Happy list: 10 dingen waar ik blij mee ben!

Naast grootse bijzondere dingen of personen waar ik gelukkig mee ben zoals natuurlijk mijn gezin, Yannick en Lana, lieve vriendinnen, het werk als blogger en dat soort prachtigs om mij heen wil ik vandaag even stil staan bij de wat ‘kleinere’ dingen waar ik heel blij mee ben. Juist die kleine mooie dingen die een glimlach op mijn gezicht toveren zodra ik er aan denk of mee bezig ben. Vandaag deel ik een happy list met 10 random dingen waar ik heel blij mee ben. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd waar jullie zo blij mee zijn!

1. Mijn kledingkast en de inhoud daarvan. Een tijd geleden heb ik ontzettend veel kleding weggedaan, verkocht, weggeven enzovoorts en enkel de items gehouden die ik ook echt draag. Ook is mijn ‘koopdrang’ en steeds weer behoefte aan nieuwe kleding of accessoires een stuk kleiner geworden. Mijn kast is daarom veel overzichtelijker, ik leer veel beter combinaties te maken met de items die ik al heb en ik ben veel gelukkiger met de items die ik heb. Die overzicht in mijn kledingkast is erg fijn.
2. Dat het herfst is! Ik vind de zomer echt een leuk seizoen maar wat kan ik genieten van de herfst waarin het nog niet al te koud is, je al wel geoorloofd op sloffen kunt rondlopen en op de bank kunt zitten met thee en een dekentje en de kaarsjes weer gezellig aangaan. Dat knusse en huislijke gevoel, daar word ik heel vrolijk van.
3. Mijn thuisstudie tot gewichtsconsulente vind ik zo ontzettend interessant, ik kan er helemaal mijn interesse in healthy lifestyle in uiten en ik leer er heel veel van. Ook is het voor mij een fijne bezigheid om mijn hersenen lekker te laten kraken en even wat anders te doen dan bijvoorbeeld bloggen. Na jaren gewend geweest te zijn aan studeren is het fijn om dit zo af en toe toch nog te kunnen doen.
4. De heerlijke wollige fake fur jas die ik kocht bij Primark, wat een heerlijk warm ding is dat en wat vind ik dat model toch mooi en ook wel chique staan.
5. Bodybalance, wat ben ik blij dat ik deze groepsles ontdekt heb en hier helemaal van tot rust kom. Ik kan helemaal ontspannen hierbij en even allerlei gedachten uitschakelen, dat voelt zo fijn.
6. Instagram, ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is onder de social media. Ik kan mezelf misschien wel verslaafd noemen want op sommige dagen post ik ontzettend veel foto’s. Ook word ik heel vrolijk van de foto’s van de mensen die ik volg. Lekkere foodfoto’s, vrolijke selfies, outfit foto’s, yup i like it! Mij kun je volgen onder @kellycaresse en mijn vriend kun je volgen onder @sjenkie86
7. Fijne muziek, ik kan helemaal tot rust komen van mooie muziek bijvoorbeeld op de radio als ik aan het autorijden ben of muziek die ik kan luisteren op mijn ipod of via youtube. Liefst luister ik dan naar John Mayer. Dat pept me helemaal op!
8.  Fietsen met Lana, dat vind ik zo leuk om te doen en zij geniet hier ook zichtbaar van. Lana voorop in het kinderstoeltje en lekker buiten zijn en genieten van het uitzicht. Lana brabbelt en kletst dan op de fiets mee en het doet me zo goed om samen daar plezier van te hebben.
9. Koffie, dat is toch op thee na mijn favoriete drankje en een belangrijk onderdeel uit mijn ochtendroutine. Heerlijk koffie uit ons verse bonenapparaat of een grote cappuccino op het terras, ik word daar heel erg blij van.
10. Huiselijkheid daar word ik gelukkig van. Ik vind het heerlijk om dagen op pad te zijn voor mijn blog, om bijvoorbeeld naar Amsterdam te gaan voor events of om andere dingen buitenshuis te doen maar niets is zo’n fijne plek als ons huis en ik schaam me daar dan ook niet voor als ik zeg dat ik een echte huismus ben. Dat is sinds ik moeder ben iets waar ik heel gelukkig van word.

