KC Photodiary: Krijspaleis, etentjes en tijd voor beweging!

1

Deze week heb ik weer gewoon een KC Photodiary voor jullie. Leuk om te lezen dat jullie de KC Photodiaries zo graag bekijken en dat deze vorige week toch wel gemist was. Dat betekent voor mij dan weer dat de rubriek zeker mag blijven. Volgende week zal hij een keer overgeslagen worden in verband met mijn vakantie (maar dan komt er een hele leuke personal update!) maar daarna volgen natuurlijk weer de photodiaries en de vakantie diary! Afgelopen week was een heerlijk weekje. Kijk je mee wat we allemaal voor gezelligs beleefd hebben afgelopen week?

IMG_5525

IMG_5268

IMG_5296

IMG_5287

Vorige week hadden we heel gezellig een diner op uitnodiging van LIDL! Als Lidl fan en boodschapper vind ik het helemaal gaaf dat ik gevraagd ben als Lidl Ambassador waardoor ik zo nu en dan wat leuke winkeltips mag gaan delen! We waren bij dit diner samen met hele gezellige andere bloggers en ons mediabureau Femmefab. Heerlijke avond was dat, met alcoholvrije prosecco. Top!

IMG_5322

IMG_5329

IMG_5340

Ik ging met de meiden gezellig naar Monkeytown samen met een vriendin en haar zoontjes. Het was wat minder mooi weer, dus perfect om dan zo’n indoor speeltuin op te zoeken. De meiden zijn er dol op. Daar hebben we van een heerlijke lunch genoten en na wat uurtjes speelpret was het tijd om naar huis te gaan.

IMG_5346

Na een lang middagdutje kookte ik dit makkelijke maar lekkere maaltje voor ons: Sperziebonen gemaakt in zelfgemaakte pindasaus (van pindakaas, likje sambal en wat melk), zalm uit de oven met wat zout/peper/knoflook en citroensap en frietjes uit de Airfryer, mmm!

IMG_5359

Ik werd flink de dag erop verrast met een mooie bos bloemen van een partner. Hoe mooi en fleurig!

IMG_5363

Yannick was lekker vrij, we gingen naar de stad want ik wilde kijken voor een nieuwe camera (mijn camera was wederom stuk (Canon g7x Mark ii) waardoor ik tijdelijk weer met mijn oude camera filmde maar die was al erg oud en haperde behoorlijk. Dus we gingen rondkijken bij een electronica zaak. Tussendoor lunchten we bij KFC, dat had Yannick namelijk nog nooit op. Was erg lekker en ook heel gezellig met de meisjes die gewoon met hun handjes mochten kluiven, dat vinden ze geweldig en ze zijn beiden dol op kip. Moet kunnen af en toe!

IMG_5407

Dit is ‘m geworden, mijn nieuwe camera. (links). Ik kocht de Sony RX100M3. De camera die momenteel het beste uit de test komt voor vloggen. Helemaal happy ben ik er mee. Rechts zie je mijn oude beestje (Canon G7x). Gelukkig heb ik dus weer een goede camera om te gebruiken voor het vloggen en foto’s maken voor mijn blog.

IMG_5412

In de avond gingen we lekker uit eten bij de pannenkoekenbakker in ons dorp. Weer met onze vrienden die twee zoontjes hebben. Ik at deze pannenkoek: Een boerenpannenkoek met kaas, spek, paprika, ui, prei en rucola. Erg lekker maar veel te machtig om in z’n geheel te eten. Ik dronk er lekker een 0,0% Radler bij. Voor mij als niet -bier drinker echt en prima alcoholvrij drankje.IMG_5457

Ik werd verwend deze week, ik kreeg namelijk van Fitbit hun nieuwe Altha HR om te proberen. De prachtige roze gouden met roze bandje. Enorm stijlvol. Ik heb een nikkel allergie waardoor ik er na een tijd achter kwam dat ik een allergische reactie op mijn huid ervan kreeg. Dit model is juist daar helemaal geschikt bij door het gouden laagje. Ik ga dus weer lekker gemotiveerd mijn stappen maken, slaap bijhouden enzovoorts. (Lees hier mijn review van de Fitbit HR Charge)

IMG_5468

Daarna gingen we de stad in omdat Yannick nog zomerkleding nodig had. Yannick had 3 stylisten mee haha. Lana bracht hem steeds allerlei kleding en hielp met het geven van haar mening over alle setjes, zo lief. En Aimy keek ook vrolijk mee ;).

