KC Photodiary: Genieten, datenight en goed nieuws

1

Ik heb vandaag zoals altijd weer een KC Photodiary voor jullie van afgelopen week. Het was een fijn weekje waarin ik onder andere weer een goede controle had bij de gynaecoloog en dat moesten we natuurlijk vieren, Yannick en ik een datenight hadden samen, we een nieuw speeltuintje ontdekten in onze buurt en nog meer. Kijk je weer gezellig mee?

IMG_3802

Donderdag was het natuurlijk Koningsdag. Maar verder als het dragen van een oranje t-shirt kwam ik niet haha. Yannick moest die dag werken (24 uur) en ik was met de kindjes.

IMG_3795

Ik was in eerste instantie nog wel van plan om een leuke rommelmarkt op te zoeken in het dorp, maar uiteindelijk bleek Lana ziek te zijn. Dat begon met een flinke driftbui die ik niet helemaal begreep, maar na een lang slaapje was wel duidelijk dat dit het begin was van het ziek zijn. Het werd dus een dagje lekker rustig aan doen met haar op de bank, terwijl Aimy heerlijk vertroeteld werd bij mijn ouders. Dan had ik alle aandacht voor Lana.

IMG_3804

Filmpjes kijken, een beetje spelen, wij vermaakten ons wel. Die avond ging ze lekker vroeg naar bed en de dag erna leek ze al weer een stuk fitter te zijn. Bizar hoe snel dat bij kinderen kan gaan soms.

IMG_3823

De dag erna kwam vriendin Thirza mij ophalen om mee te gaan ontbijten bij de Hema, maar Lana wilde heel graag mee, omdat ze al een stuk fitter was mocht dit. Ze liep helemaal trots samen met ‘de dametjes’. We aten een lekker ontbijtje bij Hema.

IMG_3825

En we gingen shoppen, bij onder andere H&M en twee schoenenwinkels. Voor de meisjes heb ik enorm veel gekocht bij H&M, hier komt nog een shoplog video van online binnenkort. Voor mezelf kocht ik er een blazer en bij een sportwinkel deze mooie Nikes. Ik ben er helemaal verliefd op en ze zitten heerlijk.

IMG_3792

Vtech stuurde een heel leuk pakket op voor de meisjes! De magische koet met prinses erin en de Kids muziekspeler. De muziekspeler heb ik Lana al gegeven en binnenkort zal ik ze de koets geven. Ik heb als mamablogger de luxe veel leuke spulletjes te ontvangen maar ik vind het wel belangrijk om dat dan verspreid te geven, zodat ze het niet als te vanzelfsprekend gaan zien. Dus verspreid ik het om de verrassing groot te houden. Lana is in ieder geval al super blij met haar muziekspeler en loopt veel met de koptelefoon op, Zo leuk!

IMG_3827

Thirza lunchte gezellig mee dus besloot Yannick om lekker pannenkoeken te bakken, daar zeg ik geen nee tegen 😉 Heerlijk met stroop, poedersuiker en aardbeien (en een enorme berg insuline!), maar lekker!

IMG_3836

Voor Lana kochten we in de stad deze mooie Adidas schoentjes, helemaal matchen bij mijn nieuwe sneakers. Love it!

IMG_3837

Doe jij al mee met de BABY born winactie ik afgelopen vrijdag in een blog deelde? Je kunt nog maar 1 dagje meedoen om zo’n prachtige BABY born sister pop te winnen en het bijgbehorende fietsje.

IMG_3831

Yannick maakte weer zijn heerlijke ‘Hete boontjes’ klaar. Het recept is helemaal gefinetuned dus binnenkort zullen we het delen (ik beloof het al te lang).De meisjes eten hier zo 2 borden van op ieder, bomvol (verborgen) groente dus. Win win!

IMG_3832

Vrijdagavond kwam Kimberley van Newbornfitmama gezellig ‘borrelen’. Bijkletsen met een hapje en drankje, zo gezellig! Na mijn zwangerschap zal zij mij weer haar Newborn fit mama programma gaan aanbieden zodat ik weer in shape kom en mijn zwangerschapskilo’s zal verliezen. Zo fijn!

IMG_3833

Alcoholvrije tip: Dit drankje ‘Crodino’ smaakt zo lekker. Net alsof je een Likeur 43 aan het drinken bent. Heerlijk koud gedronken in een wijnglas met wat ijsklontjes erbij. Net echt 😉 Ik kocht het bij Albert Heijn.

