3

Lieve bezoekers van Kellycaresse.nl, ik heb vandaag even een update voor jullie met mijn nieuwe content schema. Ik hou van een strakke planning, zeker als het gaat om mijn blog en Youtube kanaal. Structuur geeft rust en duidelijkheid. Ik vroeg jullie laatst op Instagram al om wat feedback en input en deel vandaag het nieuwe schema van de Kellycaresse kanalen. Ik liep namelijk tegen wat dingen aan en ik merk dat mijn leven met twee kinderen er anders uit ziet als toen ik nog maar een kindje had en omdat ik jullie graag van leuke content wil blijven voorzien zal het schema wat aangepast worden. Vandaag deel ik dit schema en het plan voor de komende tijd, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Even bijkletsen
Reflectie op de weekvlogs
Sinds een half jaar ben ik met veel plezier begonnen met het maken van weekvlogs, ik vind het fantastisch om te doen en aan de statistieken te merken vinden jullie ze ook erg leuk. Zo worden de vlogs gemiddeld 12.000-20.000 keer bekeken en al zijn dat maar cijfertjes, voor mij laat dit zien dat jullie er graag naar kijken. De weekvlogs zijn voor mij een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen, mijn edit skills te verbeteren maar ook om een realistischere kant van ‘Kelly Caresse’ te laten zien. Met het editten, uploaden, plannen etc. van een weekvlog ben ik zeker wel een werkdag kwijt waardoor ik keuzes moet maken wat betreft mijn planning. Het (week)vloggen vind ik fantastisch om te doen en ik ben nog steeds zo blij dat ik die stap gewaagd heb.

Kwaliteit boven kwantiteit
Sinds ik mama ben van twee kinderen (die inmiddels allebei nog maar een klein slaapje van 1,5 uur per dag doen) merk ik dat ik wat beperkter ben in de tijd die ik kan werken, dan komt daar ook wat vermoeidheid bij die ik heb door mijn diabetes, waardoor ik soms keuzes moet maken en hierdoor besloot ik mijn blogschema wat aan te passen. Ik wil niet iedere dag een blog plaatsen om ‘maar iets online te zetten’, maar ik wil kwaliteit neerzetten, mijn persoonlijke emoties en ervaringen delen. Me kwetsbaar opstellen over het moederschap, ons leven, mooie momenten delen, bijzondere mijlpalen en onzekerheden enzovoorts. Ik vind het zo leuk om te lezen dat jullie je hier zo in herkennen en ik merk ook dat die sterke blogs het beste ontvangen worden. Dus daar wil ik mij meer op kunnen focussen. Ook wil ik qua video mezelf meer ontwikkelen. Me naast de weekvlogs richten op kwalitatief mooiere extra video’s, zoals ochtendroutines, avondroutines, leuke mama lifehacks, eetdagboekjes, huishouden etc. Daar wil ik wat meer tijd in kunnen steken en daarom denk ik dat het nieuwe rooster dit mogelijk gaat maken.

Weekvlogs op zaterdag pas, waarom? + Verandering
De reden dat ik op zaterdag de weekvlogs pas op mijn blog deelde is omdat ik bang was dat het heel dubbelop werd om deze naast de KC Photodiary dag te delen. Ook hoopte ik dat men voor een vlog bewust naar mijn Youtube kanaal zou gaan als een soort primeur. Toch voelt het (ivm. de vertraging die de vlogs al hebben) op zaterdag als mosterd na de maaltijd. De weekvlogs lopen dus een kleine week achter als de foto’s in mijn photodiary en ik probeer qua foto’s een minimale overlapping te delen. Ook heb ik het idee dat ik kijkers heb die mij met name via vlogs volgen (en dus de photodiary niet bekijken) en juist bloglezers heb die de vlogs overslaan. Maar dat is moeilijk te pijlen, Wat doe jij? Bekijk jij zowel de photodiaries als de vlogs, of een van de twee? Ben heel benieuwd naar je antwoord!
De komende tijd ga ik proberen hoe het bevalt om paralel te lopen qua blog en Youtube. Dat betekent dat de weekvlogs voortaan om 6.00 zowel op de blog als op Youtube verschijnen, en waar haalbaar zal ik op woensdag om 12.00 een extra artikel posten.

