VLOG #26 Hoeveel kilo aangekomen? & Gezonde boodschappen

Wat leuk dat je weer kijkt naar de Kellycaresse vlog op woensdag. In deze vlog kom ik de bourgondische december kilo’s onder ogen 😉 en vertel ik hier openhartig over en waarom ik toe ben aan een verandering in mijn lifestyle, heel oprecht en kwetsbaar deel ik dit. Een onzekerheid die veel vrouwen wel herkennen denk ik. Ik ga daarom weer gezonde boodschappen doen, maar eerst nog genieten van een gourmet lunch en twee gezellige nieuwjaarsborrels. Maar heb ondertussen wel al een lesje bootcamp en barre gedaan ;). Mijn plan deel ik ook, een detox, super spannend! Kijk je met me mee?

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

 • Anneke
  8 januari 2020

  Geen idee waar ik een reactie moet schrijven 🤔. Hopelijk is hier ok?!
  Dat groene kleedje van je is zó goddelijk mooi!! En Euh….dat buikje, niet te zien hoor. Je bent een prachtige mama!!
  Het knappe kereltje dat naast Lana zat zou zo haar broertje kunnen zijn. Ik zie nooit gelijkenissen maar hier viel het echt op! Geweldig!
  Wat een leuke tas seg! Die mag gerust mijn richting uitkomen 😁🙈.
  Ik doe graag mee met de winactie maar ik heb geen idee hoe ik hier een screenshot moet maken van je vlog 🤔. Ik kan hem wel na vertellen als je wil 😄😉.
  Heel veel liefs vanuit België!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.