conditie is natuurlijk niet meer wat het was. Op een heel rustig tempo ben ik gaan sporten en daar heb ik echt van genoten.

Ik ging met Lana boodschappen doen en nam alleen maar gezonde dingen mee voor onze nieuwe lifestyle haha! Lekker veel fruit en groente dus.

Ik vergat verder foto’s te maken maar we gingen naar de Decathlon (een hele grote sportwinkel) voor wat attributen voor het sporten. Yannick gaat op onze zolder sporten (P90X) dus daar kocht hij nog wat dingen voor en ik kocht een sportbh en een leuke sporttop.

We gingen bij mijn schoonouders eten, mijn schoonmoeder maakte een heerlijke stamppot van spitskool, aardappel en rode kool (zo lekker!) met verse worst erbij.

Hoe cute is Lana’s outfitje! Nieuwe blouse van H&M en een jeans van Tumble ‘nd Dry. Nu ik zelf ook weer helemaal van de blousjes ben vind ik het zo leuk om het Lana ook aan te geven.

Maandag gingen we weer naar de Efteling, zo leuk! Ik ging met Anouk en haar dochter en met mijn eigen meisjes natuurlijk. Ik deed Aimy voor het eerst langere tijd in de Tula draagzak wat heel goed beviel. Geen last van mijn schouders of rug gekregen en Aimy sliep zo uren lekker tegen me aan.

Jeugdsentiment die paddestoelen in het sprookjesbox en voor die meisjes nog steeds fascinerend dat ze muziek maken.

Knuffelen knuffelen knuffelen!

Ik ging lunchen met de meiden van de zwangerschapsyoga. Super leuk om elkaar nu na de bevalling met baby’s te zien. Onze baby’tjes schelen slechts 1 week van elkaar dus dat is heel leuk om van elkaar te volgen.

Een incognito foto maar we legden de baby’s bij elkaar in de box, zo leuk! Het jongetje van de drie lag in het midden, leuk he!

Wat scheen de zon toch heerlijk gisterenmiddag. Ik ging heerlijk een eindje wandelen. Onderweg kwam ik de pakketjesman tegen en hij vroeg of ik de vier pakketjes ook al op mijn kinderwagen mee wilde nemen, dan hoefde hij niet om te rijden. Ik ben altijd blij met deze man dus nu weer haha.

De lente is begonnen en zo zijn er allemaal weer leuke producten gelanceerd, ik zal van links naar rechts erover vertellen. – Als eerst een pakketje van Kruidvat met hun nieuwe SOlait Zonnebrand. Van handige tissues voor in je tas, tot een transparante spray, ideaal zonder witte strepen smeren dus. Ik kan niet wachten tot de zon heerlijk gaat schijnen!
– Dan een Bobble waterfles, deze gebruik ik zelf al een hele tijd dus leuk om er weer een te krijgen. – Pro Bar snackrepen. Ideaal als gezonder tussendoortje of na een workout. – Vervolgens van Kneipp een Beautiful shape huidolie. Voor een strakkere huid in 2 weken, ik ben benieuwd of ik hier mijn zwangerschapsstriemen mee weg krijg.
En Etos lanceerde de handige Etos app met een spaarsysteem. Je kunt via die app bijvoorbeeld je stappen bijhouden en zo punten verdienen door lekker in beweging te zijn maar ook andere leuke spaaracties volgen, nieuwtjes en tips krijgen etc. Ik ontving wat heerlijke beautyproducten van Etos, super tof! De app heet gewoon Etos app.

Gisteren kwam Kimberly van 24sevenPersonaltraining bij me langs. Zij gaat als personal trainer mij begeleiden met het ‘Newborn Fit mama’ programma. Dit programma duurt 12 weken en daarmee gaat ze mij helpen om weer back in shape te komen specifiek gericht op na de zwangerschap. Een hele leuke uitdaging waar ik veel zin in heb! Volgende week is onze eerste training en start ik met het programma en ik ga jullie hier helemaal in updaten. Zo zal ik mijn ervaringen en weeg- en meetresultaten gaan delen, ik ben benieuwd!

