Personal note: Zwangerschapsupdate, rustiger aan moeten doen

Schermafbeelding 2017-07-02 om 14.42.46

Tijd om even wat uitgebreider te kletsen over mijn zwangerschap in een personal note. Ik en bijna in mijn derde trimester aanbeland en ik weet uit ervaring dat het derde, een heel zwaar trimester is in combinatie met mijn diabetes. We zijn heerlijk op vakantie geweest naar Kroatië tijdens mijn tweede trimester, waardoor de komende tijd ook echt in het teken kan staan van mijn gezondheid en de laatste maandjes van mijn zwangerschap. Want ik ben nogal teruggefloten door mijn eigen lichaam. Wie mij een beetje kent weet ook dat ik niet goed kan stilzitten, weinig rust neem. Tot ik bijna flauwviel en het ziekenhuis moest opzoeken vorige week.

Voor de vakantie merkte ik dat door werkdruk en allerlei drukte rondom onze verhuisplannen en dingen in onze privé situatie, nogal toe was aan wat rust. Even lekker op vakantie en daar ultiem ontspannen met mijn gezin. Ik had alles voor mijn werk zo vooruit gewerkt dat dit ook kon en hier genoten we enorm van. Ik was bijna niet online te bekennen, plaatste enkel een update in de ochtend (als mijn gezin verder nog sliep en ik al wakker lag) of wanneer ik er zin in had. Dat deed me goed en ik merkte lichamelijk daar allerlei verschijnselen van. Alsof je lichaam ineens in een soort afweer gaat door de rust die je krijgt na zo’n drukke periode. Ik had last van duizeligheid, benauwdheid, zag soms sterretjes en er kwam veel vermoeidheid uit.  Ook lichamelijk merkte ik klachten zoals bekkenpijn, rugpijn en dat soort ongemakken. Ik heb enorm veel geslapen op vakantie, ging vroeg naar bed en deed elke middag een middagdutje (siësta) wanneer de meisjes ook sliepen.

Schermafbeelding 2017-07-02 om 14.42.50

Toen we thuis kwamen begon ik de dag erna weer gelijk volop. Mijn mailbox was ontploft en ik had gelijk zin om de vakantievlogs te maken. Ik vind mijn werk veel te leuk dus ik genoot hier enorm van. Na een drukke maandag, ging ik koken en toen gebeurde er iets waardoor ik bijna out ging. Ik werd enorm duizelig, kon nauwelijks meer zien en het voelde alsof ik buiten mijn lichaam kwam, alsof ik dus flauw ging vallen. Yannick zette me op een stoel neer en na zo’n 10 minuten kwam ik weer een beetje bij. Die dag negeerde ik het verder en nam ik een avondje rust, maar de dag erna toen Yannick een 24-uurs dienst had leek het weer op te komen. Het was tijd om aan de bel te trekken, want de nacht in gaan terwijl ik de zorg heb voor twee kleine meisjes, is ook niet verstandig. Ik dacht, ik heb vast een lage bloeddruk of iets dergelijks. Ik belde mijn medische team en deze vroegen mij gelijk op controle te komen. Er werd een hartfilmpje van de baby gemaakt, urine gecheckt, bloeddruk gemeten en na zo’n 1,5 uur ziekenhuis was de conclusie: Alles gaat goed met jou en de baby, maar jij moet verplicht rust gaan nemen. En dan niet bedrust, maar meer rust van je werk en van het gevoel van alles te ‘moeten’. Meer ontspannen, meer dingen voor jezelf doen. Go with the flow. Mijn eerste zwangerschapsmassage heb ik toen gelijk geboekt voor mezelf en ik sprak een etentje af met een vriendin. Meer me-time dus..

Zoals jullie weten ben ik parttime gaan werken (maandag, dinsdag en donderdag) maar het komt toch nog teveel voor dat ik op andere dagen werk-dingetjes doe. Even een mailtje hier, even een campagne aanpassen, even een telefoontje over dit of dat, even de vlog nog wat perfectioneren….

