Naast grootse bijzondere dingen of personen waar ik gelukkig mee ben zoals natuurlijk mijn gezin, Yannick en Lana, lieve vriendinnen, het werk als blogger en dat soort prachtigs om mij heen wil ik vandaag even stil staan bij de wat ‘kleinere’ dingen waar ik heel blij mee ben. Juist die kleine mooie dingen die een glimlach op mijn gezicht toveren zodra ik er aan denk of mee bezig ben. Vandaag deel ik een happy list met 10 random dingen waar ik heel blij mee ben. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd waar jullie zo blij mee zijn!

1. Mijn kledingkast en de inhoud daarvan. Een tijd geleden heb ik ontzettend veel kleding weggedaan, verkocht, weggeven enzovoorts en enkel de items gehouden die ik ook echt draag. Ook is mijn ‘koopdrang’ en steeds weer behoefte aan nieuwe kleding of accessoires een stuk kleiner geworden. Mijn kast is daarom veel overzichtelijker, ik leer veel beter combinaties te maken met de items die ik al heb en ik ben veel gelukkiger met de items die ik heb. Die overzicht in mijn kledingkast is erg fijn.
2. Dat het herfst is! Ik vind de zomer echt een leuk seizoen maar wat kan ik genieten van de herfst waarin het nog niet al te koud is, je al wel geoorloofd op sloffen kunt rondlopen en op de bank kunt zitten met thee en een dekentje en de kaarsjes weer gezellig aangaan. Dat knusse en huislijke gevoel, daar word ik heel vrolijk van.
3. Mijn thuisstudie tot gewichtsconsulente vind ik zo ontzettend interessant, ik kan er helemaal mijn interesse in healthy lifestyle in uiten en ik leer er heel veel van. Ook is het voor mij een fijne bezigheid om mijn hersenen lekker te laten kraken en even wat anders te doen dan bijvoorbeeld bloggen. Na jaren gewend geweest te zijn aan studeren is het fijn om dit zo af en toe toch nog te kunnen doen.
4. De heerlijke wollige fake fur jas die ik kocht bij Primark, wat een heerlijk warm ding is dat en wat vind ik dat model toch mooi en ook wel chique staan.
5. Bodybalance, wat ben ik blij dat ik deze groepsles ontdekt heb en hier helemaal van tot rust kom. Ik kan helemaal ontspannen hierbij en even allerlei gedachten uitschakelen, dat voelt zo fijn.
6. Instagram, ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is onder de social media. Ik kan mezelf misschien wel verslaafd noemen want op sommige dagen post ik ontzettend veel foto’s. Ook word ik heel vrolijk van de foto’s van de mensen die ik volg. Lekkere foodfoto’s, vrolijke selfies, outfit foto’s, yup i like it! Mij kun je volgen onder @kellycaresse en mijn vriend kun je volgen onder @sjenkie86
7. Fijne muziek, ik kan helemaal tot rust komen van mooie muziek bijvoorbeeld op de radio als ik aan het autorijden ben of muziek die ik kan luisteren op mijn ipod of via youtube. Liefst luister ik dan naar John Mayer. Dat pept me helemaal op!
8.  Fietsen met Lana, dat vind ik zo leuk om te doen en zij geniet hier ook zichtbaar van. Lana voorop in het kinderstoeltje en lekker buiten zijn en genieten van het uitzicht. Lana brabbelt en kletst dan op de fiets mee en het doet me zo goed om samen daar plezier van te hebben.
9. Koffie, dat is toch op thee na mijn favoriete drankje en een belangrijk onderdeel uit mijn ochtendroutine. Heerlijk koffie uit ons verse bonenapparaat of een grote cappuccino op het terras, ik word daar heel erg blij van.
10. Huiselijkheid daar word ik gelukkig van. Ik vind het heerlijk om dagen op pad te zijn voor mijn blog, om bijvoorbeeld naar Amsterdam te gaan voor events of om andere dingen buitenshuis te doen maar niets is zo’n fijne plek als ons huis en ik schaam me daar dan ook niet voor als ik zeg dat ik een echte huismus ben. Dat is sinds ik moeder ben iets waar ik heel gelukkig van word.

Dit waren zo 10 random dingen waar ik heel blij mee ben. Waar zijn jullie heel erg blij mee? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Happy list: 10 dingen waar ik blij mee ben!”

 1. Ik word helemaal vrolijk van je post! Ik word gelukkig van spontane uitstapjes, Levi die uit het niets zegt “ik vind je lief”, lekker vroeg in bed liggen onder een schoon dekbed en tv series kijken, lunchen buiten de deur, nieuwe recepten proberen en stukken wandelen door de bossen.
  Diana onlangs geplaatst…Secretaresse zijn; de vooroordelenMy Profile

 2. Ohh nu zie ik je jas waar jullie het donderdag over hadden! Ik vind ‘m gewoon leuk hoor, lekker dragen! 😀 Ik ben ook helemaal verslaafd aan IG, zo leuk om mee bezig te zijn. Leuk lijstje!
  Milou onlangs geplaatst…Een wandeling in het bosMy Profile

 3. Nu dankzij Kelly weer opnieuw John Mayer gaan luisteren. <3
  muziek herontdekken daar wordt ik gelukkig van.

  *De liefde van mijn vriend,
  *De huiselijke sfeer,
  *Een glimlach van de oude dementerende mensen( op mijn stage),
  *Nieuwe dingen kopen (shoppen, internet winkelen),
  *Sims 4 spelen,
  *Muziek luisteren (en herontdekken),
  *lekker eten en leuke dingen doen,
  *lieve berichtjes ontvangen van vrienden,
  *vrije dagen hebben
  *& tot slot: De blogs lezen van Teske,Vera,Mascha,Kelly, Manon&Bibian

 4. Superleuk lijstje Kelly! Ik vind die jas van jou echt geweldig, maar weet niet of ik het zelf zou durven dragen… Volgende week ga ik eindelijk nog eens naar de Primark! 🙂 En dat van die kleerkast zou ik zou graag willen herkennen… Mijn kast ligt zo vol en ik doe zoveel spullen gewoon niet meer aan… Ik vind het heel vervelend dat ik geen overzicht heb, maar anderzijds kan ik ook zo moeilijk dingen wegdoen. Maar ik ga binnenkort eens op een rommelmarkt staan denk ik!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Persoonlijk: ge… de laatste tijdMy Profile

 5. Leuke lijst! Op dit moment kan ik heel erg genieten van de avond rond 8 uur. Lekker gtst kijken in mijn badjas met een geurkaarsje aan en een kop thee of warme choco met slagroom!
  Paola onlangs geplaatst…Herfst tagMy Profile

 6. Wat een fijne, positieve lijst! Daar word ik al blij van:) Zeker op deze zondag. Toch op de een of andere manier een dag van bezinning.

  Waar word ik blij van? De glimlach van Mila als ik in de auto even achterom kijk of het goed met haar gaat. Het zonnetje wat soms in een keer gaat stralen op een donkere dag. De vlinder die ik eens in de zoveel tijd (ook op ongebruikelijke momenten) in onze tuin zie, dicht bij mij. En die mij aan mijn – veel te jong – overleden neef doet denken. Een geluksmomentje wat je zomaar ineens kan voelen. De glimlach die op mijn gezicht komt als ik dit schrijf…
  Rory onlangs geplaatst…Hoe ga ik met mijn kind om? Een levenslesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.