Dit was de KC Photodiary voor deze week, weer eentje met enorm veel foto’s! Op naar nog zo’n mooie week, heerlijk dat Pasen in aantocht is en we daardoor een langer weekend samen zijn. Wat zijn jullie plannen voor Pasen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

61 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  24 maart 2016

  Weer leuk om je week te lezen. Die badjas is echt super schattig. Ik snap dat ze er heel erg blij mee is. Succes met sporten!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Vulkaan in de fles…..proefjes voor oudere kinderen.My Profile

 • Channa
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke week weer. Leuke badjas en wat heeft Aimy veel haar 🙂 Hiervoor geen plannen voor Pasen.
  Channa onlangs geplaatst…Primark Shoplog: de zomercollectie is écht leuk!My Profile

 • Elisabeth
  24 maart 2016

  Je week ziet er inderdaad gewoon super gezellig uit! Wat fijn dat je weer zo actief bent en er tegen aan gaat met zporten. Echt super goed!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Paastaart á la “doe maar wat we toevallig nog in huis hadden”My Profile

 • MamaOnderneemt
  24 maart 2016

  Wat een leuke week had je Kelly! Lekker veel erop uit en wat goed dat je al naar de sportschool bent gegaan. Met Pasen gaan de kinderen eitjes zoeken bij opa en oma en we gaan er lekker op uit. De dag na Pasen kijk ik het meest naar uit, want dinsdag gaat een heel spannende dag worden. Wat er precies gaat gebeuren zal ik nog op mijn blog schrijven. Jullie alvast fijne paasdagen.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Dagboek van een moeder in oneliners #2My Profile

 • Sanne Marlijn
  24 maart 2016

  Zo fijn om een Efteling abonnement te hebben lijkt me! Het is voor ons net te ver weg. Hier zijn de borrelnootjes uit de Foodybox ook al opgegaan afgelopen weekend Haha. Goed dat je weer bent gaan sporten, ik moet mezelf ook maar eens een trap onder mijn kont geven…
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Sally Hansen Miracle GelMy Profile

 • Josan
  24 maart 2016

  Hey wat leuk, wij hebben sinds kort ook een Happy Italy in de stad zitten. In de meivakantie ga ik het proberen 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen- Avent Classic en Avent Natural flessenMy Profile

 • Carlijn
  24 maart 2016

  Wat leuk dat je je Efteling-abo nu ook gewoon gebruikt met je twee meiden. Lijkt me best een gedoe om zoveel spullen mee te slepen, maar je laat je er niet door beperken, dat vind ik goed. Ideaal die personal trainer. Past goed bij het artikel van eergisteren 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Benefit Benetint en High BeamMy Profile

 • Charlotte
  24 maart 2016

  Wat goed dat je alweer naar de sportschool bent geweest! Ik ben wel benieuwd naar dat fit mom programma, succes alvast!
  Charlotte onlangs geplaatst…10 x je weet dat je een peuter in huis hebt als…My Profile

 • Wilmaaa
  24 maart 2016

  Goed dat je weer fit wilt gaan zijn, hier doe ik ook mijn best;) de Efteling is zo leuk, wil er graag eens heen met mijn meisje! En zo leuk om al die lieve babyfotos te zien!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Kinderen bij ouders in bed laten slapen?My Profile

 • Marlotte
  24 maart 2016

  Ah, wat knap dat je weer bent begonnen met sporten. Veel succes én vooral veel plezier 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Vet verbranden met cardio of krachttraining?My Profile

 • Nicole
  24 maart 2016

  Jeetje jullie krijgen echt abnormaal veel pakketjes opgestuurd haha. Waar laat je het allemaal.
  Nicole onlangs geplaatst…Dr. Pimple Popper: guilty pleasure of walgelijk?My Profile

 • Femke
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke diary.. Lekker samen met je meiden op pad naar de Efteling fijn dat dit zo goed is gegaan. Ik ben heel erg benieuwd hoe het avontuur met sporten met en PT je gaat bevallen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Hand CreamMy Profile

 • demallemolenmoeder
  24 maart 2016

  Het badjasje is té schattig. En wat goed dat je weer bent gaat sporten! Ik ben heel erg benieuwd naar het fit mama programma.

  En al die babyfoto’s zijn echt niet goed voor mijn rammelende eierstokken. ?
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…De haat-liefde verhoudingMy Profile

 • Lifesabout
  24 maart 2016

  Zo schattig die badjas! En een wit broodje hagelslag is te lang geleden…snel doen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…35 dingen die je voor je 35e moet hebben gedaan.My Profile

 • Dorien
  24 maart 2016

  Wat vliegt de tijd zeg! En wat is Lana schattig in haar badjasje. Goed dat je het soorten gelijk weer oppakt!
  Dorien onlangs geplaatst…7 DINGEN DIE NIEMAND JE VERTELD OVER HET KAMMEN VAN JE HAARMy Profile

 • Kelly
  24 maart 2016

  Oh wat een hoop leuke foto’s! Die van jou bij yannick op de rug is zo leuk, geluk straalt er van af! Mijn vriend en ik gaan met de pasen naar een hotel in Koblenz 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Review Energy+ NASA traagschuim kussenMy Profile

 • Nicole
  24 maart 2016

  Aahh wat heb ik weer genoten van de babyspam in dit artikel haha. Echt zo cute!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishoudtips van mijn blogcollega’sMy Profile

 • Tamara
  24 maart 2016

  Ohhhh echt heeelijk zo vaak naar de efteling! Ik moet er nodig weer naartoe, maar hetvis zo ver weg!

