Vlog 18: Hoe doe ik dat, alleen met drie kinderen

In deze nieuwe vlog ga ik jullie uitgebreid meenemen in mijn leven als mama, en dan met name hoe ik het doe wanneer ik alleen ben tijdens een 24-uurs dienst van mijn man. Hoe ziet ons dagritme er op zulke dagen eruit, wat geef ik de kindjes te eten als ik snel wat op tafel wil zetten, hoe speel ik dan met ze, hoe laat gaan de meisjes naar bed, enzovoorts. Terwijl ik daar meer over vertel en laat zien, zie je nog meer gezellige momenten. Een fijne duinwandeling, feestje bij de pannenkoekenbakker, en mag ik mededelen dat mijn beste vriendin zwanger is, zo leuk! Kijk je gezellig mee naar de nieuwste vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Nog even opnieuw wat informatie over de nieuwe ‘stijl’ van mijn vlogs:
Sinds vorige week ben ik aan het experimenteren om in elke vlog een bepaald thema wat dieper uitlichten. Je ziet gewoon de dingen die ik doe zoals je in elke vlog gewend bent, maar ik pak er iedere keer weer een onderwerp uit waar ik meer over ga vertellen. Dingen die misschien vanzelfsprekend lijken maar daarom juist zo leuk om uitgebreider te laten zien. Hoe ziet bijvoorbeeld het eetschema van Aimy eruit, hoe bereid ik de kinderen voor op een schooldag (lunchbox voorbereiden, kleding klaarleggen), wat kook ik zoal of wat neem ik allemaal mee. Bezoekjes aan het consultatiebureau, het moment dat ik ga beginnen met hapjes voor Feline, dat soort onderwerpen ga ik bespreken en elke vlog kies ik een thema waar je meer over gaat zien. Je ziet in een vlog dan niet meer mijn gehele week, maar bijvoorbeeld 2-3 dagen die ik dan uitgebreid kan laten zien. Wat meer diepgang is het doel daarvan ipv. random momentjes die je maar kort voorbij ziet komen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en jullie mogen daar uiteraard ook aan meedenken bij de comments. Welk onderwerp wil jij uitgebreider zien?

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Rianne
  28 februari 2018

  Leuk om te zien!! Ga zo door!
  Misschien straks een volg hoe jullie de verhuizing aanpakken??

 • Melian
  28 februari 2018

  Heel leuk om iets uitgebreider te zien hoe jouw dag met de meiden eruit ziet. Het is inderdaad iets minder vluchtig (al vond ik de vlogs zoals ze waren ook hartstikke leuk hoor). Ik zit echt vol verwondering en verbazing naar jouw dag te kijken en kan maar één ding concluderen: jouw dagen hebben meer uren dan die van mij 🙂 Hoe krijg je zoveel verschillende dingen en dates met vriendinnen in een dag gestopt?!

  Ik kijk uit naar je volgende vlog en blog, het is – zoals je in je welkomswoord hebt geschreven – echt even een lekker momentje voor mezelf zo (ondertussen zegt oudste dochter: “Zit je alweer naar die mevrouw te kijken?!” hahaha!)

 • Patries
  28 februari 2018

  leuk om te zien maar zelf vind ik de weekvlogs zoals je die eerst had leuker. Een thema vind ik meer iets voor de video die je op vrijdag plaatst.

 • rachel
  28 februari 2018

  ik vind dit ook leuk om te zien meis maar mij maakt het niet uit wat je doet 😀

 • Anke
  28 februari 2018

  Leuke vlog! Ik heb eigenlijk geen voorkeur wb uitdiepen of een ‘normale’ vlog… wel merk ik dat je in 3 dagen ook meer dan genoeg leuke dingen kunt laten zien! En net als wat iemand voor mij ook al zei: hoe krijg je zoveel dingen gedaan op een dag? 🙂 Knap!

 • khunaaf
  1 maart 2018

  super leuk hoe je allemaal doet!
  super mommy.
  ik zou meer willen weten over je borstvoedingschema & ritme hoe vaak je kolft en voed? en natuurlijk wanneer je er mee stopt? en hoe je ermee stopt?
  ik heb zelf een dochtertje en ik geef ook bv ze is al anderhalf en ik zou zooo graag willen stoppen. maar ik krijg dr niet van af!

 • Anneleen
  3 maart 2018

  Dikke proficiat voor je vriendinnetje Thirza! Weer een gezellige vlog, Kelly! En wat zien die pannenkoekjes er lekker uit! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.