Vlog #18 Kraamvisite bij Betty, lunchen en persevents in Amsterdam

 

vlog 18 still

Zoals jullie gisteren in de diary donderdag al hebben kunnen zien was ik een dag naar Amsterdam geweest. Een drukke dag want ik ging met Shirley op kraamvisite bij Betty (en Nim!), we gingen outfit foto’s maken, lunchen bij Bagels & Beans en daarna door naar twee persevents. Mommybloggers on tour haha. Ik heb deze dag gefilmd en de vlog deel ik vandaag met jullie. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Kijk dan naar de vlog na de ‘lees meer’ knop.Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van de vlog? Laat het me weten in de comments. Een heel fijn weekend gewenst allemaal.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.