Dit waren zo 10 random dingen waar ik heel blij mee ben. Waar zijn jullie heel erg blij mee? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

44 reacties

 • iris
  18 oktober 2014

  Onze gebroken nacht, omdat onze zoon na 15 weken thuis is!

 • Corine
  18 oktober 2014

  Wow, Daar kan geen comment tegenop!

 • Marion
  18 oktober 2014

  Wat een fijn lijstje, Kelly! En hier nog een huismus, hoor! Heerlijk de kaarsjes aan, verwarming aan, gezellig samen op de bank. Daar kan ik immens van genieten!
  Marion onlangs geplaatst…Wie, wat, waar en wanneer?My Profile

 • Angela
  18 oktober 2014

  Wat leuk om ook bij deze kleinere dingen stil te staan. Dit jaar heb ik me ook meer dan anders verheugd op de herfst!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 39My Profile

 • Nelleke
  18 oktober 2014

  🙂 wat mooi!

 • Peet
  18 oktober 2014

  Wat fijn iris,

 • Peet
  18 oktober 2014

  Thuis dat is mijn mooiste plek op aarde ,

 • Seline
  18 oktober 2014

  wat fijn zeg!
  Seline onlangs geplaatst…Bevallingsangst – ik was enorm bangMy Profile

 • Diana
  18 oktober 2014

  Ik word helemaal vrolijk van je post! Ik word gelukkig van spontane uitstapjes, Levi die uit het niets zegt “ik vind je lief”, lekker vroeg in bed liggen onder een schoon dekbed en tv series kijken, lunchen buiten de deur, nieuwe recepten proberen en stukken wandelen door de bossen.
  Diana onlangs geplaatst…Secretaresse zijn; de vooroordelenMy Profile

 • Seline
  18 oktober 2014

  Ik kan echt heel blij worden van kaarsen en thee en dan die combinatie haha.
  Seline onlangs geplaatst…Bevallingsangst – ik was enorm bangMy Profile

 • Nicole
  18 oktober 2014

  Ik kan me in heel veel dingen vinden hoor Kelly! De zomer blijft wel mijn favo seizoen maar nu is de herfst prachtig.. Met de kleuren vooral! Genieten..
  Nicole onlangs geplaatst…De voordelen van bloggenMy Profile

 • Manon
  18 oktober 2014

  Leuk om te lezen! Ik ben ook een echte huismus, vind het heerlijk om gewoon lekker thuis door te brengen ipv allemaal wilde avonturen haha!
  Manon onlangs geplaatst…New in: Jawbone UP24My Profile

 • Martina
  18 oktober 2014

  Wat fijn!
  Martina onlangs geplaatst…16 Oktober 2014 – Everyday make-upMy Profile

 • Dita
  18 oktober 2014

  Wat een fijn lijstje! Ik ben ook dol op huiselijkheid.
  Dita onlangs geplaatst…Ikea aankopenMy Profile

 • Celeste
  18 oktober 2014

  Wat een leuk lijstje om te lezen! En Iris wat fijn dat jullie zoontje thuis is!
  Celeste onlangs geplaatst…Warmte inspiratie: Overheerlijke Truien en VestenMy Profile

 • Yudeska
  18 oktober 2014

  Wat een mooi lijstje zeg. Ik ben ook echt een huismus, maar je hebt hele mooie dingen opgeschreven ik hoop dat ik binnenkort ook kan fietsen met me dochter als ik een kinderzitje heb gevonden, lijkt me geweldig
  Yudeska onlangs geplaatst…Wat ik zo leuk vind aan Mama zijn.My Profile

 • joyce
  18 oktober 2014

  Fijn lijstje kelly 🙂
  joyce onlangs geplaatst…DIY: WoonkettingMy Profile

 • Simone
  18 oktober 2014

  Wat een heerlijke lijst!
  Simone onlangs geplaatst…Hobby onder de loep: Anna is een geboren zangtalent!My Profile