Ik heb de leukste baan die ik mij kan wensen en ervaar het als een enorme luxe om eigen baas te zijn en mijn eigen tijd in te delen, ik mag enorm gave opdrachten doen en mijn werk geeft mij veel energie. Ik ben gewoon een bofkont en dat realiseer ik me iedere dag weer.

Schermafbeelding 2017-07-02 om 14.53.47

MAAR…. toch mag ik mezelf die rust echt gunnen op mijn vrije dagen. Die mailbox gewoon niet openen, boeken lezen, series kijken, dutjes doen en dingen doen die andere zwangere mama’s ook doen op hun vrije dagen. Dat is dan ook mijn plan, die mailbox gaat niet meer open op mijn vrije dagen en op mijn werkdagen neem ik wat stapjes terug. Ik werk flink vooruit om mijn zwangerschapsverlof te realiseren, en ik mag ook denken, goed is goed. Mijn gezondheid gaat voor, als ik hier niet naar luister dan houdt mijn lichaam me wel tegen en verplichte bedrust is niet bepaald waar ik op zit te wachten. Laat staan een ziekenhuisopname wegens ontregelde bloedsuikers…

Ik moet dus meer rust nemen en dat vind ik moeilijk. Het liefst blijf ik me volop bezighouden met het huishouden, leuke activiteiten ondernemen met de meiden, bij de speeltuin net zo gek meedoen en de meiden tillen op de glijbaan, dat soort dingen. Ik vind het niet fijn om veel thuis te zitten en het liefst blijf ik lekker actief met hun leuke dingen doen, maar de realiteit is dat dit gewoon te veel aan het worden is. Dat moet ik accepteren en mijn weg in vinden, het schuldgevoel naar de meisjes daarover is gewoon niet fijn. Al weet ik ook dat zij het meest hebben aan een moeder die goed in haar vel zit en haar gezondheid in acht neemt.

Dan spelen er op privé gebied wat heftige dingen die ik offline houd, maar die wel veel energie van me vragen. Met deze update deel ik dan ook gelijk een beetje mede dat ik soms wat minder online zal zijn. Eens een keer een update minder, een foto minder op Instagram of eens geen video op vrijdag. Ik probeer te doen wat ik kan, maar dan weten jullie in ieder geval hoe het met mij gaat en waarom er soms wat minder updates zijn.

Het gaat dus allemaal goed met met mij, maar ik neem hier en daar wat stapjes terug. Om een goede mama te kunnen zijn, mijn zwangerschap alle aandacht te gunnen. Niemand heeft wat aan een Kelly die uiteindelijk teveel over haar grenzen is gegaan.

Dit was mijn eerlijke personal note, van hoe het nu met me gaat en waar ik mee struggle, want rustiger aan doen, hoe doe je dat? Heeft iemand tips of ervaringen hiermee? Dit ook meegemaakt en een manier gevonden om die rust te vinden? Laat het me zeker weten bij de comments. Jullie betekenen onwijs veel voor mij, maken me iedere dag weer blij en zorgen ervoor dat ik de allerleukste job heb die ik mij kan wensen. Daar ben ik jullie heel dankbaar voor.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Rachel
  4 juli 2017

  Heel goed dat je een stapje terug neemt. Als je voor een baas werkt kan je gewoon naar de arbo arts gaan en die zegt dat je dan dit of dat. Jij moet het nu echt zelf doen. Best lastig lijkt me dat.
  Ik had met mijn tweede zangerschap ook zo’n schuldgevoel naar mijn zoontje. Hij houdt van wilde spelletjes doen. Dat ging niet zo gemakkelijk met een dikke buik. Op het laatst kwam iedere dag wel iemand langs om te helpen met het huishouden of met de knul te spelen. Dit zorgde dat mijn schuldgevoel iets minder werd, maar het liefst wilde ik de knul zijn moeder natuurlijk geven.
  Rachel onlangs geplaatst…PeutertaalMy Profile

