VLOG: 23 weken zwanger : Ziekenboeg en momlife

2

Het is woensdag dus tijd voor de nieuwste vlog. Ik was afgelopen week alweer 23 weken zwanger. Die begon wat minder fijn, namelijk met een blaasontsteking waardoor ik veel in en rond het huis te vinden was, maar toen het weer wat beter ging doordat de antibiotica haar werk deed, kon ik nog wat leuke dingetjes ondernemen. Ik ging onder andere naar een heel leuk diner, eerder zie je nog ons tijdens een middagje op de kermis, had ik een glamoureus #momlife momentje in de regen haha  (herkenbaar?) en ik deel je weer wat ins en outs over de zwangerschap. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Meer van jullie die vaker kampen met een blaasontsteking en/of tijdens de zwangerschap? Ik deel er regelmatig mijn ervaringen over en het blijft een kwaaltje dat me regelmatig weer overvalt, maar het hoort erbij. Ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn.
Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, dat waardeer ik enorm. Jullie zijn al met ruim 33.100 abonnees, super gezellig!

abonneren

 

 

 

Dan wil ik jullie weer heel erg bedanken voor het kijken. Tot de volgende vlog 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Patricia
  14 juni 2017

  Heb zelf nog nooit een blaasontsteking gehad. Lijkt me zo vervelend. Denk dat als ik dat wel zou hebben dat ik ook de alternatieve gezondheidszorg in zou duiken. Iets moet toch helpen.
  Patricia onlangs geplaatst…Billendoekjes: welke babydoekjes zijn favoriet?My Profile

 • Leonie
  14 juni 2017

  Argh, blaasontsteking! Gelukkig tijdens mn zwangerschap niet gehad. Voorheen sloeg ik de blaasontsteking altijd over (ik voelde t niet), waardoor ik een nierbekkenonsteking kreeg, pfff!
  Veel drinken en cranberrypillen hielpen bij mij altijd mega goed
  Leonie onlangs geplaatst…Wij zijn op vakantie!My Profile

 • Josan
  14 juni 2017

  Poe, je zag er wel een beetje beroerd uit. Ik had aan het begin van de zwangerschap een keer last van blaasontsteking. Dat was ook hoe ik er achter kwam dat ik zwanger was. Over het algemeen heb ik er niet zo snel last van. Die speciale pillen heb ik er ooit voor genomen maar dat hielp toch niet voldoende. Aah ik vind de kermis altijd zo leuk. Ga te weinig 🙁
  Josan onlangs geplaatst…Mijn kinderen hoeven het kindje dat nooit wordt uitgenodigd niet uit te nodigenMy Profile

 • Frank
  14 juni 2017

  Wat leuk op de kermis! Ik heb hier thuis iemand zitten waarvan het 365 dagen per jaar kermisin het dorp mag zijn. Een blaasontsteking is wel heel vervelend, mijn vrouw heeft het wel eens gehad (niet tijdens de zwangerschap) en dat is geen pretje.
  Frank onlangs geplaatst…VoedingMy Profile

 • Nicole
  14 juni 2017

  Hier nog nooit een blaasontsteking gehad… Lijkt me heel vervelend!

  Oh de eendjes op de kermis! Dat vindt Fay ook zo leuk maar helaas stonden ze in ons dorp niet..
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe komen we aan de jongensnaam Milo?My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  14 juni 2017

  Wat naar dat je een blaasontsteking had. Ik heb het vroeger twee keer gehad en het is zeker geen pretje. Leuk dat je samen met Yannick en Lidl uit eten ging!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Sheila’s baby was een huilbabyMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  14 juni 2017

  Balen van je camera trouwens. Hopelijk is hij snel gemaakt.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Sheila’s baby was een huilbabyMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  14 juni 2017

  Ik heb nog nooit blaasontsteking gehad gelukkig. Leuk de kermis. Wij gaan er niet zo vaak heen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ouders natuurlijk beurs: Alles over natuurlijk en duurzaam leven met kinderen.My Profile

 • Kelly
  14 juni 2017

  Super dat de antibiotica zijn werk deed en je weer lekker kon rommelen! Leuke vlog! Oh en wat is dat gebrabbel van Aimy op het einde geweldig.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #194 een dagje thuis werkenMy Profile

 • Maaike
  14 juni 2017

  Wat vervelend zeg, zo’n blaasontsteking! Trouwens, het is mij al een paar keer ogevallen. In het vaste stukje tekst over het abonneren staat twee keer het woord ‘hieronder’. Omdat het stukje tekst vaker terug komt, dacht ik, ik meld het je toch even 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn nieuwe blog-routine!My Profile

 • chucky1012
  14 juni 2017

  Wat vervelend dat je last had van een blaasontsteking.
  Zo een leuke vlog om te zien wat jullie allemaal gedaan hadden.