Schermafbeelding 2017-01-21 om 20.20.45

Kellycaresse content schema-3 (deze kun je downloaden, uitprinten en aan de koelkast hangen 😛 )

Het nieuwe Kellycaresse Content Schema:
Maandag:    Artikel Mommy monday 6.00
Dinsdag:      Artikel om 06.00
Woensdag:  Weekvlog op de blog en Youtube om 06.00 + regelmatig een extra artikel om 12.00 zoals recepten, outfits.
Donderdag: Artikel KC Photodiary met foto’s van die week
Vrijdag:        Extra video op Blog en Youtube 6.00
Zaterdag:    –
Zondag :      Artikel om 06.00 (bijv. van een rubriek zoals ‘Kelly Goes Fit’, de nieuwe ‘Budget talk’ (binnenkort), Throwback stories, etc.

Dit is voorlopig het schema van wat ik minimaal zal plaatsen. Soms zal er een extra artikel zijn zoals een receptje, persoonlijk verhaal, outfit artikel, extra video. Zo nu en dan gesponsorde artikelen die ik, zoals jullie van me gewend zijn, persoonlijk en met het Kellycaresse ‘sausje’ zal insteken zodat ze leuk zijn om te lezen en deze zijn enkel samenwerkingen die passen bij mij en Kellycaresse.nl.

Oproepje en verzoekjes
En heb jij nog een mooi of heftig verhaal wat je terug wil lezen als gastblog op Kellycaresse.nl? Dan mag je die zeker insturen, die kan ik dan als extra artikel plaatsen. Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk leuke, inspirerende, gezellige en persoonlijke content te kunnen plaatsen op Kellycaresse.nl, mijn online plekje vol geluk waar ik jullie met veel liefde verwelkom <3

Dan heb ik gelijk nog een vraagje voor jullie: Hebben jullie leuke verzoekjes waarover je wilt lezen? Waar je video’s van wil zien? Welke onderwerpen vind jij interessant op mijn blog? Welke skip je liever? Ik heb enorm veel aan jullie tips, input en feedback dus laat die me ook zeker bij de comments weten.  Ook ben ik benieuwd wat jullie van mijn nieuwe schema vinden. Een grote dankjewel voor jullie, ik vind het zo leuk dat je een bezoekje brengt aan Kellycaresse.nl! <3

Een hele fijne zondag gewenst allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “Kellycaresse vernieuwde content schema + verzoekjes”

 1. Ik vind zelf je werk vlogs erg leuk. Ik bekijk die dan ook en moet eerlijk toegeven dat ik je site niet altijd lees. Je fotodiary soms. Wel, soms niet.

  Ik vind recepties wel altijd leuk om op je site te lezen! ?
  Milou onlangs geplaatst…Zwangerschap tot nu toeMy Profile

 2. Logisch dat je minder tijd hebt! Is ook helemaal niet erg! Handig zo’n schema, zowel voor jouzelf als voor jouw volgers!
  Ik vind eetdagboekjes altij erg leuk om te lezen, gezonde recepten, blogtips en je artikelen met tips voor ouders ook!
  En van je weekvlogs word ik ook altijd blij.
  Kirsten onlangs geplaatst…Shoptip: Dekbedovertrek voor kids van LidlMy Profile

 3. Prima schema! Kan mij goed voorstellen dat het puzzelen is wat betreft bloggen en twee kindjes.

  Wat mij leuk lijkt om te lezen is; de ontwikkeling van je kinderen, het verschil tussen jouw meiden, ben je wel eens ergens onzeker over geweest in het moederschap en zo ja hoe gingen jij en je omgeving hiermee om? Veel mama artikelen dus.