IMG_5469

Hij is goed geslaagd bij de H&M. Mannen scoren zomaar even een gehele zomer garderobe in een uurtje. Wel ideaal!

IMG_5473

In de avond gingen we lekker bij vrienden BBQ’en. Ik ben dol op BBQ, ik vind het altijd zo lekker en gezellig. Ik dronk er een Jillz 0% bij. Erg lekker fris. We hadden zo een heerlijke avond.

IMG_5481
De dag erop was ook een hele gezellige dag. Yannick was werken maar ik nam de meiden gezellig mee naar Kim van Alboe.nl en haar dochtertje Mila. Zij hadden het zwembad opgezet in de tuin dus de meisjes konden lekker lang plezier maken in het zwembad. Echte waterratjes zijn het. Zo leuk om ze daar zo van te zien genieten.

IMG_5486

En we hadden extra geluk want ook daar werden we uitgenodigd voor de BBQ. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Wat ik bij de BBQ vooral lekker vind zijn de stokbroodjes met dipjes, salades, drankjes (helaas nu even geen wijn). En het lekker lange tafelen buiten vind ik zo gezellig.

IMG_5516

24 weken zwanger alweer, wat gaat het toch snel. Tijd voor een babybump foto, in mijn nieuwe Noppies jurkje. De buik groeit al lekker hard. Blijft toch wel heel bijzonder dat hier een meisje in zit van al ruim 30 centimeter. Niet te geloven dat over een paar maandjes ons gezinnetje wordt verrijkt met nog een meisje. Dat idee went echt nooit en blijft een wonder.

IMG_5524

Tijd voor alle vakantie voorbereidingen. Koffers inpakken, boodschappen doen, maar ook neem ik altijd een halve apotheek mee aan medicatie. Mijn vaste medicatie voor diabetes, maar ook alle belangrijke zelfhulpmiddelen bij reisziekte, ziekte, koorts, insectenbeten, verkoudheid enzovoorts. Altijd fijn om bij de hand te hebben. (Hier kun je nog teruglezen waar we heen gaan op vakantie)

IMG_5528

En voorbereiden voor de vakantie betekent ook: De site en mijn Youtube kanaal helemaal zo klaarzetten dat jullie er niets van hoeven te merken dat ik even er tussenuit ben. Je vindt dan ook op elke werkdag een nieuwe update en video’s op mijn upload dagen.

IMG_5523

Zo lief wanneer je man je een bakje fruit komt brengen onder werktijd. Dat vind ik gewoon zo schattig!

IMG_5492

Deze foto kwam voorbij in mijn timehop: Alweer 4 jaar geleden dat we de gender reveal party hadden van Lana. Niet wetende dat er nog 2 van die mooie roze taarten zouden volgen 😉

IMG_5518

Mijn Hollandse lunch craving momenteel : Brood met kaas, plakjes tomaat en komkommer en dan wat slasaus erop. Een beetje het ouderwetste bammetje gezond. Zo zo lekker!

IMG_5470

Leuk pakketje van Flow magazine:  Super leuke canvas tas met het magazine en allerlei leuke boekjes en papierwaren erbij. Heerlijk leesvoer op vakantie!

IMG_5527

Altijd een succes bij ons in huis: Kleuren! En dat vind ik zelf zo leuk want vroeger was ik ook altijd aan het knutselen en kleuren en als ik met de meisjes aan tafel aan het kleuren ben, doe ik gewoon lekker mee. Lana vindt het geweldig en dan komt er lekker veel fantasie bij haar los en Aimy vindt het volgens mij vooral gewoon gezellig met ons aan tafel. Kleuren is een van onze favoriete binnen bezigheden. Zijn jullie kinderen er ook dol op?

IMG_5533

Beetje donkere foto, maar hier zie je de te lekkere pasta van Yannick op mijn bord met wat geraspte jonge kaas erop. We eten het wekelijks zoals jullie weten, maar het blijft gewoon zo lekker. Heb jij dit recept al eens gemaakt?

IMG_5558

Food post! We kregen dit heerlijke Oreo pakketje binnen met de nieuwe Oreo Krispy & Thin koekjes erin. Deze zijn per 4 verpakt en dus extra dun. Lijkt me enorm lekker!