IMG_3838

Zaterdag was  het weer tijd voor de weekboodschappen. Altijd fijn als die weer in huis zijn en de kast weer mooi is aangevuld. We gingen gezellig met onze hele family 😉

IMG_3839

We haalden bij Lidl weer die lekkere broodjes van de bakker. Ik belegde deze bij de lunch met pesto, mozzarella en tomaat. Een top combi!

IMG_3840

Van Noppies ontving ik hele mooie zwangerschapskleding. Een fijne jeans, een jurkje, legging en top. Ik zal deze binnenkort uitgebreider laten zien maar ik ben er zo blij mee. Het is zo fijn om tijdens je zwangerschap met je groeiende buik comfortabele kleding te dragen die er ook nog eens leuk uit ziet.

IMG_3852

Die middag gingen we naar een verjaardag van een vriendin van mij. Dat handje van Aimy vlakbij mijn taartje zegt genoeg 😉 mevrouw wilde ook even proeven natuurlijk.

IMG_3855

De meisjes konden lekker buitenspelen daar. Geef ze een zandbak, wat schepjes enzo en je hoort ze niet meer 😉 Zo lief om te zien hoe ze dan samen spelen en plezier maken.

IMG_3859

In de avond maakte ik een eenvoudige groentesoep met balletjes als maaltijdsoep. Lekker!

IMG_3878

Het was zondag zo lekker weer dat we daar gebruik van maakten. Lana op haar fiets, Aimy op haar driewieler. Dat vinden ze zo leuk!

IMG_3893

Die avond kookte Yannick ‘Riz au grasse’ (of hoe je dat ook schrijft haha). Een Afrikaans gerecht dat hij van zijn moeder leerde. Het is een rijstgerecht met rundvlees, pompoen, zoete aardappel, zoete puntpaprika, courgette, aubergine en heerlijke kruiden. Dat heeft ons goed gesmaakt!

IMG_3895

IMG_3898

Mijn schoonouders pasten op de kinderen en na het eten hadden Yannick en ik datenight. We gingen naar de bioscoop voor de film ‘Beauty and the beast’. Wat een adembenemend mooie film is dat zeg, echt een aanrader.

IMG_3899

Ik zat nog vol van de popcorn 😉 dus dit was maandag mijn lichte ontbijtje van magere kwark, banaan, aardbei en uiteraard ook pindakaas. Lekker!

IMG_3908

Maandag was mijn werkdag, maar tussendoor had ik een afspraak in het ziekenhuis bij de gynaecoloog, diabetesverpleegkundige en internist (een hele carroussel haha). We kregen een echo en hebben deze gefilmd voor de vlog die volgende week online gaat komen. De echo was helemaal goed, ons meisje groeit goed en mooi op schema dus dat is fantastisch goed nieuws. Om dat te vieren lunchten we met ons viertjes bij Bakker Bart. Mmm!

IMG_3918

Daarna ging ik weer wat uurtjes werken, en in de avond na het avondeten nam ik de meisjes mee naar buiten. Lana op haar step en Aimy in de kinderwagen. Even een frisse neus halen en wandelen. Ook ontdekten we een nieuw speeltuintje in een wijk verderop. Zo leuk! Geluk zit ‘m in dat soort kleine dingen. Als je dan ziet hoe blij Lana ontdekt dat er nog een speeltuintje in de buurt zit, kan je je geluk niet meer op. Echt genieten.

IMG_3910

Dinsdag kletste ik jullie in een personal note update bij over hoe het met mij gaat, mijn zwangerschap, de diabetes en hakte ik wat knopen door die ook wat effect heeft op het content schema van mijn blog. Heb je deze personal update + mededeling al gelezen?

D7CC9605-B74C-411D-B9BE-23EA3949A73F_zpsrwrpa2iyEn ik had een lekker druk werkdagje op mijn kantoor.

Yannick had weer zijn heerlijke pasta gemaakt dus die aten we in de avond.

IMG_3943

Woensdag was Yannick werken en nam ik een extra vrije dag om de meivakantie te benutten. Ik ging met de kinderen naar Monkeytown (indoorspeeltuin) samen met een vriendin en haar dochter en hadden het daar erg naar ons zin. Het was wel erg druk door de vakantie en het slechtere weer, maar we hebben enorm genoten.

IMG_3945

Ook hebben we daar lekker geluncht. De kinderen aan een tosti en broodje en de mama’s aan een lekkere pistolet hete kip. Mmm! Daarna waren de meisjes flink moe dus hebben ze een lang middagslaapje gedaan, voor mij heel fijn want daardoor kon ik ook lekker met de benen even omhoog.

