KC PLOG : Een thuiswerkdagje met Feline

De plog van vorige week werd zo enorm goed ontvangen, dat ik dacht, ik ga weer een dagje ploggen. Dit keer plog ik een thuiswerkdagje waarbij Yannick was werken bij de brandweer, Lana naar school moest en Aimy gezellig een dagje opa en oma had. Een lekker druk en veelzijdig dagje. Kijk je gezellig met ons mee?

Goedemorgen! Ik begin om 06.30 met een kolfsessie. Feline is nogal aan het wisselen qua voedingstijden en die nacht kwam ze twee keer voor een voeding (01.30 en 5.00). Hierdoor mist ze de voeding van 7.00 waardoor ik een beetje in de knoop kom met de schooltijd van Lana. Dus ik besluit te kolven 🙂 Dan kan ik haar op mijn gemakje voeden als ik weer thuis kom na het wegbrengen van Lana en Aimy.

Het liefst maak ik mezelf klaar voordat ik de meisjes klaarmaak, en dit lukt ook dit keer want Aimy wordt niet al te vroeg wakker. Opgefrist, make-upje op en aangekleed voor deze dag. Lana wordt ondertussen wakker en die relaxed nog even in het grote bed terwijl ik me klaarmaak.

Mevrouw Feline wordt wel netjes rond 07.00 wakker en dan maak ik haar klaar voor de dag. Ze draagt hier een soort legging van Prenatale en een tuniek jurkje van Zeeman. Zo schattig!

Dan ga ik Lana en Aimy klaarmaken en aankleden. Aimy gaf ik een legging en shirt aan met dit te leuke spijkerjurkje van Nijntje by C&A, hoe schattig. Ze herkende Nijntje gelijk en pakte dan ook meteen haar Nijntje boekje erbij. Zo lief.

We gaan naar beneden en dan geef ik altijd als eerst ontbijt aan Lana en Aimy. Ik zet Feline er dan bij in de Tripp Trapp stoel. Lana ontbijt met kwark en muesli dit keer en Aimy krijgt een boterhammetje pindakaas en haar flesje melk. Ze krijgt  moedermelk van mij, ik heb zo’n ruime melkproductie dat ik ook voor haar kolf. Ze vindt het mega lekker.

En dan is het ook tijd voor mijn ontbijtje. Mijn vaste en favoriete recept en natuurlijk de hele diabetes molen nog eerst voor ik kan eten. In de ochtend spuit ik twee soorten insuline. Die rode pen is een speciale insuline die 24u lang een beetje (traagwerkende) insuline afgeeft, die blauwe pen is de (snelwerkende) insuline die ik voor mijn maaltijden en snacks gebruik.

Dan zet ik mijn drie meisjes in de auto (en een aantal tassen haha) en dan rijden we naar school.

Ik breng Lana op school. De kinderen hebben daar een eigen kluisje voor de jas, tas en gymspullen, ideaal. Nadat ik Lana op school gebracht heb, breng ik Aimy bij mijn ouders waar ik gezellig een kopje koffie drink (maar vergeten was een foto te maken).

Als we terugkomen heeft Feline het al voor elkaar dat ze doorgelekt is door haar luier (dit gebeurt inmiddels 2-3x per dag, heel vervelend haha!) dus ik kleed haar weer volledig om en ga haar vervolgens haar ochtendvoeding geven. Het te schattige rompertje dat ze aan heeft is van Claesens.

Na de voeding leg ik Feline in bed voor een ochtendslaapje en dan ga ik naar mijn kantoor om te werken. Ik werk urenlang aan mijn vlog voor deze week en tussendoor snack ik met deze crackertjes. Oldskool maar zo lekker haha! Ken jij deze crackertjes nog?

Ik lunch laat (half 2), maar wel heel lekker met een tosti met kaas en rauwe ham, tomatenketchup erbij en een gekookt eitje.

Na de lunch ga ik naar mijn zolder waar ik een NBFM home workout ga doen. Ideale activiteit  tussen mijn werkuren in.

Die workout doe ik niet alleen, maar met heel gezellig gezelschap. Feline zit er gezellig bij in haar wipstoel en ze vindt het reuze interessant wat mama allemaal doet. Ondertussen trek ik gekke bekken en vindt ze het helemaal prima haha.

Ik ga daarna douchen en vervolgens is het tijd voor thee en een fruithapje. Ik geef Feline een klein beetje geprakte banaan.

Dat gaat erin als zoete koek, mjam!

En deze paaseitjes gingen er bij mij wel in als zoete koek haha! Verslavend lekker zijn ze. Deze zitten in zo’n kilozak met allemaal smaken. Gevaarlijk lekker :P. Na dit snackmomentje werk ik nog even aan de website en mijn mail.

Rond etenstijd mag ik aanschuiven bij mijn ouders voor het eten. Mijn vader heeft Lana opgehaald van school en Aimy is daar natuurlijk ook. We eten lekker Hollands gezond en ik ben er dol op.

