VLOG #25: Van Burn-out naar Happy… Terugkijken op 2019

Happy new Year! Jullie bekijken deze vlog in 2020 en hebben hopelijk een hele gezellige jaarwisseling gehad. Jullie zijn het nieuwe jaar gestart met misschien ook wel hele mooie voornemens. Deze vlog maakte ik in de laatste daagjes voor de jaarwisseling en ben ik openhartig over het pittige jaar van 2019. De burn-out die ik had, de therapie die ik volgde en hoe ik ontwikkeld ben al mens, mooie levenslessen. Ook zie je veel gezellige dingen in deze vlog. Weer een leuke budget boodschappen shoplog, het resultaat van de nieuwe speelkamer, het nieuwe kantoor en ik doe iets wat ik super eng vond! Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Leonie
  3 januari 2020

  Oeps, je vlog is nog niet zichtbaar op YouTube 🤔…..

 • Arjanne
  3 januari 2020

  Helaas kon ik je vlog niet vinden op youtube. Terwijl ik wel geabonneerd ben op jou. Ook hier kon ik hem niet zien. We wachten wel af hoe het gaat. Vervelend voor jou ook. Liefs Arjanne

 • Tineke
  3 januari 2020

  Hij doet het nog niet! Ach heb ik wat te kijken als vanmiddag de jongste weer op bed ligt.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.