Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse VLOG. De gezonde voornemens zijn begonnen, ik klaagde vorige week nog over mijn bourgondische decembermaand, dat ik wat was aangekomen en vooral niet zo lekker in mijn vel zat. Ik begon 2020 goed met een Detox. Super spannend vond ik het en puur als experiment. Hoe dit ging, het resultaat daarvan, mijn gewicht en meer zie je in deze vlog. Ik stel me kwetsbaar op, meet je vooral niet af aan mij of anderen, maar ik wilde wel mijn proces met jullie delen. Kijk je met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG #27 Detox volgen en 2 kg afgevallen?”

 1. Hé Kelly, wat een heerlijke vlog!!! Echt, die kindjes van jou hé😍… En voor Feline…jaaahh heb ik echt wel een boon🙈. Ze heeft nl exact dezelfde trekken als mijn zoontje. Heel bizar en zó vertederend!
  Wat ben je een ongelooflijk sterke vrouw met een hoop doorzettingsvermogen!
  Die smooty’s dat je ‘s morgens maakt, zou je daar receptjes van willen delen?
  Ik denk niet dat ik het zou kunnen met die sapjes. Knap hoor!
  Je ziet er stralend uit en écht waar, super slank.
  Heel veel liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.