  Aimy alweer 6 weken joh! De tijd is omgevlogen!
  Tamara onlangs geplaatst…Van opstandige scholier, naar mama van drie!My Profile

 • Doortje
  24 maart 2016

  Wat heb je weer een lekkere volle week gehad! Super goed dat je weer gaat sporten en gezonder gaat eten, het is zo zonde om die zwangerschapskilo’s te laten plakken 😉 ik ben benieuwd hoe personal training je bevalt.
  Doortje onlangs geplaatst…Moestuin? Beginnen maar!My Profile

 • Dita
  24 maart 2016

  Wat een leuke foto’s. En die badjas, super schattig!
  Dita onlangs geplaatst…Hello Spring!My Profile

 • Saskia
  24 maart 2016

  Echt lekker om so snel weer actief te zijn, doe je heel goed. En super dat je het sporten weer gaat oppakken.
  Saskia onlangs geplaatst…Hier ben ik dankbaar voor!My Profile

 • Sandra
  24 maart 2016

  Die schommelstoel van een lieveheersbeestje is echt zo cute! Oeehh Happy Italy, dat is echt heerlijk 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: VERGEETMENIETJEMy Profile

 • marie-louise
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke week weer! En wat goed dat jullie weer healthy er tegen aan gaan en weer gaat sporten zo vroeg na de keizersnede. Knap hoor!
  marie-louise onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek #1My Profile

 • Leonie
  24 maart 2016

  Jaloers dat de Efteling zo dichtbij zit! Haha. Echt super leuk dat je daar zo vaak heen kan, zker met de kindjes!!
  En wat tof dat je een personal trainer hebt nu, succes!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #12 – Week 20My Profile

 • Marieke
  24 maart 2016

  Wat heerlijk dat je de efteling zo om de hoek hebt! Wij gaan eerste paasdag naar 1 van mijn schoonzussen (ik heb er 5 ?) om lekker een paasbrunch/borrel te hebben en tweede paasdag hebben we nog niets gepland.
  Marieke onlangs geplaatst…Het Skinny Six-kookboek van ChickslovefoodMy Profile

 • Manon
  24 maart 2016

  Wat cool dat je begeleid wordt in het sporten met een speciaal programma! Je dagen zien er gezellig uit, veel leuke dingen met leuke mensen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Samen naar de kinderboerderijMy Profile

 • Bibian
  24 maart 2016

  Oh wat een heerlijke diary! En die haartjes van Aimy <3 Ik ben ook dol op de efteling en deze zomer gaan we lekker 4 dagen, echt super veel zin in! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…VLOG: Samen naar de kinderboerderijMy Profile

 • Lieke
  24 maart 2016

  Wat een leuke en volle week! Ben erg benieuwd naar je bevindingen met de personal trainer!

  Fijne nieuwe week Kelly!
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog: Tassen| Shoppping & MamaMy Profile

 • carolien
  24 maart 2016

  Wat een mooie week! Lijkt me heerlijk om met de meiden naar de efteling te gaan, en extra fijn dat het zo goed te doen was! Heel veel succes met het starten van de workouts!
  carolien onlangs geplaatst…16 dingen die je kunt doen als het regentMy Profile

 • Sophie
  24 maart 2016

  Ah wat een fijne week Kelly! Heerlijk om te zien wat voor liefdevol gezin jullie vormen! Oh en die jeans van Lana, zo schattig!
  Sophie onlangs geplaatst…Hoe het verder ging na het overlijden van mijn vader…My Profile

 • Ellen
  24 maart 2016

  Heerlijk hè om weer in je ritme te komen. Ik Ben benieuwd naar de newborn mam blog. Moet ook nodig weer in shape komen. Met de bv gingen de kilos er snel af, alleen dat laatste blijft hangen, 😉
  Ellen onlangs geplaatst…Jamie Oliver op de bres voor borstvoedingMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  24 maart 2016