 • Sjoukje - meergeldminderstress
  4 juli 2017

  Sterkte Kelly! Het is niet makkelijk om rust te nemen als je zo veel wil doen. Herkenbaar hoor! Lastig dus maar wel nodig. Je lezers en kijkers begrijpen het echt wel, dus ga ervoor. Neem je rust.
  Ps ook sterkte met de privé-zaken die zoveel energie vragen.
  Sjoukje – meergeldminderstress onlangs geplaatst…Hoe je, zelfs met een laag budget, de leukste cadeautjes geeftMy Profile

 • Josan
  4 juli 2017

  Ik denk dat het ontzettend goed is om gas terug te nemen als je doorhebt dat het je boven de pet groeit. Vaak doen mensen dat te laat. En uiteindelijk ben je aan niemand verantwoording schuldig. Naast blogger ben je ook moeder en zeker als je zwanger bent en gaat verhuizen vraagt dat enorm veel energie. Soms leuk, soms op een mindere manier. Maar mijn persoonlijke ervaring is vaak dat zodra je prive-leven goed gaat dit een gezonde uitwerking op de rest heeft. Sluit die computer eens, houd je aan op tijd naar bed gaan en je zal zien dat he daar een heel ander mens van wordt.
  Josan onlangs geplaatst…Zomeraankondiging: Mama challenge 2017, nieuwe kinderkamers, KroatiëMy Profile

 • Kirsten
  4 juli 2017

  Jeetje wat zal je geschrokken zijn! Maar wel heel goed dat je deze keuze maakt. Je meiden hebben er niets aan als je straks volledig plat moet! Ik moest ook qua tillen en dingen doen het rustiger aandoen en dat is ook helemaal niets voor mij. Ik heb er elke dag nog moeite mee maar merk dat het wel helpt…. heel veel succes meis in het derde trimester!
  Kirsten onlangs geplaatst…About last month #6: JuniMy Profile

 • Leonie van Mil
  4 juli 2017

  Poeh wat schrikken. Inderdaad rustig aan maar. Ik kan mij voorstellen dat het lastig is. Goed dat je er toch voor gekozen hebt om een stapje terug te doen.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…IJsland in een fotoboekMy Profile

 • Femke
  4 juli 2017

  Goed dat je dit opschrijft en nu dan ook nog doen. Denk aan jezelf Me-time is inderdaad ontzettend belangrijk, zeker nu!
  Femke onlangs geplaatst…I said YES ♡My Profile

 • sjoukje
  4 juli 2017

  goed op je zelf passen hoor de rest is nu even niet zo belangrijk is lastig rust nemen toen ik 18 weken was kreeg ik ook het advies rust nemen heel veel rust misschien ging het hier wat gemakkelijker omdat het ons eerst kindje was snap je dat het moeilijker is als je 2 kinderen heb waar je vol je energie wil in stoppen maar nu moet je ook even aan je zelf denken en niet dat je naar de bevalling er zelf aan onder door gaat ?

 • Kelly
  4 juli 2017

  Mijn dokter zei een tijdje geleden tegen mij “positieve energie kost ook energie” toen ik niet lekker was. Ga lekker dutjes doen samen met de meisjes, kruip eens op de bank voor een netflix middagje met de meisjes om je heen, weer eens even de Sims spelen, blijf in ieder geval eens zitten of even liggen en ontspan je met andere dingen als je werk. Succes Kel, je kunt t !
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #212 – #213 tattoo conventie en rondrijdenMy Profile

 • Anouk
  4 juli 2017

  Fijn dat je zo genoten hebt van jullie vakantie. Mooi startsein voor een rustig derde trimester. Echt doen hoor <3 Het wordt straks al druk genoeg!
  Anouk onlangs geplaatst…Ticho’s Toestand: 8 maandenMy Profile

