Vlog #15 Mee naar events in Amsterdam, Lifestylelab en Hunkemöller

vlogstill events

Zoals ik gisteren in mijn diary donderdag al had aangekondigd zou ik de vlog nog met jullie delen van mijn dagje persevents in Amsterdam. Ik ging daar namelijk naar toe voor een lifestyle event (Lifestyle lab) van een persbureau waar ik mee samenwerk en daarna ging ik naar het Hunkemöller event. Ik heb deze dag mijn vlogcamera meegenomen om jullie met me mee te laten kijken.  Bij het lifestylelab event heb ik heerlijke nieuwe food en drank trends geproefd en zelf een zeepje gemaakt. Dit vond ik erg interessant. Daarna ging ik door naar het Hunkemöller event. Daar kwam Silvie Meis een speech geven en ook kwam Yes-R nog optreden dus dat was een hele leuke primeur. Ik ben dol op mooie lingerie en de Hunkemöller is daarom een winkel waarbij ik altijd wel benieuwd ben naar nieuwe collecties dus het was tof om bij zo’n presentatie aanwezig te zijn. Kijken jullie mee naar de vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van de vlog? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze achter in de comments van dit bericht.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.