VLOG #2 Indoor Ski dagje en kraamvisite van Kim!

Wat was dit toch weer een gezellige week! Zo kregen we gezellige kraamvisite van Kim van Alboe.nl, heb ik wat veranderingen gedaan in de eethoek, kocht ik een nieuwe vlog camera, aten we gezellig bij mijn schoonouders en gingen we een dagje Wintersport proberen bij Snowworld op uitnodiging van Playmobil. Lana had daar haar eerste ski les en we sloten de dag af met pannenkoeken. Ook laat ik jullie ons avond-dansritueel met de meisjes zien, kijk je weer mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Waar ik vooraf een beetje huiverig was voor het skiën en snowboarden (super eng enzo), was het voor mij verrassend leuk en genoot ik enorm van het zien genieten van Lana en Yannick, echt tof! Ben jij weleens naar een indoor ski-centrum gegaan of ga je weleens op wintersport?
Ik ben benieuwd wat je ervan vond en ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • rachel
  15 november 2017

  zoals gewoonlijks weer leuk mop en heerlijk he dat skien!! wij gingen vroeger altijd op wintersport!! en stiekum zou ik nog wel eens willen skieen hahaa maarja jij weet ook dat dat ff een lachtertje is nu 😛 <3

 • zebrazonderstrepen
  15 november 2017

  Dat sneeuwen, zo leuk. Leukoverzichtje!

 • Joëlle
  15 november 2017

  Oh ik vind skiën echt fantastisch! Als ik familie in de Franse Alpen had wonen zou ik het wel weten ;). Zo schattig altijd die kindjes met hun miniskietjes en pakjes.

 • Anneleen
  26 november 2017

  Fijn he, alles zo goed inplannen, zodat je een goed overzicht hebt! En wat doet Lana het goed op de skies! Heel lief om te zien! 🙂 Hopelijk ben je snel opgeknapt van je blaasontsteking! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.