 • Joyce
  18 oktober 2014

  Mooi en blij lijstje! Ik kan ook heerlijk van al die dingen genieten, en vooral de lieve mensen om mij heen koesteren, ik kan daar zoveel energie en positiviteit van krijgen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Plog 15-10-2014: De BarettenparadeMy Profile

 • Manon
  18 oktober 2014

  Leuk lijstje Kel! Ik ben ook happy met mijn nieuwe wollen schaapjes vest van Primark hahaha. En ik word heel gelukkig als ik aan ons kleine jongetje denk <3
  Manon onlangs geplaatst…KIDSFASHION: Ken je deze al?My Profile

 • Vanessa
  18 oktober 2014

  Leuk lijstje! Toevallig heb ik zo’n gelijkaardig artikel geschreven 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Dingen die mij gelukkig makenMy Profile

 • Miranda
  18 oktober 2014

  Wat wen fijn lijstje Kelly! Heerlijk dit soort feel-good artikelen:) ik word er vrolijk van!:)
  Fijn weekend!
  Miranda onlangs geplaatst…Saturday SharingsMy Profile

 • Angelique
  18 oktober 2014

  Wat een fijne dingen! Ik word erg blij als ik kijk naar alle dingen die ik de afgelopen maanden gedaan heb. Veel angsten overwonnen. En ik vind het ook heerlijk om gewoon in mijn huis te zijn lekker keuvelen.
  Angelique onlangs geplaatst…Review | Nagelstickers XenosMy Profile

 • Dionne
  18 oktober 2014

  Aaah! wat een fijn lijstje! En mijn kledingkast maakt mij ook blij!

 • Milou
  18 oktober 2014

  Ohh nu zie ik je jas waar jullie het donderdag over hadden! Ik vind ‘m gewoon leuk hoor, lekker dragen! 😀 Ik ben ook helemaal verslaafd aan IG, zo leuk om mee bezig te zijn. Leuk lijstje!
  Milou onlangs geplaatst…Een wandeling in het bosMy Profile

 • Brenda
  18 oktober 2014

  Wat ontzettend fijn Iris, lekker genieten.

 • Brenda
  18 oktober 2014

  Nu dankzij Kelly weer opnieuw John Mayer gaan luisteren. <3
  muziek herontdekken daar wordt ik gelukkig van.

  *De liefde van mijn vriend,
  *De huiselijke sfeer,
  *Een glimlach van de oude dementerende mensen( op mijn stage),
  *Nieuwe dingen kopen (shoppen, internet winkelen),
  *Sims 4 spelen,
  *Muziek luisteren (en herontdekken),
  *lekker eten en leuke dingen doen,
  *lieve berichtjes ontvangen van vrienden,
  *vrije dagen hebben
  *& tot slot: De blogs lezen van Teske,Vera,Mascha,Kelly, Manon&Bibian

 • Céline
  18 oktober 2014

  Ik wordt helemaal vrolijk van dit lijstje! Het is zo belangrijk om te genieten van de kleine fijne dingetjes. Die zijn misschien wel het allermooist.
  Céline onlangs geplaatst…Eiwitrijk ontbijt + receptMy Profile

 • Petra
  18 oktober 2014

  Mooi lijstje meid. Bij mijn staat muziek er ook op. En ik word ook blij van de nieuwe kleertjes van dochterlief, kleuren en gelakte nagels.
  Petra onlangs geplaatst…I love music #6My Profile

 • Anne Solveig
  18 oktober 2014

  Wat een mooi lijstje!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Favourite fall outfitMy Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  18 oktober 2014

  Ahh the little things in live. Leuke post.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Jij & ik coffeedate?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  18 oktober 2014

