VLOG 15: Kinderfeestje organiseren & Wenkbrauwen microblading

Wat gezellig dat je klaarzit voor de nieuwste Kellycaresse vlog op woensdag. In deze vlog deel ik alle voorbereidingen op het kinderfeestje van Lana en laat ik zien hoe wij deze georganiseerd hebben. Het was een enorm leuke pyjamaparty geworden met heel veel lol met in totaal 9 meisjes (incl. onze dochters). Ik laat mijn wenkbrauwen semi-permanent zetten middels microblading (mega spannend!) en in deze vlog zie je ook nog even onze Franse gasten die bij ons in huis verbleven. Het was meivakantie dus we doen veel gezellige dingen in en rond het huis. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Lieke
  24 oktober 2019

  Meivakantie ja? Dat gaat snel bij jullie haha😊

  De vlog ga ik nog kijken lijkt me leuk!

 • Ing
  24 oktober 2019

  Zo leuk om te kijken en lezen 🙂 vind het zo knap hoe je t allemaal doet. Ik volgde jou een paar jaar geleden al, maar toen ben ik even heeelll druk geweest met werk en ben ik in t algemeen gestopt met blogs en blogs volgen. Nu zit ik weer in rustig vaarwater, ben parttime gaan werken en in verwachting van de eerste. Wat ontzettend leuk om te zien wat jou in de tussentijd allemaal is overkomen en hoe geweldig je het voor elkaar hebt! Een kanjer ben je! Liefs van een mama to be!

 • Ilona
  27 oktober 2019

  Wat een leuk idee die pyjama party! Leuke vlog weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.