  Xoxo

 • Stefanie
  14 juni 2017

  Vervelend dat je weer een blaasonsteking had! Ik heb er zelf ook regelmatig last van, echt vervelend!
  Verder was het weer een leuke vlog!
  Stefanie onlangs geplaatst…Hoera! Jennifer is 7 jaar!My Profile

 • Marijke
  14 juni 2017

  Gelukkig geen blaasontsteking gehad tijdens de zwangerschap. Lijkt mij dan echt extra vervelend!
  Marijke onlangs geplaatst…8x recepten met mangoMy Profile

 • msevairene
  14 juni 2017

  Awww vreselijk een blaasontsteking ! Ik heb er gelukkig nog maar 1 maal last van gehad. Dat was ff doodgaan. Gelukkig niet op regelmatige basis last hiervan. Moet niet fijn zijn en al zeker niet wanneer je zwanger bent. Beterschap !

 • Sylvia
  14 juni 2017

  Wat een heerlijke video weer. Echt een geniet momentje zo in de ochtend. Legaal gluren bij de “buren” ?. Lekker uit eten bij de lidl gezellig en leuk ook dat yannick ook mee mocht! Wij gaan altijd alleen maar naar de kermis voor een suikerspin haha. Ook heb ik een keer een blaasontsteking gehad. Nou ik wist niet wat me overkwam.. Ik heb wat dat betreft echt medelijden met je. Dit wens je niemand toe.
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • rachel
  14 juni 2017

  auch! heb 2 x in mijn leventje een blaasontsteking gehad en wat een nachtmerrie zeg :(hopelijk is het nu wat minder lieffie.
  verder weer een leuke vlog!!! xxx
  rachel onlangs geplaatst…Essence notdMy Profile

 • Ymke
  14 juni 2017

  Leuke vlog weer Kelly! Hopelijk ben je nu van de blaasontsteking af! Ik krijg altijd zoveel kook-inspiratie van jou vlogs, die tomatensoep ga ik ook proberen. Mag ik vragen waar jullie tafelkleed van is? Hij is zo leuk en ik zoek nog een afwasbaar kleed hihi.
  -X-
  Ymke onlangs geplaatst…Sinds ik mama ben… My Profile

 • Kelly Caresse
  14 juni 2017

  Dankjewel voor je super lieve woorden! 🙂 die kocht ik bij tafelzeilonline.nl , ideaal thuisbezorgd 🙂

 • Gwen
  14 juni 2017

  Ah wat balen van de blaasontsteking!
  Gelukkig nog nooit last van gehad..

  Gaat snel trouwens, alweer 23 weken voorbij!
  Gwen onlangs geplaatst…Musthaves tweede trimesterMy Profile

 • Essma
  14 juni 2017

  Hier in frankfurt is ook de jaarlijkse kermis en volgens mij maakt het niet uit waar je bent in de wereld…die mix van popcorngeur, eendjes vissen, botsauto’s en gesuikerde appels zijn universeel ?Blaasontsteking gelukkig niet! Ze zeggen dat cranberry sap helpt om te voorkomen!? Probeer het eens!
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #19My Profile

 • Rachel
  15 juni 2017

  Ik blijf het fascinerend om te zien hoe zo’n sensor erop gaat. Op mijn werk moet ik iemand begeleiden met diabetes en zo’n sensor. Ziet er toch wel pijnlijk uit. Vooral zo’n dun eng naaldje.
  De warmte is voor niemand goed (is mijn mening) en voor iemand die zwanger is, lijkt me het nog pittiger om te doorstaan. Veel sterkte in de komende tijd met de warmte en je nieuwe camera
  Rachel onlangs geplaatst…Dip of depressieMy Profile

 • Anneleen
  26 juni 2017

  Ik lig momenteel in bed met buikgriep en niks eetlust, maar toch ziet jouw tomatensoepje er erg lekker uit 😉 Vervelend van jouw blaasontsteking, hopelijk heb je er niet meer te veel last van! Heb weer genoten van deze gezellige vlog! Hopelijk heb je snel je andere camera terug! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.