 • Melanie
  4 juli 2017

  De gezondheid van jou en je kleine meid is belangrijker. Iedereen met gezond verstand zal begrijpen als je minder actief zal zijn op en rond je blog. Ik kon tijdens mijn derde zwangerschap ook niet zo veel meer. Ik was 9 maanden doodmoe. En door een lage bloeddruk viel ik regelmatig flauw. Inspanning kon ik niet leveren. Ik vond het frustrerend. Maar ik heb er een pracht dochter voor terug gekregen.
  Melanie onlangs geplaatst…Handlettering uitdagingMy Profile

 • Maaike
  4 juli 2017

  Heftig hoor. Goed dat je ervoor kiest ook goed voor jezelf te zorgen! En nu ook echt doen hè.
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #2: LegoboekenMy Profile

 • chucky1012
  4 juli 2017

  Dit is zo belangrijk en geniet van de rust en fijne dingen die jij doet met je vriendinnen zoals naar de bioscoop gaan uit eten gaan etc..
  Rust goed uit.

  Xoxo

 • Romy
  4 juli 2017

  Wat ontzettend naar om te horen dat je jezelf de afgelopen tijd een beetje voorbij bent gelopen! Goed dat je je nu toch echt beseft dat rust ook juist nu heel belangrijk is. Ik hoop dat je jezelf die rust ook echt gunt in deze lichamelijk zware tijd. Wat mij helpt voor meer rust, is om op mijn to do list ook vaste momentjes in te plannen voor me time. Dus niet je hele lijstje vol zetten met allemaal moetjes, maar er ook een of twee leuke dingen op zetten. En dat kan best bijvoorbeeld 1 uur lang een boek lezen zijn 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Bucketlist-moment: dé tas van mijn eerste salarisMy Profile

 • Lisette
  4 juli 2017

  Wat heftig zeg! Ik heb hier gelukkig geen ervaring mee, ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen. Je gezin is het allerbelangrijkst!
  Lisette onlangs geplaatst…Lisette’s weekoverzicht: werken, nuttige dingen en feestjesMy Profile

 • Nicole
  4 juli 2017

  Jeetje dat moet schrikken zijn geweest! Maar je heb groot gelijk! Jouw gezondheid en die van de baby gaan voor op alles hoor.
  Nicole onlangs geplaatst…Random Questions TagMy Profile

 • Fenna
  4 juli 2017

  Schrikken zeg! Probeer lekker rust te pakken ondanks dat dat moeilijk is. Misschien kunnen de meisjes een nachtje uit logeren zodat je bij kan komen 🙂 ?

  Sterkte!
  Fenna onlangs geplaatst…Mama Praat | De indeling van de commode.My Profile

 • Nienke
  4 juli 2017

  Je gezondheid en die van de baby staat op nummer 1. Punt. Dus ga lekker je rust pakken, als je voor een baas zou werken zou je op dit moment waarschijnlijk ook minder gaan werken, alleen jij moet zelf uitvogelen hoe je dat het beste kan aanpakken. Lijkt me lastig. Maar probeer er maar gewoon het beste van te maken, lekker filmpjes kijken met de meisjes en pyjama-dagjes thuis. En dan moet papa maar even met ze gaan uitrazen in de speeltuin ofzo 😉
  Nienke onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate 1; Super vroege test.My Profile

 • Lisette
  4 juli 2017

  Wat goed dat je dit nu ook deelt met ons. Helemaal niet gek. Maar ik begrijp het dilemma dat je alles nog lekker wilt blijven doen. Heel herkenbaar. Ik moest daar ook erg aan wennen. Luister naar je lichaam, echt doen hè. Je meisjes hebben er ook niets aan als je straks helemaal bedrust moet nemen.

