Wat leuk dat je weer kijkt naar de nieuwe woensdag vlog. In deze vlog geef ik weer een kijkje in mijn leven als mama van 3 meisjes en alle chaos die daarbij komt kijken ;). Zo ontvangen we onze nieuwe gasten uit Spanje 😉 en ik deel wat worstelingen die ik momenteel ervaar qua balans, Diabetes en mijn gezondheid. Ik beleef gezellige momentjes met mijn dochters, ga met mijn oudste meisjes naar K3, en mag spreken op een heel tof event over vloggen!. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.