IMG_5545

IMG_5548

En we bezochten weer gezellig de Efteling voor wat uurtjes plezier. Na wat attracties speelden de meisjes in de speeltuin daar, dit vinden ze altijd leuk.

IMG_5564

En foodpost van Verkade! Wie mij op Instagram Stories (@kellycaresse) volgt heeft de Live unboxing met de meisjes al gezien, er zat namelijk een mega grote heliumballon in een doos met daaraan deze box met de nieuwe Verkade chocoladerepen in allemaal lekkere smaken. Melk, Karamel zeezout, wit, hazelnoot melk, puur, extra puur, gekarameliseerde pecan met amandel en zeezout, wit met kokos , pistache amandel en hazelnoot, espresso koffie brunch. Zo zo lekker! Dit pakketje komt wel op 😉

Dit was de KC Photodiary van afgelopen week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken in foto’s. Volgende week deel ik een personal update en de week erop deel ik (als alles voorspoedig verloopt)  een uitgebreide vakantie photodiary!

Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook al een paar keer van de BBQ genoten dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Patricia
  15 juni 2017

  Dat met die sperzieboontjes ga ik ook eens proberen. Week was verder druk; mijn verlof zit er zo goed als op en dat weten mijn klanten ook. Uitdaging om meer dan fulltime werk (zoals ik vroeger deed) te combineren met zoontje. Maar volgens mij heb ik mijn weg gevonden.
  Patricia onlangs geplaatst…Wat draag je eigenlijk na je zwangerschap?My Profile

 • Frank
  15 juni 2017

  Wat een leuke/mooie foto’s en wat een lekkere dingen heb je gekregen!! We zijn pas naar monkeytown geweest en dat is echt super voor de kleine aapjes ??
  Frank onlangs geplaatst…VoedingMy Profile

 • Femke
  15 juni 2017

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Uitgenodigd worden voor een (paar) BBQ(s) is altijd fijn:-). Fijn voor mannen hè, dat ze zo snel een garderobe bij elkaar kunnen shoppen. Mij lukt dat echt niet!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Treaclemoon Douche FoamsMy Profile

 • Josan
  15 juni 2017

  Ik ben erg benieuwd naar je verslag van Kroatie. Voor ons duurt het nog even, maar we hebben er zin in. Fijn dat je weer een nieuwe camera hebt. Dat moet gewoon goed zijn.

  Nu in de laatste weken voor zomervakanties. Dat betekent drukte om allerrlei activiteiten af te ronden en eindejaars uitvoeringen. Nee, er gebeurt nog niks, maar je berngt de kids gewoon naar extra lessen zodat ze kunnen oefenen. En ik heb al moeite om op tijd te komen bij de reguliere lessen.
  Josan onlangs geplaatst…Gescheiden gymlessen voor jongens en meisjesMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  15 juni 2017

  Leuke week heb je gehad. Etentjes zijn altijd lekker en gezellig! Alvast een fijne vakantie.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De week met een snufje liefde #9My Profile

 • Romy
  15 juni 2017

  Dat klinkt als een heerlijke week zo vlak voor jullie vakantie. Leuk, dat FLow-pakketje. Dat vind ik altijd een heerlijk tijdschrift om te lezen op een vrijdag (mid)dag. En wat gaaf dat je een nieuwe vlogcamera hebt! Veel plezier ermee en fijne vakantie alvast 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #9: vakantie geboekt en kunstzinnig?!My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  15 juni 2017

  Wat een gezellige week! Met lekker veel barbecues! Wij barbecuen elke keer wanneer we naar de camping gaan (we hebben een seizoensplaats). En wat lekker die foodpost van Verkade! Ik ben erg benieuwd hoe de reep karamel zeezout smaakt. Fijne vakantie!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoeveel kom je aan tijdens je zwangerschap?My Profile

 • Essma
  15 juni 2017

  Heerlijk zo die voorbereidingen voor de vakantie! Hopelijk zal alles meezitten en kunnen jullie lekker genieten met elkaar! Verkade chocolade is voor mij wel een tijd geleden zeg! Volgende keer maar eens checken in de winkel..?Fijne dag!
  Essma onlangs geplaatst…4x voordelen van watermeloen!My Profile

 • Kelly
  15 juni 2017

  Een heerlijke week! Ik hou ook van barbecueën! Wij hebben het afgelopen zaterdag gedaan bij mijn ouders thuis, dat was heel gezellig.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #195 door de jungle en teveel knoflookMy Profile

 • chucky1012
  15 juni 2017

  Dat ziet er zo gezellig uit!

