Speciale aankondiging! Christmas Special Vlogweek!

dia1

Ook dit jaar heb ik mijn best gedaan op een hele leuke Christmas Special! Die kondig ik aan in deze vrolijke video!


Abonneer je om geen video te missen!

Wie mij al lang volgt herinnert zich misschien de ‘Vloggend het jaar uit‘ van 2 jaar geleden, of de special van vorig jaar waarin ik hoogzwanger   ‘dagelijkse vlogs het jaar uit‘ deelde. Voorheen had ik ieder kwartaal een vlogweek op mijn blog, maar nu ik weekvlogs maak is dit niet meer geweest. Maar de aankomende week dus wel een gezellige vlogweek! Vanaf morgen 18 tot 26 december (dus de dag voor kerst is de laatste) heb ik iedere dag een vlog voor jullie! Ze komen om 6.00 online op mijn Youtube kanaal en om 6.00 of 12.00 op mijn blog. Ook heb ik een paar leuke winacties voor jullie in petto om het extra feestelijk te maken.

Laten we zo samen gaan aftellen tot die heerlijke kerstdagen. Ik hoop dat jullie met plezier gaan kijken, ik heb er in ieder geval flink mijn best op gedaan en vind het super leuk om deze special te doen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Speciale aankondiging! Christmas Special Vlogweek!”

  1. Ik kijk vooral via Youtube, maar wil even zeggen dat ik het zo leuk vind dat je dit doet, iets om elke dag naar uit te zien 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.