VLOG #23 Inpakken en opruimen!

Wauw, nu is het gewoon echt zo. Tijd om binnenkort te gaan verhuizen en wat een klus is dat haha! Om ons goed voor te bereiden ruimen we alvast de gehele zolder op, pakken we wat verhuisdozen in en sorteer ik alle kinderkleding en mijn kleding en doen we weg wat we niet meer mee gaan verhuizen. Tijdens het inpakken merk ik dat er veel mooie herinneringen bovenkomen, heb ik het best moeilijk met het inpakken van alle babykleding maatje 50/56 en deel ik wat leuke foto’s. Ook zie je in deze vlog een typische thuismama dag van mij alleen thuis met de meisjes. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • chucky1012
  11 april 2018

  Leuke vlog!

  Veel succes met de verhuizing Xoxo

 • rachel
  11 april 2018

  haha hele aardverschuiving zoon verhuizing he mop, maar ff beet pakken en gas op die lolly en dalijk is het alleen maar genieten als alles achter de rug is :d xx

 • Vanessa
  11 april 2018

  Leuke vlog! Eén van de komende dagen ga ik ook de kledingkast van mijn dochtertje opruimen. Ik begrijp helemaal wat je bedoeld. Ik heb het er ook moeilijk mee dat ze al maat 62 / 68 draagt en ik zoveel kleertjes moet opbergen. De tijd gaat veel te snel. Veel succes met verhuizen!

 • Stravelien
  11 april 2018

  wat een gezellige vlog weer! lijkt me geweldig om zo toe te leven naar deze nieuwe periode! 🙂 succes met de verhuizing!

 • Tanya
  11 april 2018

  Je zou 3 leuke dozen kunnen kopen, en daar per doos de mooiste setjes, of setjes die je echt heel leuk vond in de doos kunnen stoppen. Dan doe je er af en toe wat foto’s bij of leuke knutsel werkjes, gewoon niet teveel iets wat je echt mooi vind. Dan als de meiden wat ouder zijn, of misschien zelf ooit kinderen gaan krijgen geef je ze de doos met hun oude spulletjes en kleertjes. Dan kunnen ze zien wat voor schattige kleertjes ze vroeger gedragen hebben en als het nog in goede staat is misschien zelfs voor hun eventueele kindjes kunnen gebruiken. Sowieso lijkt het mij wel heel erg leuk om op een bepaalde leeftijd die doos uit te pakken

 • Kim | Favourkids
  12 april 2018

  Wat een heerlijke vlog weer! Succes met de verhuizing, wij moeten met twee maandjes er ook aan geloven en ik vond ook al een doos met heeeeel veel losse foto’s 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.