  Klinkt inderdaad als een gezellige week! Happy Italy hebben wij sinds kort in Kerkrade liggen maar ik moet zeggen dat als ik de rijen buiten af en toe zie ik niet echt de neiging heb daar naar binnen te gaan. Jammer…
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Overdenking | Al die mooie beloften…My Profile

 • Lonneke
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke week en wat relaxed dat je een Efteling abonnement hebt! James is nog wat te jong maar ik ga het hier eens in de groep gooien. Ik vind het zo schattig vat Aimy zoveel haartjes heeft <3 en wat goed dat je meteen na 6 weken begint met sporten!!
  Lonneke onlangs geplaatst…Zeg jij tegen je kind dat je van hem houdt?My Profile

 • Lilian
  24 maart 2016

  Jeetje wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg! Dat badjasje van Lana is zoo schattig. Zo te zien heb je voor een grote deel je ritme al gevonden, leuk om te zien hoe snel en goed jij in die rol groeit. Fantastische mama!
  Lilian onlangs geplaatst…VoorlezenMy Profile

 • Maike
  24 maart 2016

  Stuk voor stuk geweldige foto´s, het ziet er echt uit als een heerlijk weekje!
  Maike onlangs geplaatst…Je eigen geloften schrijvenMy Profile

 • Lisanne
  24 maart 2016

  Wat een gezellige week. Helaas zit het weer nu wat tegen ik hoop dat Pasen een lekker zonnig weekend word waarin wr lekker naar buiten kunnen. Ik heb ook sinds vorige week het sporten een level hoger aangepakt ik ga nu 3 keer in de week ipv 1 ik voel me meteen stuk fitter. Succes ben benieuwd naar je groei hierin, ik houd mijn groei hierin niet echt bij misschien moet ik dat ook maar is gaan doen. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Patroon leren lezenMy Profile

 • marielle
  24 maart 2016

  Wat een schattige badjas! en wat fijn dat je eindelijk weer een beetje je draai aan het vinden bent. Als ik zo de foto’s bekijk ziet het eruit als een heerlijk weekje. Stoer dat je een Efteling abonnement hebt. Dat zal jou kleine geweldig vinden. Jullie zien eruit als een prachtig gezin!

 • Vivienne
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke week! Met Pasen gaan wij met familie naar de dierentuin, ons allereerste uitje met ons mini meisje, heel spannend vind ik het. Wat goed dat je weer gaat sporten. Ben heel benieuwd naar de personal trainer. Ik kan ook niet wachten om weer te beginnen! En de tijd gaat inderdaad (te) snel, heb ik ook last van…
  Vivienne onlangs geplaatst…My life in pictures #2: zon en het eerste glas wijnMy Profile

 • Dina
  24 maart 2016

  Ach, dat schommelstoeltje is echt schattig zeg!

 • MetMirjam
  24 maart 2016

  Wat een fijne week weer! Heerlijk hoor, zo’n Efteling abonnement – zeker nu het weer wat mooier weer wordt!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Caravan aanpassen voor een dreumesMy Profile

 • Jessica
  24 maart 2016

  Die schommelstoel is super leuk! Fijn he om weer te sporten, ik ben ook weer begonnen na een paar maanden luiheid haha..
  Jessica onlangs geplaatst…*Pray For The World*My Profile

 • karlien
  24 maart 2016

  Wat een leuke wek hebben jullie gehad 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Gezinsvakantie India met kinderenMy Profile

 • rachel
  24 maart 2016

  heerlijke week weer 😀 en heerlijk zoon dagje efteling met goed weer!! en geloof best dat jullie saampjes even genoten hebben, lekker even uit eten en q-time voor elkaar!!!
  rachel onlangs geplaatst…Lekker online shoppen!My Profile

 • Michelle
  24 maart 2016

  Wat een heerlijke week! Dat badjas van Lana is echt geweldig. Kan me voorstellen dat ze daar dolgelukkig mee is. Voor ons is de Efteling een half uurtje rijden, dus ik kan me goed voorstellen dat ik straks ook voor een abonnementje ga. Blijft het allerleukste pretpark wat er is, zo met het Sprookjesbos. Goed dat je weer bent begonnen met sporten. Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik er ook weer volle bak tegenaan kan.
  Michelle onlangs geplaatst…SPORTEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAPMy Profile

 • Anneleen
  24 maart 2016

  Zo fijn en gezellig dat je herkend wordt door volgers en wordt aangesproken. Ik woon in België, dus jammer genoeg zal dat niet snel gebeuren 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Marjon
  24 maart 2016