  Ben ook benieuwd naar alle verhuis artikelen. Zelf hebben wij een tijd terug een nieuw huis gekocht en zijn nog volop aan het verbouwen, inrichten en kopen.. En dat lees je ook nog niet veel bij andere bloggers.

  Succes met je nieuwe schema. Je doet het super!

 4. Dat klinkt als een mooi schema om mee aan de slag te gaan! Zelf houd ik vooral van je blogs en kijk ik de vlogs alleen als ik daar echt tijd voor heb. Ik vind ze superleuk, maar kijk ze vaak iets later als ik een rustmomentje heb in het weekend of tijdens het lunchen 🙂 Verder ben ik vooral fan van je persoonlijke artikelen en stiekem vind ik je mommy-blogs ook als niet-mama ontzettend leuk om te lezen!
  Romy onlangs geplaatst…Blogdilemma: bloggen en privacyMy Profile

 5. Planning is key! Zou ik ook eens moeten doen haha. Ik vind de persoonlijke artikelen het leuks. En de artikelen met tips over voeding en dergelijke voor kindjes vind ik ook heel handig.
  Marije onlangs geplaatst…Ik ben zo’n moederMy Profile

 6. Ik heb op mijn blog amper meer een planning sinds ik buiten de deur werk. Het is vaak de avond ervoor nog een artikel schrijven.. gelukkig heb ik wel altijd inspiratie! Maar goed om op deze manier erover na te denken en ermee bezig te zijn. Zo win je heel wat tijd ook denk ik!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn genots top 10 | VoedingMy Profile

 7. Ik kijk alleen de diary en nooit de vlogs. Hoop zeker dat de diary blijft, want kijk die met veel plezier.
  Ik vind artikels over gezond eten, weekmenus, boodschappen doen en het huishouden erg leuk!

 8. Prima schema en ik hoop dat dit goed voor jou gaat werken! Ik sla vaak vlogs over, maar lees en bekijk juist weer met veel plezier de wekelijkse foto’s. Als ik wat tijd over heb kijk ik (via YouTube) vaak nog wel je vlog.
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat on Sunday #3My Profile

 9. Hij hangt aan de koelkast hoor!! En geloof me, daar kom ik vaak.
  Zoals je weet ben ik loedermoeder van het jaar. Ik heb soms het idee dat het bij jou allemaal super goed gaat qua opvoeding, opruimen en consequent zijn. Maar mogelijk loop je ook weleens tegen dingen aan die niet werken of maak je blunders. Kinderen met twee verschillende sokken naar de gastouder ofzo. Of zonder sokken. Je hoeft geen loedermoeder te worden (ik geniet nog van die allerhoogste eer) maar ik lees wel graag herkenbare stukjes waaruit blijkt dat jij de plank ook wel eens misslaat qua opvoeding. Dat zou voor mij een hele opluchting zijn namelijk ;);)
  Lisette onlangs geplaatst…Waarom raakt het me zo?My Profile

 10. Doe vooral datgene waar jij je goed bij voelt, wat jij leuk vindt, aan kunt en wilt delen.
  Dat de weekvlog zoveel later op je website online kwam als op YouTube had ik niet eens in de gaten. Ik kwam er volgens mij eigenlijk pas achter, toen je dat schemaatje hier op je pagina had staan 😮 haha… Zoveel kijk ik dus niet op YouTube. Op YouTube kom ik eigenlijk bijna alleen maar via een blog. Ik bekijk je weekvlogs, maar ook je dagboekjes. Vlogs kijk ik ook vaak niet eens op de dag zelf, ik schuif het meestal door naar ‘n andere dag of ander moment in de week zodat ik dan meerdere filmpjes na elkaar kan kijken.

