Vlog 20: Nieuwe fase voor baby Feline!

Een nieuwe fase is aangebroken, Feline is 6 maanden oud en in deze vlog ga ik wat dieper in op het ritme met een baby. Je ziet zoals altijd allerlei beelden uit ons leven (van koken tot aan shoppen) maar het ritme van Feline laat ik wat uitgebreider zien. Hoeveel voedingen drinkt ze nog, het probleem dat we momenteel hebben met teveel doorlekkende luiers en haar eerste hapje in beeld! Ik ga shoppen en deel een mini H&M en Hema shoplog. Kijk je gezellig weer met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Hoe ziet het ritme eruit van jouw baby’tje? Ik ben benieuwd!

Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Anke
  14 maart 2018

  Hele leuke vlog weer om te kijken! Het valt me steeds op dat je zoveel leuke dingen weet te doen op een dag of in een week, lijkt me heerlijk voor jouw meisjes 🙂 moet wel zeggen dat ik een klein beetje huiverig ben voor de periode dat mijn 2e baby straks klein is (eind augustus uitgerekend), als ik zo zie hoe vaak je ook alweer aan het voeden bent! En dat terwijl Feline alweer een half jaar oud is… ik was het weer een beetje vergeten van de eerste, haha!

 • rachel
  14 maart 2018

  mop heb zoals altijd weer genoten van je vlog en ja lekkende luiers pfff blijft een dingetje he en zelfs de duurste luiers kunnen er niet tegenop!!!

 • Melian
  14 maart 2018

  Leuk om te zien hoe jij het doet. Over een week of acht komt er bij ons ook weer een kleintje bij. Onze jongste wordt in juni 4 jaar en ik merk dat ik alweer zoveel vergeten ben. Wat ik me nog wel herinner is dat het inderdaad vaak voeden was, ook al voedde ik wat meer gestuurd dan echt op verzoek. Ik ben heel benieuwd hoe het deze keer zal gaan en of het weer zo goed zal gaan. Als ik jou zo zie, begin ik me er in ieder geval volop op te verheugen.

 • Caroline M
  14 maart 2018

  Leuk blog Kelly, mijn jongens hun eerste hapje was wortel met appel, echt een super combinatie. Ondertussen zijn ze bijna 4 en net 2 en ik zou nog wel een derde willen maar mijn man vindt twee genoeg. We zullen wel zien. Groet Caroline

 • zebrazonderstrepen
  14 maart 2018

  Zo schattig, hier helaas geen baby’s meer, daarom is het eens zo leuk om Feline bezig te zien!

 • Yvonne
  14 maart 2018

  Leuke vlog! Mijn jongste is inmiddels 10 maanden en omdat ik nog 3 kinderen heb (14, 10 en 3) moet ook hij eigenlijk gewoon meedraaien in het ritme van de rest van het gezin. Ik ben benieuwd naar je midweek Villages Nature! Veel plezier iig nog!

 • Yvonne
  14 maart 2018

  Leuke vlog! Mijn jongste is inmiddels 10 maanden en omdat ik nog 3 kinderen heb (14, 10 en 3) moet ook hij eigenlijk gewoon meedraaien in het ritme van de rest van het gezin. Ik ben benieuwd naar je midweek Villages Nature! Veel plezier iig nog!

 • Jolanda
  15 maart 2018

  Leuke vlog. Ben heel benieuwd hoe het bij ons zal gaan als ons 3de kindje in Juli geboren wordt. De oudste wordt in mei 4, dus ons kleintje zal na de zomervakantie ook gelijk mee moeten draaien met het ritme.
  Ik heb een vraag; heb je nog tips voor goede borstvoeding bh’s? Welk merk en waar je die koopt?

 • Marieke
  15 maart 2018

  Leuke vlog! Maar wat ik me afvraag.. wat doet yannieck voor werk ? Omdat hij de hele dag thuis is om op te passen ? Lijkt me heerlijk ! Ik moet zelf alles alleen doen dus zoveel leuke dingen op een dag doen is niet haalbaar…

 • Vanessa
  15 maart 2018

  Leuke vlog! Mijn dochtertje is bijna 3 maanden. Ons ritme bestaat ook vooral uit voeden, verschonen, knuffelen en spelen. Misschien saai voor anderen, maar ik geniet volop van de tijd met mijn kleine meisje. Wat vervelend van die doorlekkende luiers, ik kan me voorstellen dat jullie wasmachine volle toeren doet. Ik vind je losse haar met staartje trouwens heel mooi!

 • Kelly Caresse
  16 maart 2018

  Hij is brandweerman en werkt steeds 24uurs diensten waardoor hij na elke dienst 3 dagen vrij is 🙂 super fijn

 • Maaike
  17 maart 2018

  Zo leuk om jouw vlogs te zien! Ik heb zelf ook een peuter van 2, baby van bijna 7 maanden en zwanger van de derde. Mijn jongste eet nu ook dagelijks groente en fruit hapjes en binnenkort beginnen met brood, zo leuk deze fase ?

 • Arina
  17 maart 2018

  Ik ben vrij nieuw in het bv wereldje, omdat bij mijn eerste kindje het 1 groot drama was, borstontstekingen en alles kapot.. Nu is ons tweede kindje 6 weken en de bv gaat goed!! Dus vind het erg leuk om te zien hoe dat ongeveer met een baby van 6 maanden gaat.. Moe(s)t wel erg wennen aan dat voeden op verzoek, soms zo vaak! Nog tips om met fles te voeden? Want daar is meneertje nog niet zo wild van, maar helaas moet moeders uiteindelijk toch weer aan het werk.

 • Anneleen
  17 maart 2018

  Wat een super schattig pyjamaatje heeft Feline aan, zo snoezig! <3 Fijn dat je van thuis uit werkt en hierdoor zo goed kunt inspelen op Feline haar ritme en haar borstvoeding kan geven wanneer ze dit zelf aangeeft, lijkt me zo'n luxe! Als ik naar mezelf kijk en mijn job zou dit helemaal niet mogelijk zijn… X

 • Sabrina
  3 april 2018

  Ik loop een beetje achter.. maar leuke vlog! Ik heb een babytje van 7 maanden en we hebben zo een ander ritme! Helaas geef ik sinds 4 maanden geen bv meer, maar alleen flessen. Sinds een paar weken krijg hij nog maar 3 flessen per dag (3×200), om 8-14-19 uur. Hij slaapt dus ook door en dat is zo fijn, ik heb echt respect voor je hoe je zo vrolijk en fruitig elke dag door komt, met al ruim een half jaar gebroken nachten. Ik doe het je niet na 😉 Verder zijn wij met 4 maanden begonnen met hapjes. Eerst groente en inmiddels eet meneer ‘s ochtends een half potje fruit en ‘s avonds een heel potje groente. Hij vindt het heerlijk! Sinds kort nu ook met brood begonnen, gaat nu ook steeds beter! Hij wordt echt al zo groot, maar als ik jou met Feline dan zie, is het nog veel meer een baby dan mijn grote bink, terwijl ze maar een paar weken schelen!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.