 • Sylvia
  4 juli 2017

  Heel begrijpelijk deze keuze. Gezondheid van jou en je buikbaby staan op nr 1. Hopelijk ga je nu ook eens rustig aan doen, heel moeilijk als je zoveel leuke dingen hebt en doet, ik weet het! Haha. Rustig aan en lekker genieten van je mooie zwangerschap en je prachtige gezinnetje!
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#26My Profile

 • Liess
  4 juli 2017

  Alleen maar goed zo’n stapje terug doen!
  Belangrijkste zijn jij en de kinderen.. niet je lezers.
  Liess onlangs geplaatst…Van nachtje logeren naar snel inleiden!My Profile

 • Aneta
  4 juli 2017

  Fijn dat je wat rust neemt! Series kijken en boeken lezen zijn goede keuzes. Het lijkt me ook best druk zo en alles komt nu waarschijnlijk tegelijk
  Aneta onlangs geplaatst…I am back! | Update: afgestudeerd, vrijheid en bloggenMy Profile

 • Larissa
  4 juli 2017

  Wat een heftig verhaal, maar wel ontzettend goed dat je nu wat meer tijd voor jezelf gaat nemen. Jijzelf en je gezin komen voor! Ik wens je heel veel sterkte.
  Larissa onlangs geplaatst…Vegetariër zijnMy Profile

 • Ymke
  4 juli 2017

  Echt rust nemen, Kelly. Ik zit zelf ook niet snel stil, vind niks doen soms echt een kunst. Maar denk vooral aan het kleine leventje in je, die vraagt ook veel van je energie. Je hebt het mooi omschreven in deze blog en iedereen zal er begrip voor (moeten) hebben. Je hebt zo’n leuke site, die doet het ook nog met een update minder! <3
  -X-
  Ymke onlangs geplaatst…Sinds ik mama ben… My Profile

 • Suzanne
  4 juli 2017

  Wat vervelend dat je jezelf zo tegen bent gekomen. Als rust het belangrijkste is op dit moment, dan moet je het zeker nemen! Jij, je gezin en het meisje in je buik zijn het allerbelangrijkste, toch?
  Wat mij enorm heeft geholpen in het laatste trimester was het inhuren van een schoonmaakhulp. Zij maakte iedere week in drie uurtjes mijn hele huis schoon voor €150 per maand. Misschien veel geld, maar ik vond dat het absoluut waard. Ze is ook tijdens mijn verlof nog gebleven, heerlijk! En ik vond een soort ritme voor mezelf. ‘s Ochtends deed ik iets “actiefs” (zoals de was, koffie drinken met een vriendin of kantoorwerk), dan een middagdutje en ‘s middags op de bank met een boek of een serie. Werkte voor mij prima 🙂 Sterkte met de laatste loodjes!

 • Marianne
  4 juli 2017

  Lieve Kelly, wat goed dat je dit met ons wilt delen! Ik denk dat dit je al helpt om ook echt je voornemen waar te maken, dus minder te werken, vooral niet stiekem te werken op je vrije dagen, en meer rust te pakken. Zelfs veel spelen met je meisjes vraagt eigenlijk veel energie van je, dus zeker met de beentjes omhoog als je dochters slapen. Ik merk zelf ook, nu ik in mijn derde trimester zit, dat het allemaal wat zwaarder wordt. Ik heb geen medisch team om me heen en krijg dit voorschrift ook niet, maar je eigen lichaam is eigenlijk je beste raadgever. Luisteren daarnaar dus! Geniet van je groeiende buik en het getrappel van je derde dochter, en laat je lezers maar een beetje naar ze verlangen. Ze zullen je echt niet zo snel verlaten 😉
  Marianne onlangs geplaatst…Voedingssupplementen voor vegans. Wat gebruikt mijn gezin?My Profile

 • Loes
  4 juli 2017

  Goed om een stapje terug te nemen, want je gezondheid staat altijd voorop natuurlijk! Hopelijk kun je de rust vinden.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #20 – 24 tot 30 juniMy Profile

 • karlien
  4 juli 2017

  Rustig aan hoor ! Goed dat je meer tijd neemt voor jezelf.

 • karlien
  4 juli 2017

  Rustig aan hoor ! Goed dat je meer tijd neemt voor jezelf.

