How to: Snelle manicure at home + Win een reis naar Ibiza!

Snelle manicure at home

In fases ben ik veel met mijn nagels bezig en dan vergeet ik het weer een hele tijd. Een tijd geleden besloot ik een gel lak te laten zetten bij een nagelsalon. Ik dacht, dit is een uitkomst, dan ben ik na een manicure behandeling voor 2-3 weken klaar. Helaas lag de gelnagellak er binnen een week af. Dit kan met de zwangerschapshormonen te maken hebben. Ik vind het zonde om wekelijks een nagelsalon te bezoeken (en erg kostbaar) dus besloot ik het zelf weer te gaan aanpakken. Maar veel tijd en geduld heb ik als moeder niet. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor. Vandaag deel ik een handige How to voor een Snelle manicure at home. Ook deel ik een hele toffe winactie in dit artikel!

How to: Snelle manicure at home
herome1

Van Herôme Cosmetics ontving ik allerlei fijne producten om een thuis manicure snel en makkelijk uit te voeren. Producten met als doel je nagels te verzorgen, versterken, er mooier uit te laten zien, zodat je in een mum van tijd met mooie nagels kunt stralen. Als moeder merk ik dat mijn nagels heel wat te verduren hebben. Ik verschoon veel luiers, ben bezig met het huishouden dus houd mijn handen in allemaal (hete) sopjes met schoonmaakmiddelen erin, ik stoot mijn handen aan van alles en nog wat en was mijn handen de hele dag door. Mijn nagels worden hier enorm dun en broos van. Dan ben ik ook een nagelbijter als ik wat meer stress ervaar. En dat nagelbijten blijft in stand wanneer ik mijn nagels geen aandacht geef, niet verzorg en ook niet lak. De producten van Herôme Cosmetics helpen me hierbij, ze hebben hele fijne Nail Hardeners in hun collectie die je nagels helpen versterken. Maar ook producten om je nagelriemen en handen te verzachten en verzorgen.

herome2

De eerste musthave is de Herôme One Minute Manicure. Een soort van super snelle scrub en ‘masker’ in één die ruikt naar frisse citrus/sinaasappeltjes, heel lekker. In een minuutje geef je je handen, nagelriemen en nagels een oppepper door te scrubben en intensief te verzorgen. Het laat een zijdezacht laagje achter dat de hele dag voor zachte handen zorgt. Je nagels gaan er mooi van glanzen en je nagelriemen worden soepel. Daarnaast zie je de Herôme Nail hardeners. Dit is een nagellak die je als kuurtje of eenmalig gebruikt om je nagels te versterken. Ze hebben een sensitive variant, een naturel variant, een strong variant en extra strong. Afhankelijk van hoeveel versterking er nodig is. Gebruik deze als een basecoat of als nagellak gewoon voor zo. Of doe een ‘nail hardener kuurtje’, dan breng je op dag 1 één laagje aan, op dag 2 een tweede laagje. Op dag drie haal je deze laagjes eraf met een remover en breng je weer laagje 1 aan en zo ga je twee weken door en dan zul je zien dat je nagels heel sterk worden. Deze mag je gewoon gebruiken als basecoat onder een gekleurde nagellak. Maar als je ze gewoon zo gebruikt, geven ze al een hele mooie natuurlijke glans.

herome3

Hier zie je nogmaals de One Minute Manicure en daarnaast allerlei fijne verzorgingsproducten om je nagels en nagelriemen te verzorgen. Sterke en gezonde nagels krijgen begint bij goede verzorging. Je kunt je nagelriemen (cuticles) verzorgen met de Herôme Cuticle peeling gel, dit is een soort subtiele scrub voor je nagelriemen. Voor extra verzorging gebruik je af en toe de Hydrating Nail gel op ongelakte nagels als een soort maskertje om je nagels te verzorgen, deze pept je nagels binnen drie minuten op. Daarnaast zie je twee keer de Herôme Nourishing Nail Oil die ook de conditie van droge, breekbare nagels verbetert door deze bij voorbeeld voor het slapengaan aan te brengen op de nagels en nagelriemen. Het voordeel van zowel de Hydrating Nail gel als de Nourishing Nail oil is dat deze onder de nagelriem naar de nagelwortel kruipt om zo de nagel te herstellen.

herome4

Bij mijn stappenplan voor een snelle manicure at home ga ik deze producten gebruiken: De One Minute Manicure, de Nailhardener Strong, de Cuticle peeling gel en de Herôme natural nail whitener.

Stappenplan voor een snelle manicure at home voor mooie natuurlijke nagels. 

herom5

herome6Stap 1

Stap 1 is het verzorgen en scrubben van mijn nagels, nagelriemen en handen met de Herôme One Minute Manicure. Schudt de verpakking goed zodat het zout goed vermengt wordt met de olie. Maak je handen licht vochtig en vervolgens breng je een klein beetje aan op beiden handen en masseer je dit met een ronddraaiende beweging in op je handen, nagels en nagelriemen. Je zult merken hoe lekker je handen gaan ruiken. Als je dit hebt gedaan, spoel je deze kort af met lauwwarm stromend water en droog je je handen af aan een handdoek. Het zijdezachte laagje dat achterblijft zal de hele dag je handen verzachten en er verzorgd uit laten zien. Ook de prettige geur blijft subtiel aanwezig.

herome7Stap 2

(Deze stap kun je bij haast overslaan, als je de One Minute Manicure al gedaan hebt). Dan gaan we de Herôme Cuticle peeling gel gebruiken door deze aan te brengen rondom de nagelriemen (in een U-Vorm), 5 minuutjes in te laten trekken en vervolgens masserend te gebruiken als scrub voor de nagelriemen. Daarna spoel je deze met water af totdat alle scrubdeeltjes eraf zijn. Dit product weekt de vaste nagelriem los waardoor deze elastisch en soepel wordt. Dan kun je de nagelriemen terugduwen met een Cuticle Pusher. Losse nagelriemen zorgen voor een betere groei van de nagels.