  Zelf ben ik (nog) geen mama, maar toch vind ik het hartstikke leuk om te lezen, zien en volgen allemaal. Mocht ‘n titel en intro (want daar kijk ik vooral naar, als ik iets nieuws zie op Bloglovin’) me niet aanspreken, sla ik het gewoon over. Maar da’s niet vaak 😉

  Wat ik wel leuk zou vinden om te gaan volgen, op je site en kanaal is jullie bouwproject. Jullie droomhuis dus 🙂
  Vraagje daarover, want hoe is dat nou uiteindelijk toch nog van jullie geworden?
  Misschien heb ik het antwoord daarop gewoon gemist, niet begrepen of whatever… maar je vertelde in de We Hebben Een Huis Gekocht Video 😛 (of de video daarna?) dat het in eerste instantie niet zou kunnen/niet zou lukken. En uiteindelijk is het toch wél van jullie geworden. What was the change?
  Maar als dat te privé is en je het liever niet deelt, snap ik dat ook wel 🙂 Het is jouw leven, jij hebt daar de regie en controle over.

 11. Ik probeer ook te plannen maar helaas lukt het niet altijd. Met 2 oudere kinderen (10 en 7 ) en een 3 maanden oude baby die op afroep borstvoeding krijgt heb ik weinig tijd over. Vooral omdat hij 4 voedingen pakt tussen 9 uur in de ochtend en 6 uur in de avond. Ik kijk tijdens het voeden dan ook regelmatig een vlog van je. 😉 Ik hou zelf erg van knutselen en koken. Misschien is het een idee om wat diy artikelen met kinderen toe te voegen aan je lijstje. Kun je lekker met de meiden bezig zijn en heb je meteen leuke content voor je blog. 2 vliegen in 1 klap. 😉
  laura onlangs geplaatst…DIY haarclipjesbordMy Profile

 12. Mooie planning! Daar zou ik een voorbeeld aan kunnen nemen haha. Doe waar jij je goed bij voelt meid 🙂
  Ik bekijk je photodiary altijd en je vlog volg ik minder, puur omdat het er vaak niet van komt om een filmpje te bekijken. ?

 13. Hi Kelly!

  Ik dacht misschien vind je het leuk om een artikel op de blog te plaatsen over mijn ervaringen met een maagverkleining. Je bent erg gezond bezig en ik dacht misschien is dat iets om daarbij te plaatsen!

  Hoor het graat van je,

  Liefs Adrie

 14. Ik ben wel benieuwd hoe je de kleding uitzoekt voor de kinderen. Heb je een bepaalde stijl? Is die voor allebei verschillend? Mag Lana al zelf haar kleding kiezen? Wat is je favoriete merk? Had je eerst een ander idee voor de kleding voor de meiden en hoe zou je een jongentje willen kleden?

 15. Ik kijk wel graag naar je VLOGS. Ik vind het knap dat mensen dit kunnen, zou het graag ook doen maar ben er nog niet helemaal uit hoe ik nu het beste een weekvlog in elkaar steek en of er mensen op aan het wachten zijn… Nu heb ik enkel video’s met een bepaald thema…
  Nathalie onlangs geplaatst…SS17 New Collections #1My Profile

 16. Ik kijk wel graag naar je VLOGS. Ik vind het knap dat mensen dit kunnen, zou het graag ook doen maar ben er nog niet helemaal uit hoe ik nu het beste een weekvlog in elkaar steek en of er mensen op aan het wachten zijn… Nu heb ik enkel video’s met een bepaald thema…
  Nathalie onlangs geplaatst…SS17 New Collections #1My Profile

 17. Ik bekijk vaak ‘s avonds in bed je vlogs en je photodiary lees ik wanneer ik onderweg ben. 😉
  Bij de weekvlog had ik daardoor inderdaad wel eens van ‘huh? deze heb ik toch al gezien?’ als ik hem op je blog zag verschijnen.