 • doortjesblog
  4 juli 2017

  Wat schrikken! Goed dat je aan de bel hebt getrokken. Ik moest bij de laatste zwangerschap helemaal plat, ivm dreigende vroeggeboorte. Ik heb bijna 11 weken heel weinig gedaan. Ik werkte met de laptop vanaf de bank en gelukkig heb ik hele lieve ouders die onze peuter toen heel veel vermaakt hebben, sterkte meis!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Onze week; buiten spelen, pindarotsjes en minion plaatjes…My Profile

 • rachel
  4 juli 2017

  luister naar je lichaam mop, ik weet dat het werk je hele hebben en houwe is maar die uk daar binnen is prio nr 1 en die 2 andere lidle ladys thuis ook!! dus chilllll moppie <3
  rachel onlangs geplaatst…TruffelpastaMy Profile

 • Maartje
  4 juli 2017

  Goed zo Kelly! Je lichaam is het aller belangrijkste, zeker nu met je zwangerschap. Neem dus gerust een aantal stappen achteruit en maak je niet druk om ons! Je hebt je lichaam nog je hele leven nodig en dit moet je je op tijd realiseren, wat jij nu gelukkig doet. Doe rustig aan, geniet van de laatste loodjes van je zwangerschap en neem alle rust die je nodig hebt ❤️

 • Mommy adventures
  4 juli 2017

  Je lichaam is momenteel belangrijker dan een artikel schrijven! Ik moet helaas helemaal platliggen met nog 3 maanden te gaan, het scheelt dat ik enorm ver vooruit heb gewerkt maar had liever ”gewoon” mijn dagelijkse dingen kunnen doen als boodschappen & langs het werk gaan.
  Mommy adventures onlangs geplaatst…Waar ik naar uitkijk.My Profile

 • Christine
  4 juli 2017

  Wauw, wat ontzettend heftig hé? Als je steeds bijna flauw lukt te gaan?
  Helaas hier dezelfde ervaring in het derde trimester..
  Zulke beroertes en draaiingen krijgen dat je enkel plat op de vloer kunt gaan liggen, brrr.. als ik er weer aan terug denk voel ik het nog! Je vraagt ook hoe wij ermee omgingen wanneer we dit herkennen.. nou uhm.. niet?! Ik ging dan steeds even liggen en dan ging het wel weer! Tot ik de 36weken afspraak had en mijn man op ging halen uit zijn werk om samen naar de verloskundige te gaan en ik onderweg out ging.. net voor een kruispunt, in gedachten zie ik het nog gebeuren! Mijn man heeft toen direct het stuur overgenomen en ik kwam natuurlijk flink geschrokken bij de praktijk aan! Daar werd ik amper extra onderzocht want alles zag er goed uit, het ging met name over de aanstaande bevalling (daarom was mijn partner er die afspraak ook bij). Later las ik in mijn zwangerschapsboekje de aantekening: flauwte, normale bloeddruk, lage hb, gerustgesteld, advies: extra hb. Dat was het! Toch was ik niet gerustgesteld en ging ik thuis verder googlen. Daar las ik dat het ook te maken heeft met de longcapiciteit die in het derde trimester afneemt en het kindje dat steeds hoger zit omdat het nog niet (voldoende) ingedaald is. En inderdaad, ik kreeg weer meer lucht en minder flauwtes toen ze indaalde! Een ander advies was om niet meer achter het stuur te kruipen (en omdat ik tot voorbij week 42 liep, heb ik dat héél erg gevonden, gelukkig wist ik dat op voorhand niet), dus ik deed alles op de fiets. Totdat ik ook daarbij (gelukkig was mijn partner erbij) , daar ook een flauwte op kreeg, toen was het afgelopen. Daarna deed ik de dingen enkel nog lopend of liet me rijden..
  Kortom: het is flink schrikken, maar het lijkt er helaas ook een beetje bij te horen..
  Wens je heel veel sterkte (ook met wat er privé speelt) en uiteraard alle begrip voor een artikeltje minder!