herome8

Stap 3
Dan breng ik een laagje van de Herôme Strong Nail hardener aan als basecoat om mijn nagels te versterken. Deze zorgt voor hele sterke nagels, maar ook voor een mooie glans.

herome9

Stap 4
Voor een snel en makkelijk ‘French Manicure’ effect breng ik de Herôme Natural Nail Whitener aan als topcoat. Deze lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagels en maakt de nagelranden witter. Hij camoufleert verkleuringen en dofheid en zorgt ervoor dat je nagels binnen er heel verzorgd en natuurlijk uitzien. Deze is binnen een minuut droog, wat ook een groot voordeel is.

herome11

herome12

En klaar is de snelle manicure at home. Mijn nagels zien er gelijk heel verzorgd en glanzend uit en worden ondertussen heerlijk verwend.

Schermafbeelding 2017-05-31 om 13.42.52

Maak kans op een VIP droomreis naar Ibiza voor 2 personen of één van de 100 andere mooie prijzen!

Herôme geeft maar liefst 3 x droomreizen naar het fijne Spaanse eiland Ibiza weg. Zie jij jezelf al zitten op een prachtig wit strand met een cocktail in je hand? Bij aankoop van Herôme producten met een Ibiza verpakking ontvang je een unieke wincode (te vinden in de verpakking) die je kunt invoeren via deze site om kans te maken op die super gave Ibiza reis! Als je moeder, tante, vriendinnen ook meedoen, maken jullie natuurlijk nog meer kans!

Dan mag ik ook nog een hele leuke kortingscode met jullie delen! Met de kortingscode #Kellycaresse krijg je 10% korting in de Herôme webshop. 

Geef jij jezelf weleens een Manicure at home? En kunnen jouw nagels ook wel wat verzorging en versteviging gebruiken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Simone
  6 juni 2017

  Ik ben echt een ramp als het op manicures aankomt, haha. Laatst wel heel goed geoefend met lakken , dus het gaat al ietsje beter. Liefst zou ik het ook in een salon doen, maar dat is echt veel en veel te duur. Gaaf dat je nu een reisje naar Ibiza kunt winnen!!
  Simone onlangs geplaatst…3 Hotspots in Turkije die ik zeker zou willen bezoeken!My Profile

 • Marianne
  6 juni 2017

  Mooie nagels! Mijn nagels krijgen eigenlijk nooit speciale aandacht, zeker niet sinds ik moeder ben. Dan heb ik niet genoeg tijd om ze te laten drogen, hahaha.
  Marianne onlangs geplaatst…Was ik mijn kindje maar blijven dragen…My Profile

 • Cynthia
  6 juni 2017

  Ik geef mezelf zelfs wekelijks een manucure en ben dol op nagellakjes!
  Cynthia onlangs geplaatst…Hoe voorkom ik een zweetgeur? Theelepel deelt haar tipsMy Profile

 • Loes
  6 juni 2017

  Ik ben dol op de producten van Herome! Ze zijn zo fijn. De nagelverhardener is al jaren een groot favoriet.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #16 – 27 mei tot 2 juniMy Profile

 • Rachel
  6 juni 2017

  Na 2 zwangerschappen zijn mijn nagels ook wel toe aan een lekkere verzorging. Al mijn nagellakjes zijn onderhand uitgedroogd omdat ik zo weinig tijd heb gehad. Die versterkende nagellak heb ik vroeger veel gebruikt. Misschien maar weer een kijkje nemen in de webshop van herôme
  Rachel onlangs geplaatst…Bevallen met een ruggenprikMy Profile

 • Liess
  7 juni 2017

  Ik gebruik altijd de gellak van essence (kruidvat)
  Erg tevreden mee… al gaat t er nu wel sneller af met de zwangerschap
  Liess onlangs geplaatst…De ultieme manier om te besparen op shampooMy Profile

 • rachel
  7 juni 2017

  ik gebruik ook herome en daar hoef je geen dure salons voor te bezoeken idd! als je het zelf lekker bij houd kom je een heel end en is nog gezonder voor je nagels ook 😀
  rachel onlangs geplaatst…Sta je dan…My Profile

 • Marian B
  7 juni 2017

  Mijn nagels zijn om eerlijk te zijn een beetje verwaarloosd de laatste tijd, daar moet hoog nodig verandering in komen 😉

 • Thirza
  8 juni 2017

  Hier ook een nagellak hebber. Maar soms is het lastig om er tijd voor te maken en mijn nagels eens goed te verzorgen.
  Dit ziet er ideaal uit, ga het zeker eens proberen!

 • Lesley
  8 juni 2017

  Wat ziet dit eruit als een fijn product! Gelnagelak blijft bij mij op een of andere manier ook niet goed zitten helaas. Tot nu toe is essie favoriet maar dit klinkt ook echt ideaal
  Lesley onlangs geplaatst…Mijn vakantieplannen | Voordelig naar Ibiza & LondenMy Profile

 • Ramzan,
  19 april 2022

  Hallo,

  Hoop dat het goed met je gaat,

  We handelen in alle soorten manicure / pedicure-instrumenten zoals wimperpincet, wenkbrauwpincet, nagelschaar, nageltang, nagelknipper, pushers, nagelvijlen enz.,

  Ons bedrijf biedt u producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

  Als u geïnteresseerd bent, laat het ons dan weten, zodat we u onze beste prijzen kunnen voorleggen.

  Als je vragen hebt, stel ze gerust,

  Ik wacht op uw positieve reactie?

  Hoogachtend,
  Ramzan,

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.