  Het lijkt mij overigens heel leuk om een keer als gastblog op je website te verschijnen! Ik wist niet dat je daaraan deed, wat leuk! :’) Ik heb net als jij een hele persoonlijke schrijfstijl en, al heb ik geen kinderen, blog ik wel veel over persoonlijke problemen. Ik volgde namelijk net als jij de opleiding SPH, maar ben hier recent mee gestopt om aan mijzelf te werken als persoon. Ik vind dat het geen taboe hoeft te zijn dat je persoonlijke problemen hebt/dat je professionele hulp zoekt. Dit hoop ik over te brengen op anderen, en anderen te inspireren met mijn blog.
  Ik zal in de toekomst eens een gastblog insturen 🙂
  Lisa onlangs geplaatst…Waarom ik ga bloggen?My Profile

 18. Ik kijk zowel je vlogs als je photodiary!
  Misschien een beetje gek, maar ik zou het wel interessant vinden om een artikel te lezen over wat jij doet wanneer je een blaasontsteking hebt. Omdat ik regelmatig zie dat je dit hebt heb je vast goede tips hiervoor! Ik denk namelijk dat veel vrouwen hier weleens tegenaan lopen..

 19. Heel goed dat je een schema hebt opgesteld! Geeft je veel structuur. Ik bekijk meestal eerst je photodiary op donderdag, en de weekvlog kijk ik vaak op donderdag of vrijdag. Tijdgebrek aan begin van de week:(.
  Ik vind food gerelateerde artikelen en video’s altijd leuk. Misschien weer vaker food dagboeken? En ik kijk uit naar verhuisklets!

 20. Een verhuisserie!!
  Een rubriek waarin je laat zien hoe jullie het aanpakken met keuken/badkamer/kamers uitzoeken, waar jullie op letten, wat vinden jullie belangrijk etc.
  Maar ook hoe jullie dat dan met de kindjes doen, laat je Lana meebeslissen over haar nieuwe kamer, mag ze mee naar de winkel enz.

  p.s. ik kijk je photodiary én weekvlog

 21. Thanks voor je comment, de change was dat alle huizen van de fases waren uitverkocht, maar dat ‘ons’ huis ineens toch vrij kwam, yeah?

 22. Handig zo’n schema! Ik zelf vind je photodiaries altijd erg leuk om te lezen (gaat sneller dan een vlog kijken). En persoonlijke artikelen. Wat ik altijd oversla en dus niet bekijk is alles over opvoeden/ kinderen. Omdat mijn interesse daar gewoon niet ligt. (iedereen gaat me killen nu en vragen wat ik dan op jouw blog doe, maar ik vind je gewoon een leuk mens en je schrijft leuk!)
  Mya onlangs geplaatst…A Midwinter’s Tale concert van Pia DouwesMy Profile

 23. Ik ben iemand die zowel de diary’s als de vlogs bekijkt en het daardoor wel dubbel op vind. Dan merk ik dat ik echt een keuze maak wat ik kijk en vaker voor de vlog ga. Het leukste zou zijn dat de blogs die online komen wat meer content bevatten en iets langer zijn! Die lees ik altijd met veel plezier, maar mogen altijd langer 😉 Als dat betekent dat de diary wegvalt om meer tijd te besteden aan het schrijven van een blog vind ik dat een mooi compromis!

 24. Het schema ziet er goed uit zo! Ik vind het een goed idee dat je je weekvlog op woensdag zowel op je blog als op Youtube gaat plaatsen. Ik vind je vlogs superleuk om te zien, maar daardoor merk ik wel dat ik je photodiaries vaker over sla omdat ik het soms best dubbel vind.
  Vanessa onlangs geplaatst…Dove DermaSpa Cashmere ComfortMy Profile

 25. Goed dat je een schema hebt gemaakt. Ik bekijk je leuke website zo af en toe, wanneer het uitkomt en lees dan liever een blog dan dat ik een vlog bekijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe huis. De weg er naar toe, de inrichting etc. Prachtig stulpje! Hoop je snel weer eens te treffen. ENJOY!
  José@ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…Dateleed: Say what??!!My Profile

 26. Ik vind je vlogs altijd heel leuk! Voor mij ben je vooral inspiratie omdat je écht ook de realistische kant laat zien van het moederschap en bijv. ons ook meeneemt in je huishouden. Ik zou straks nog veel meer over jullie nieuwe woningkeuzes willen zien aangezien mijn passie daar ligt! Ga zo door!