IMG_3953

In de avond konden we bij mijn ouders lekker aanschuiven voor Hollandse pot. Een tomatensoep vooraf en daarna gehaktballen met satesaus, aardappelen in jus en sperziebonen, mmm! Zijn jullie ook dol op Hollandse kost?

Dit was de KC Photodiary van deze week. Hoe is jullie week geweest? Ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “KC Photodiary: Genieten, datenight en goed nieuws”

 1. Ziet er weer uit als een heerlijke week. Wat fijn dat Yannick toch ook zo lekker kan koken. Ik heb dat geluk ook met mijn vriend :-). Hollandse kost is alleen totaal niet mijn ding. Leuk dat je een nieuw speeltuintje hebt ontdekt, geluk zit hem inderdaad vaak ook in kleine dingetjes!
  Femke onlangs geplaatst…Beauty favorieten april ’17 ♡My Profile

 2. Die schoenen van jou en lana zijn echt heel leuk! Gelukkig dat Lana zich snel weer beter voelde. Daarnaast zie ik zoveel lekker eten voorbij komen, fijn dat jullie beide zo heerlijk kunnen koken!
  Sophie onlangs geplaatst…Mag ik alsjeblieft weer even?My Profile

 3. Wat een gezellige week weer! Gelukkig was Lana snel beter. En je Nikes zijn echt super leuk! Ik heb ze in het grijs en ze zitten heerlijk inderdaad!! X. Danielle
  Danielle onlangs geplaatst…Sparen voor je kind?My Profile

 4. Dol op Hollandse kost.. Vooral omdat we hier niet alle groenten kunnen kopen om het zelf te maken. Dus het smaakt dan nog lekkerder als we weer in nl zijn. Ik wil ook zo graag naar beauty & te beast. Hoor zulke goede reacties. Fijne week weer gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

 5. Gympen zijn erg leuk. Ik ben benieuwd wat je allemaal voor je dochters hebt geshopt. En hoe fijn is het als je een man hebt die kan koken. Dat gerecht wat je niet kan uitspreken, lijkt mij erg lekker. Hollandsepot daar hou ik echt niet van. Wordt hier in huis vrijwel nooit gemaakt. Maar al met al zo te zien heb je weer een fijne week gehad.
  Melanie onlangs geplaatst…Een hanger voor Moederdag.My Profile

 6. Ik krijg gewoon trek van al dat lekkere eten in je photodiary! Wat hebben jouw dochters altijd leuke kleren aan.
  Liefs

 7. leuke post weer mop en hier chillen we hem lekker vanwege de vakantie! en ja hoor heerlijk hollandse pot!! alleen de laatste weken niet echt meer gemaakt, we zitten weer even in de periode “ik heb ff geen trek in aardappels ect” gelukkig is kleine meid weer aan de betere hand 😉 xxx
  rachel onlangs geplaatst…OutfitjeMy Profile

 8. Hmm al dat lekker eten elke week, heerlijk ! Zag er een fijne week uit !
  Ik kijk er zo naar uit om met mijn meisje eens naar de kinderspeeltuin te gaan. Voorlopig vind ik ze nog een tikkie te klein daarvoor.

 9. Wat een heerlijk eten weer allemaal in je diary! En zo leuk om te lezen altijd dat de meisjes zo goed en leuk met elkaar kunnen spelen.
  Mijn afgelopen week bestond uit wat meubels verkopen! Ik zette het een en ander op marktplaats alvast omdat ik binnenkort wat nieuws ga bestellen en het was gewoon boem mega snel weg! Ik was helemaal verbaasd, maar uiteraard wel blij!
  Mya onlangs geplaatst…Verkocht!My Profile

 10. Kelly Caresse

  Ja zitten zo lekker he, net van die pantoffels maar dan sneakers haha

 11. Leuk en fijn dat de controle goed was!

  Hollandse kost vind ik vreselijk. Ik maak hé dan ook echt nooit haha. De spaghetti en de hete boontjes zien er wel heerlijk uit! Oehh en de pannenkoek (stiekem toch beetje Hollands? 😉 )

 12. Ik dronk ook Crodino tijdens mijn zwangerschap! Vond het alleen soms een beetje te bitter en mengde het dan met een pakje sinaasappelsap om een wat zoetere combi te krijgen. Vind je misschien ook lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.