  Wat een leuke week heb je weer gehad! De badjas van Lana is echt te schattig 🙂 Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…Hoe overleef ik het 10 minuten gesprek?My Profile

 • Jessica
  24 maart 2016

  Ik word elke keer blij van dat koppie met donkere haartjes! Heerlijk! Wat fijn om te zien dat jullie zo lekker op pad kunnen. Kom maar op met de lente!
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: En Las NubesMy Profile

 • Hanna
  24 maart 2016

  Heerlijk weekje weer en succes met sporten!
  Hanna onlangs geplaatst…Kleine update over de afgelopen dagenMy Profile

 • Yneke
  24 maart 2016

  Heerlijk om een beetje mee te kijken in jullie leven. Die tiramisu! Ooooh, die had je niet op de foto moeten zetten?. M’n vriend en ik hebben afgelopen weekend nl exact t zelfde afgesproken: weer even op de gezonde toer. Een goed excuus om afgelopen weekend nog even extra te genieten van iets ongezonds haha. Wat jullie dus ook deden. Ben benieuwd hoe de personal training gaat bevallen!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #3My Profile

 • Yvonne
  24 maart 2016

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Wat een schattige badjas zeg, echt leuk voor meisjes. Efteling is heerlijk, vooral doordeweeks, kun je lekker goed doorlopen. Genieten zou ik zeggen. Het weekend staat weer voor de deur en fijn dat we een extra dagje hebben. Wij hebben nog geen plannen, al gaan we in elk geval naar de Loonse Duinen. Verder lekker genieten van de vrije dagen 🙂 Jullie een fijn paasweekend gewenst!
  Yvonne onlangs geplaatst…Kleuter: De weg naar zelfstandigheidMy Profile

 • Bertine
  24 maart 2016

  wat leuk dat jullie zo vaak naar de efteling aan! succes met gezond eten!
  Bertine onlangs geplaatst…Te leuke gadgets van Ditverzinjeniet.nlMy Profile

 • Malou
  24 maart 2016

  Het ziet eruit als een hele leuke week!
  Malou onlangs geplaatst…Wat zit er in de gratis dozen voor zwangeren?My Profile

 • chantal
  24 maart 2016

  Altijd leuk om je diary te lezen! Dat met pakketjesman heb ik ook een keer gehad. Ik liep met mijn hond en moeder richting bos, stopt de bus van postnl. Jullie wonen toch daar? Ik herken de hond. Kunnen jullie dit alvast meenemen? Dus zijn we het bos nog rondgesjouwd met een doos onder de arm

 • Marieke
  24 maart 2016

  Ooo wat een leuke photodiary weer!
  Ik kom ook heel vaak met mijn kindjes in de Efteling, ik kom ook uit de buurt 🙂
  Hoop je ooit eens tegen te komen! Vind je zo’n leuk persoon!

  Liefs X
  Marieke
  Marieke onlangs geplaatst…Enjoy the little things! Wat zijn mijn geluksmomentjes?My Profile

 • Naomi
  24 maart 2016

  Een heerlijke week zo te zien! Fijn dat het zo went met twee kinderen, soms hoor of lees je nog wel eens dat het toch zwaarder is dan ze dachten. En heel veel succes met sporten 🙂

 • Newborn Fit Mama
  24 maart 2016

  Tot volgende week Kelly! ??

 • Frédérique
  24 maart 2016

  Heerlijke week, fijn dat je zo hebt kunnen genieten met de twee en lekker in je vel zit 🙂

 • Jodi - liefthuis
  24 maart 2016

  Heerlijk weekje. Lekker samen ertegen aan wua lifestyle, wel fijn hoor samen. Motiveert goed.
  Super fijn zo vaak naar de Efteling. Lekker als je een abonnementjes hebt.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…40 weken en 4 dagen in mijn buik…40 weken en 4 dagen in mijn armen….My Profile

 • Iris
  24 maart 2016

  Wat een leuk stukje weer!
  Kleine aanmerking: er staat “9 maanden ouders als Lana” hier bedoel je denk ik “9 maanden ouder dan Lana” hihi sorry!

 • Kelly Caresse
  24 maart 2016

  😀

 • Lisanne
  25 maart 2016

  Echt zo bizar! Ik woon al 10 jaar in Brabant (jaja, 1 durpke verder ?) en ben in die tijd maar 2x in de Efteling geweest. Tis zo duur!! ? Echt jammer want m’n meisje is gek op carnaval festival!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.