 • Linda
  4 juli 2017

  He wat vervelend dat je lichaam nu zo hard op de rem trapt! Rust nemen valt inderdaad niet altijd mee. Ik luister op zulke momenten, en eigenlijk iedere dag, goed naar mijn lichaam. Die geeft altijd wel aan of er ruimte is om iets op te pakken of niet. Je hoofd is het simpelweg niet altijd eens met de signalen van je lijf, want we ‘moeten’ zoveel. Maar als je er eenmaal naar leert luisteren en ernaar leert leven, zul je daar al snel de vruchten van plukken! En misschien dat je jouw blog werk beter over meerder momenten kan verdelen? Dan zijn de pieken wat milder en dat vind je lijf ook vast wat fijner 🙂 Dat werk voor mij erg goed 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Recap June ☾ | Hoogtepunten & Manboobs de filmMy Profile

 • Nicolien
  4 juli 2017

  Oei! Ja dan word je wel gedwongen om duidelijke keuzes te maken. De valkuil van menig ondernemer, je werk zo leuk vinden dat je er altijd mee bezig bent.

  Het heeft mij wel wat dieptepunten gekost om eindelijk te komen waar ik Nu ben. Ik werk echt alleen maar op Mn werkdagen. Niet meer s avonds, niet even als de kinderen slapen. En nu hebbik daar heel veel rust en plezier door gekregen. En tijd voor andere leuke dingen.

  Sterkte en pak je rust zo veel je kan!

 • Lifeaholic.nl
  4 juli 2017

  Wat een eerlijke en heftige update! Schrik er toch ook wel van! Neem idd maar een flinke stap terug en probeer te genieten! Wij lopen niet weg ❤?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Welk reistype ben ik? (+unieke actie van D-reizen)My Profile

 • Jodi - liefthuis
  4 juli 2017

  Meis lekker aan je gezin je baby en vooral ook aan jezelf denken…je lichaam geeft het blijkbaar duidelijk aan.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 27 & 28: 3e trimester, droom in duigen, ziek en alles ‘geregeld’…My Profile

 • Irene
  4 juli 2017

  Wat een uitdaging moet dat voor je zijn. Probeer de rust toch te nemen. Jouw gezondheid, de mini in je buik en je gezin staan voorop 🙂

 • Joyce
  4 juli 2017

  Denk nu aan jezelf en aan je baby! Lekker uitrusten en genieten van je meisjes! Sterkte!

 • Maria
  5 juli 2017

  Ondanks dat je werk zo leuk is, is het leven van een zwangere mama standaard al druk genoeg. Een stapje terug om op je vrije dagen écht vrij te hebben, lijkt mij dan niet meer dan normaal. In theorie.. Ik snap dat het in de praktijk een stuk lastiger is, maar je schrijft gelukkig voor een doelgroep die niets minder dan begrip zal hebben voor je situatie.

  Ik kon de laatste maanden van mijn zwangerschap amper naar het einde van de straat lopen en mocht niets doen wat ook maar enige fysieke energie kost. Mijn tip: focus je op wat je wél kunt doen en doe daar gewoon lekker veel van! 😀 (Al is dat misschien met een knutselwerkje, een serie of knuffelen met je meiden. Bezig is bezig.) Sterkte, meis!
  Maria onlangs geplaatst…Dit eenvoudige schoonmaaksysteem is ideaal binnen jonge gezinnen! (Ook in alle andere huishoudens)My Profile

 • Ellen
  5 juli 2017

  Sterkte Kelly! Dapper dat je het zo eerlijk deelt! Hopelijk kun je van je extra me-time genieten!
  Ellen onlangs geplaatst…Joris maakt taart!My Profile

 • Cynthia
  5 juli 2017

  Nou.. Een duidelijker teken kun je niet krijgen. Hoe lastig het ook is, kies nu voor jezelf en de kleine. Heel veel sterkte ermee!
  Cynthia onlangs geplaatst…Een onverwacht, lief kaartjeMy Profile

 • Wendy
  6 juli 2017

  Super moeilijk om een stap terug te moeten doen, ik weet er alles van 🙁 Heel veel sterkte, gaat vast lukken met zo’n fijn gezin om je heen <3
  Wendy onlangs geplaatst…Birthday SundayMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.