VLOG: 17 weken zwanger! Bandenpijn en peuterpuberteit

maxresdefault

Vandaag deel ik alweer de vlog waarin ik 17 weken zwanger ben van ons derde kindje, ons derde dochtertje. Zo leuk om nu gewoon te weten wat het geslacht is van de baby en we dus gewoon kunnen spreken van onze dochter ipv. de baby. Het was een lekker drukke maar leuke week. Dit merkte ik ook wel aan wat lichamelijke klachten, maar overall mag ik helemaal niet klagen en voel ik me erg goed. We deden leuke dingen met ons gezin, ik shopte wat leuke items, kwam er achter wat de peuterpuber-bui van Lana eigenlijk betekende en meer. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal (dankjewel!)

Een pittige ochtend met mijn peuter, die uiteindelijk gewoon aan wilde geven zich niet goed te voelen. Soms is het zo lastig om je eigen kindje te ‘lezen’. Herkennen jullie dit? Gelukkig knapte Lana snel op na een flinke middag rust, een lang slaapje overdag en goede nachtrust daarna 🙂

Natuurlijk ben ik weer benieuwd naar jullie reacties op deze vlog. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “VLOG: 17 weken zwanger! Bandenpijn en peuterpuberteit”

 1. Fijn dat Lana zich weer beter voelt. En soms is zoiets inderdaad de oorzaak van een peuterpuber bui. Maar het kan ook gewoon de ontwikkeling die ze moeten doormaken zijn. Dat laatste is hier waarschijnlijk doorgaans het geval!
  Nicole onlangs geplaatst…Gezonde traktaties (simpel en lekker)My Profile

 2. Heerlijke vlog! Wat een leuke slaapzakken heb je gekregen super handig! Mijn dochtertje slaapt er ook nog steeds in lekker geborgen en een deken schopt ze telkens af. Je haar zit echt zo mooi met die krullen!! Zo sneu dat Lana ziekjes was…Fijne dag vandaag!
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

 3. Haha zo herkenbaar, al is mijn meisje nog maar net 1 jaar, ik heb het gevoel dat de peuterpuberteit hier ook al begonnen is. Ze kan soms ZOOOO kwaad zijn en we hebben dan geen enkel idee waarom en ze kan het ons ook nog niet echt zeggen. Wat sneu voor Lana dat ze zich niet goed voelde, het dutsje.
  msevairene onlangs geplaatst…3 dagen in BoedapestMy Profile

 4. ach de kleine meid maar gelukkig weer iets beter. en ja lastig te peilen en yassss peuterpubertijd hahaha, schat ik zeg je 1 ding…het is een opstapje naar de grote pubertijd die jullie straks krijgen en geloof me…berg je maar hahah. fijne dag lieffie en rustig aan ok 😉 <3
  rachel onlangs geplaatst…Koken met je kidsMy Profile

 5. Oh die Puckababy met die strikjes is echt te leuk!!! Ik herken trouwens dat stukje wat je vertelt over die bandenpijn. Ik vertelde het net ook aan de verloskundige en die zei dat elk volgende kindje letterlijk zwaarder voelt en dat je dat dus aan je banden voelt omdat alles elke zwangerschap weker wordt. Dus ik denk dat het heel logisch is dat je last hebt van je banden aangezien het al de derde is!!! Kalm aan doen lieve Kel!
  Manon onlangs geplaatst…Mumlife RAW Tag – Het rauwe moederschapMy Profile

 6. Kelly Caresse

  Thanks Manon, ja dat klinkt inderdaad wel logisch, zo had ik het nog niet bekeken. <3 dankjewel

 7. Leuke vlog weer! En zo schattig!! Ik doe hm al een paar weken samen met m’n dochter van 3 kijken tijdens de lunch.. en nu zat ze vanmiddag elke keer als Aimy in beeld kwam helemaal blij mama mama kijk dat is Aimy.. ❤
  Nicole onlangs geplaatst…De ogentest | 3 jaarMy Profile

 8. Leuke vlog! Misschien krijg je meer ‘glamour’ slag in je haar als je het wat korter laat knippen, heb ik ook gedaan en kreeg al veel meer volume zonder er wat voor te doen 😀

 9. Wat fijn dat jullie zo regelmatig naar de Efteling kunnen met de kindjes! 🙂 ziet er altijd heel erg gezellig uit! Gelukkig was Lana niet te lang ziekjes en was ze snel terug opgeknapt!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.