1

Ik heb weer een nieuwe weekvlog voor jullie, dit keer van de week waarin ik 22 weken zwanger ben. Zo leuk, Yannick en ik hebben de knoop doorgehakt wat betreft de babynaam! Jullie stuurden via Facebook, deze blogpost, Instagram, mails en Twitter ruim 2500 namen in! We hebben ze allemaal bekeken en de babynaam staat bij de comments van de meisjesnamen blogpost. Iemand van jullie heeft ons dus geholpen met het vinden van DE naam! Zo leuk, dankjewel allemaal voor jullie super leuke inzendingen! We hadden vorige week een echo bij de gynaecoloog, ik ging de kapper om ‘de puntjes’ te laten knippen en eindigde met een stuk kortere coupe en ik neem je nog meer mee in mijn avonturen. Kijk je gezellig weer mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments. Bij hoeveel weken zwangerschap hakten jullie de knoop door voor de babynaam? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “VLOG: 22 weken zwanger, de meisjesnaam bedacht!”

 1. 22 weken alweer! Wat gaat de tijd snel. Voor mijn gevoel maakte je de zwangerschap 2 weken geleden pas bekend. Zo leuk dat jullie een naam hebben.
  Liefs

 2. O wow wat goed dat je de naam nu hebt! Wij zijn er nog niet uit… hebben wel een paar potentiele namen, maar nog niets definitiefs…
  Kirsten onlangs geplaatst…Baby wishlistMy Profile

 3. Oh wat een boel namen! Zo fijn dat je/jullie de knoop hebben doorgehakt. Hoef je je daar niet meer druk over te maken. Ik vind je haar prachtig met een mooie lengte. Ik moet zelf ook altijd de eerste dag erg wennen. Dan vind ik het ook nooit leuk en daarna… tja eigenlijk altijd wel?
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: Persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

 4. Wij hakte de knoop al redelijk snel door… 3 weken voor de bevalling ??. Voor een meisje wisten we het meteen maarja het werd een jongen.
  Frank onlangs geplaatst…Opa verteltMy Profile

 5. Leuke vlog! En wauw jullie zijn lekker snel met het bedenken van een naam. En nee het laatste stukje skip ik nooit, ik vind het altijd wel leuk om te horen hoor zo’n korte update over je zwangerschap.

 6. Leuk hoor, de naam bedacht! Wij weten het nog niet… We moeten nog voor zowel een jongen als een meisje een naam verzinnen, maar ik ben al wel een paar weken verder dan jij. Ik wil ook de knoop doorhakken!
  Je coupe vind ik trouwens heel leuk, en helemaal niet heel kort. Voor jouw doen is het misschien heel kort, maar vergeleken met de meeste mama’s heb je nog steeds mooi lang haar 😉
  En ja, je zei wortel, hahaha. Leuk dat je je eigen reactie daarna ook in de video hebt opgenomen 🙂
  Marianne onlangs geplaatst…Was ik mijn kindje maar blijven dragen…My Profile

 7. leuk dat je hier een video over maakt ik zal het na mijn werk bekijken want gaat niet op mijn werk
  ik ben nu 28 weken zwager vanaf vrijdag 29 weken
  en ik en mijn man hebben nu moeite met de naam wij krijgen een jongetje
  en omdat wij al 3 meisjes hebben gingen wij er vanuit dat dit weer een meisje werd
  we waren het heel snel meteen eens over de naam een klassieke hollandse meisjesnaam
  met mooie betekenis
  maarhet bleek tijdens de 20 weken echo een jongetje dus weg meisjesnaam dat ging nu natuurlijk niet meer hahaha
  maar nu hebben we het heel moeilijk met de jongensnaam vinden
  althans ik heb al een naam en hij had ook al een naam maar alle twee vinden we elkaars keus niet mooi
  pfff we liggen heel ver uit elkaar wat betreft jongensnamen

 8. Wat goed dat jullie de naam al hebben, ik ben heel benieuwd! Ik kan me voorstellen dat het voor een derde meisje erg pittig kan zijn om iets te bedenken, ik vond dat met de tweede al. We hadden dit keer dan ook de naam best laat pas.

  Ik zag ook net je interview met Annic, super interessant! 🙂
  Channah onlangs geplaatst…GRATIS download: borstvoeding mijlpaalkaarten!My Profile

 9. Ik kreeg deze vlog niet geopend via je blog. Ben even naar je YouTube kanaal gegaan Kelly en dan lukte het wel ! Is weer een gezellige vlog geworden. Leuk dat jullie de babynaam hebben, heel benieuwd nu… 🙂 En haha, grappig dat je eerst niet geloofde dat je wortel zei !
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 10. Leuk! Maak je ook bekend van wie de naam komt voor jullie dochter? Zou leuk zijn!

 11. Wij hadden de naam van onze zoon al van voor ik überhaupt zwanger was en we zijn niet meer van gedacht veranderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.