Deze knappe man mocht eerder naar huis van zijn 24-uurs dienst dus ook hij schoof gezellig aan. Dat is nog eens fijn nieuws!

En dit was een toetje, een heerlijke aardbeienkwark. Dat maakt de maaltijd nog lekkerder natuurlijk 😉

Als we thuiskomen leggen we de oudste meisjes op bed en ga ik vervolgens Feline nog een voeding geven. Die leg ik daarna ook op bed, al zal zij nog een laatste voeding wensen later in de avond.

Dan duik ik de bank op met thee en mijn tweede portie fruit van die dag.

Yannick gaat gezellig met mijn vader naar de RKC Voetbalwedstrijd en ik duik met mijn laptop en paaseitjes de bank op om deze plog af te maken.

En als ik daarmee klaar ben ga ik redelijk op tijd naar bed om in bed te kijken naar een serie waar ik momenteel helemaal in zit: Nieuwe buren seizoen 3. Dit kijk ik op Videoland en ik heb seizoen 1 en 2 toen ook heel snel uitgekeken dus nu seizoen 3 ook uit is zit ik weer helemaal in het verhaal. Echt een aanrader om te gaan volgen. Daarna geef ik Feline een laatste voeding en is het bedtijd voor mij.

Ik ben weer benieuwd wat jullie van de plog vonden en of jullie vaker plogs willen zien. Laat het me zeker weten bij de reacties. Welke serie volg jij momenteel?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Judith
  13 maart 2018

  Zeker leuk om weer een plog te lezen 🙂 Die crackertjes at ik altijd in de pauze op de middelbare school! Ik ben tegenwoordig verslaafd aan de serie Dicte op Netflix <3 Het liefst kijk ik de afleveringen achter elkaar door!

 • Romy
  13 maart 2018

  Leuk om weer een vlog te zien en heerlijk zo’n thuiswerkdagje met Feline erbij! Wat is dat roze pakje van haar schattig! Naar Nieuwe Buren seizoen 3 ben ik ook zo benieuwd. Helaas heb ik geen Videoland, dus dat wordt nog even afwachten totdat de serie ook op tv wordt uitgezonden 😉

 • Marianne
  13 maart 2018

  Leuk om weer een plog te lezen, vaak doe ik dit in bed en een vlog is dan wat lastiger als de kleine nog ligt te slapen. Oh ben jaloers op je melkproductie ?. Al mag ik zelf ook niet klagen maar nog zoveel afkolven 1,5 uur nadat ze gedronken heeft wil ik ook wel! Kolf je elke dag of in principe alleen als het niet lekker uit komt met de voeding?
  Net als jou geef ik soms mijn peuter nog wat moedermelk als de baby z’n flesje niet leeg drinkt (krijgt het meeste live dus gebeurd niet dagelijks). Hij vind het zo lekker en kan wel wat vetten gebruiken.

 • Bianca
  13 maart 2018

  Heel leuk zo’n plog. Vaker doen hoor.

 • Joyce
  13 maart 2018

  Leuke plog! Mijn voorkeur gaat daar ook naar uit, lekker relaxed… op mijn gemakkie lezen 🙂

 • Patries
  13 maart 2018

  leuk weer een plog.
  Ik ben momenteel ook het derde seizoen van Nieuwe Buren aan het kijken. Hiervoor heb ik de 12 van Oldenheim gekeken, ook een NL serie. Aanrader!

 • rachel
  13 maart 2018

  wat een gezelligheid weer 😀 en jaaa die crackers worden hier dagelijks gegeten zowel door de meiden als moeders 😉

 • Maris
  13 maart 2018

  Altijd leuk om plogs te zien! Wat handig dat Lana kluisjes op school heeft! Ideaal!
  En die crackertjes, ik heb ze net nog gehad, haha! Lekkerrrr

 • Inge
  13 maart 2018

  Leuke plog weer !! Wij kijken ook ‘nieuwe buren love it!

 • Dionne
  13 maart 2018

  Dat ziet er uit als een leuke dag. Grappig dat je zegt half 2 lunchen (laat). Op mijn werk gaan we altijd pas rond half 2 lunchen.

 • Miranda
  13 maart 2018

  Leuke plog! Mag ik vragen of je een huishoudelijke hulp hebt? Is het aan te raden? Heb je misschien tips hoe dit het beste te regelen is iemand te zoeken?

 • Elouise
  13 maart 2018

  Oh die crackers, herkenbaar!! Ik eet ze vaak tijdens mijn voedingsmomentjes met de kleine.
  Heel leuk zo’n plog! 🙂

 • Elisabeth
  13 maart 2018

  Leuke plog! De crackertjes zijn hier fan als snack.

 • Kelly Caresse
  14 maart 2018

  Sorry daar kan ik je niet mee helpen, wij hebben geen huishoudelijke hulp?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.