  Happy holiday Xoxo

 • Stefanie
  15 juni 2017

  Wat een gezellige week weer! Leuk pakketje kreeg je van Flow magazine, vind dat altijd een leuk blad om te lezen!
  Wens jullie alvast een fijne vakantie!
  Stefanie onlangs geplaatst…Traktatietip: De vishengelMy Profile

 • Maaike
  15 juni 2017

  Leuke week! Met veel leuke pakketjes zeg!
  En wat heerlijk dat de vakantie nu echt dichterbij komt!
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn nieuwe blog-routine!My Profile

 • Sandra
  15 juni 2017

  Wat een leuke drukke week zeg. Ik ben erg benieuwd wat je van die armband vindt 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…LASCANA STRANDKLEDINGMy Profile

 • Sylvia
  15 juni 2017

  Wat een heerlijke week! Lekker hoor al die bbqs hopelijk gaan wij dat volgende week ook doen als mijn schoonouders er zijn. Zo leuk al die heerlijke pakketjes! Geen straf om die te mogen ontvangen?
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Leonie van Mil
  15 juni 2017

  Oeh die Oreo en Verkade ben ik wel heel erg jarloers op hoor hahaha 😉 Maar ziet er weer uit als een fijne week! Alvast een fijne vakantie! Ik ben heel benieuwd naar de vakantie foto’s.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hoog sensitief: bestaat het nou wel of niet?My Profile

 • rachel
  15 juni 2017

  hele goede keus kwa camera meis!! de canon is top maar hoor zoveel mensen klagen erover 🙁 anyway super leuk weekje en nog even volhouden en dan lekker vakantieeeeee 😀 <3
  rachel onlangs geplaatst…Gevulde portobello door NicoleMy Profile

 • Mommyadventures
  15 juni 2017

  Wat een leuke week heb je gehad!
  Dat pakketje van verkade wil ik ook wel, chocolade is op dit moment echt een craving van me!

 • Mya
  15 juni 2017

  bbq’en is altijd zo gezellig! Ik ben ook altijd dol op het stokbrood met sausjes! Helaas heb ik zelf geen bbq (mag ook niet bbq’en op het balkon hier) dus ik doe het bijna nooit jammer genoeg.
  Mya onlangs geplaatst…Mascha PlannerMy Profile

 • Rachel
  15 juni 2017

  Ik zag de verkade langskomen op instagram. Wat onwijs lekker! Das pas goede vakantievoorbereiding ?.
  Als vegetariër is een BBQ nooit zo spectaculair. Wel op een bruiloft meegenoten. Aangezien deze groot was opgezet, lag er ook veel lekkers voor mij bij!
  Rachel onlangs geplaatst…Dip of depressieMy Profile

 • msevairene
  15 juni 2017

  Ik ben ook zo’n bbqfan, heerlijk !!
  Mijn man doet het niet zo graag dus ik overweeg om een elektrische bbq aan te schaffen. Dan ik lekker zelf bbq-en :p

 • Kelly Caresse
  16 juni 2017

  Ah wat fijn!! Ik vind bij een bbq ook juisr salades en brood heel lekker dus als dat goed verzorgd is dan maak je mij ook blij hihi

 • Kelly Caresse
  16 juni 2017

  Zo lekker he?

 • Kelly Caresse
  16 juni 2017

  Haha ja van canon naar sony overstappen voelt een beetje als van windows naar apple haha maar tot nu toe heel blij mee , thanks Rach ?

 • Kelly Caresse
  16 juni 2017

  Aanrader die reep met karamel zeezout ?

 • Kelly Caresse
  16 juni 2017

  Ah dankjewel Romy?

 • Veerle
  16 juni 2017

  Zo leuk om mee te mogen kijken 🙂

 • Rachel
  17 juni 2017

  helaas denken mijn vleesetende vrienden niet altijd aan de salades
  Rachel onlangs geplaatst…Kruidvat Colors to Play. Blauw kleurtje in mijn haarMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.