  Superleuk lijstje Kelly! Ik vind die jas van jou echt geweldig, maar weet niet of ik het zelf zou durven dragen… Volgende week ga ik eindelijk nog eens naar de Primark! 🙂 En dat van die kleerkast zou ik zou graag willen herkennen… Mijn kast ligt zo vol en ik doe zoveel spullen gewoon niet meer aan… Ik vind het heel vervelend dat ik geen overzicht heb, maar anderzijds kan ik ook zo moeilijk dingen wegdoen. Maar ik ga binnenkort eens op een rommelmarkt staan denk ik!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Persoonlijk: ge… de laatste tijdMy Profile

 • Eilish
  18 oktober 2014

  Wat een mooi lijstje heb je gemaakt… Ook dingen waar ik zelf dus nooit aan zou denken! Mooi om te lezen!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Loavies shoplog | Mijn eerste videoMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  18 oktober 2014

  Heel veel punten op jouw lijstje zijn ook dingen waar ik blij van wordt. Iets waar ik zelf heel blij van wordt is dat mijn vriend en ik weer naar Amerika (zijn thuisland) gaan met de Kerst. Gezellig al zijn familie weer zien!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[FASHION] – Winter WhiteMy Profile

 • Jessica
  18 oktober 2014

  Wat een fijn lijstje!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – De waarheid over de zaak Harry QuebertMy Profile

 • Cindy
  18 oktober 2014

  Wat een heerlijk lijstje! Ik hou ook van de huismus spelen, ik vind het heerlijk!
  Cindy onlangs geplaatst…Fall Favorites TagMy Profile

 • Milou
  18 oktober 2014

  Wat fijn dat je ook zo van de kleine dingetjes kunt genieten!
  Milou onlangs geplaatst…What About My Week? #5 Een verrassing, online-shopsessies & beurzenMy Profile

 • Mariska
  18 oktober 2014

  Leuke lijst 🙂 Ben je gaan volgen op Instagram, dat deed ik nog niet. Ben daar zelf ook wel een beetje verslaafd aan. Foto erop zetten en kijken hoeveel mensen het liken en vooral ook navigeren door alle andere foto’s.
  Mariska onlangs geplaatst…Win €25,00 Lush shoptegoed / herinnering!My Profile

 • Anneleen
  19 oktober 2014

  Wat een mooi lijstje! Leuk om te lezen!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Paola
  19 oktober 2014

  Leuke lijst! Op dit moment kan ik heel erg genieten van de avond rond 8 uur. Lekker gtst kijken in mijn badjas met een geurkaarsje aan en een kop thee of warme choco met slagroom!
  Paola onlangs geplaatst…Herfst tagMy Profile

 • Monique
  19 oktober 2014

  Fijn lijstje! Fietsen met Lise vind ik ook heerlijk. Zeker nu het nog zo’n lekker weer is buiten! En regenachtige herfstavonden met (geur)kaarsjes en thee doen het ook erg goed op het moment 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday – Nóg een dagje ZeelandMy Profile

 • Rory
  19 oktober 2014

  Wat een fijne, positieve lijst! Daar word ik al blij van:) Zeker op deze zondag. Toch op de een of andere manier een dag van bezinning.

  Waar word ik blij van? De glimlach van Mila als ik in de auto even achterom kijk of het goed met haar gaat. Het zonnetje wat soms in een keer gaat stralen op een donkere dag. De vlinder die ik eens in de zoveel tijd (ook op ongebruikelijke momenten) in onze tuin zie, dicht bij mij. En die mij aan mijn – veel te jong – overleden neef doet denken. Een geluksmomentje wat je zomaar ineens kan voelen. De glimlach die op mijn gezicht komt als ik dit schrijf…
  Rory onlangs geplaatst…Hoe ga ik met mijn kind om? Een levenslesMy Profile

 • Jessica Van Der Mark
  19 oktober 2014

  Hihi ik kan me bijna in alles wel vinden!
  Ik heb die fur jas ook, hij is echt zo leuk!
  Jessica Van Der Mark onlangs geplaatst…Pastels shootMy Profile

 • Joyce
  20 oktober 2014

  Wat een fijn lijstje!

  Ik word blij van mijn stralende baby die ik elk moment uit zijn bedje ga halen!
  Joyce onlangs geplaatst…Mama challenge – Bedenk een sensopathisch spelMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.