VLOG #16 Mijn ochtendroutine & Home make-over

Wat gezellig dat je ook deze woensdag meekijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog laat ik mijn nieuwe magische morning routine zien waarbij ik een uur me-time voor mezelf plan en daardoor heel fit en relaxed mijn dag begin (vooraf niet gedacht dat ik dit zou kunnen!) en in deze vlog deel ik een kleine woonkamer make-over die we deze week in huis uitvoeren. En natuurlijk meer gezellige momentjes! Kijk je weer met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • liz
    30 oktober 2019

    Waar is de nieuwe salontafel van?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.