Eetdagboek : Op gewicht blijven : Cheatday + Healthy day

Ik heb vandaag weer een nieuwe video voor jullie die nogal lijkt op de video’s uit de KC Back in Shape serie, maar nu is het meer een ‘KC Stay in shape’ video. Hoe zorg ik ervoor dat ik op gewicht blijf? Hoe ziet mijn ideale balans eruit? De balans tussen gezond eten maar ook genieten van een hapje en drankje en uitgebreid etentje. Over het algemeen eet ik voor 80% gezond en las ik ongeveer eens per week een soort cheatday in. Daarnaast sport ik 3x per week. In deze vlog kijk je mee tijdens 2 dagen uit mijn eetdagboek met zo’n cheatday en een normale gezonde dag. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Hoe zorg jij voor die ideale balans tussen gezond eten, maar ook extraatjes snacken en fit blijven? 

Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • rachel
  16 maart 2018

  heel goed bezig lieverd en een cheatday is alleen maar goed en een bitterbal is echt zo slecht nog niet hoor hahaha geloof me het is betr dan een broodje kaas 😉 fijn weekend lieverd x

 • Anke
  16 maart 2018

  Leuke video! Knap hoe je weer zo goed kunt bijstellen na een cheatdagje 🙂 ik ben jomenteel zwanger en heb een peuter rondlopen, beweging krijg je dan automatisch wel 😉 verder zwem ik eens per week, fijn om even gewichtsloos te zijn..

 • Linda
  16 maart 2018

  Ander vraagje Kelly : heb jij al een winnaar gekozen voor de printer? :). Ik heb nergens de winnaar terug kunnen vinden ?

  Groetjes Linda

 • Rianne
  17 maart 2018

  Ik ben nog steeds op zoek naar de balans…. ooit zal ik daar komen, ooit…
  heb respect voor de weg die jij afgelegd hebt.

 • Anita te Gussinklo
  17 maart 2018

  Leuk om te zien en ik zie dat je Blasecare gebruikt.
  Ik hoop dat je er net zoveel baat bij hebt als ik.
  Heb nu al jaren geen blaasontsteking meer gehad.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.