 27. Ik kijk vooral video’s op YouTube, maar door dit content schema weet ik nu wel precies wanneer ik even even moet komen. Toch maar op de koelkast plakken dus haha!
  Laura onlangs geplaatst…Radio lolMy Profile

 28. Handig schema! Ik kijk zowel je video’s als je KC photodiary. Heb niet iedere dag tijd je blog te lezen, maar lees wel al je artikelen. Soms een paar daagjes later dus 🙂 verder lijkt het me ook leuk om jullie verhuizing te volgen. Waar ik ook wel benieuwd naar ben is hoe jullie ( met de aanstaande vakantieperiode in aantocht) omgaan met uitjes op de vakantiebestemming en slaapjes van de kinderen. Plan je de uitjes daar omheen? Slapen ze in de kinderwagen/ tula? En wat zijn handige tips waar je op kan letten voor de eerste vakantie met een baby.
  Esther onlangs geplaatst…Internet reclameMy Profile

 29. Prachtig schema! Ik kijk graag naar je photodiary, maar niet je filmpjes, dat kijk ik nooit hoor bij niemand. Ik ben niet zo’n vlogjes kijker, heb er geen geduld voor. Succes met het schema!
  Dewi onlangs geplaatst…Hoe vaak doe jij de was?My Profile

 30. Ik kijk je weekvolgs en ook je photodiary op je website. Leuk om te zien hoe een moeder als jij het doet met 2 meisjes, ik kom uit een gezin van 7 kinderen, inmiddels de meesten allemaal getrouwd en bijna allemaal kinderen. dus weet uit het verleden, en nu we allemaal uit huis zijn hoe druk het nog is

 31. Dag Kelly,

  Ik volg je nu net iets langer dan een jaar. Normaal reageer ik nooit, maar ik vond dat ik nu wel eens een reactie moest plaatsen. Ik ben terecht gekomen op je blog omdat ik gelijk zwanger was met jou en ik het leuk vond om te zien wat mij te wachten stond. dankzij jou heb ik ook veel tips meegekregen en inspiratie opgedaan. Ik vind het ook altijd leuk om te zien welke activiteiten je met je kindjes en je man doet en hoe je toch ook nog steeds tijd vrijmaakt voor jezelf. Ik heb het bv heel moeilijk om mijn zoontje “ergens af te zetten” om iets voor mijzelf te doen. Maar je hebt mij laten inzien dat dit heel belangrijk is en dat je achteraf nog zo veel geniet van de tijd met u kinderen en man. Ik volg zowel je vlogs als photodiary’s. Ik vind ze beide leuk en dat stoort mij eigenlijk niet dat sommige dingen overlappen. Dan denk ik soms: “aja dat was toen ze daar was.” Eigenlijk lees ik bijna alles wat je post omdat alle onderwerpen mij interesseren en ik heb telkens iets om naar uit te kijken als ik op de trein zit of als ik ontbijt. Doe zo verder. Groetjes

 32. Ik heb echt respect voor hoe je zoveel bent blijven bloggen en vloggen ondanks de geboorte van Aimy! Zelf lees ik vooral je artikelen, de vlogs kijk ik heel af en toe en de photodiary bekijk ik ook minder.

  Interessante onderwerpen: Je bent veel thuis met de kinderen. Dus misschien heb je ideeen voor dingen die je met je kinderen in huis kunt doen bij slecht weer?Knutselen, leuke spelletjes.. Dingen die je makkelijk met een peuter en een baby ernaast kunt doen.

  Een ander interessant onderwerp vind ik de ‘nadelen’ van blogger zijn. Ik denk dat veel mensen het als droombaan zien, maar het lijkt me ook super pittig, zeker als je het naast de kinderen doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.