VLOG 14 Hoe gaat het met ons nieuwe huis?

Het is woensdag dus de nieuwe Kellycaresse vlog staat weer voor jullie klaar. In deze vlog hebben Yannick en ik een heel gezellig feestje van mijn beste vriendin, testen we een nieuw bordspelletje uit (aanrader!) en hebben we de grootste lol, vierden we de eerste verjaardag van het zoontje van een vriendin van mij, gingen we op kraamvisite bij de cavia’s van vriendinnen voor mij en ik neem alvast een kijkje op locatie waar ons nieuwe huis op dit moment gebouwd wordt. Ze zijn namelijk al heel ver met de bouw, zo fijn! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “VLOG 14 Hoe gaat het met ons nieuwe huis?”

  1. super dat het lekker doorloopt meis! roon is metselaar en ik weet dat als een bouw traag of spaak loopt het zowel voor de nwe bewoner een drama is maar voor het bouwpersoneel ook 😉

  2. Wat een heerlijke lange vlog! Ik ben helemaal vergeten om mijn kopje thee en koffie tussendoor te pakken, haha!?. Super grappig dat je eventjes benoemd dat je nog een klein beetje last hebt van een ‘hangovertje’. Het leven als mama gaat inderdaad altijd gewoon door!

  3. Hoi Hoi,Wat een leuke vlog weer ? Hoe houden jullie het vol,,feesten en je gezinsleven ? Ziet er zo heerlijk makkelijk uit maar het lijkt me een hoop geregel hihihi.Wat een heerlijke recepten weer van Sjenkie’s kitchen!! Eten de 2 meiden dat ook allemaal? Lusten zij alles/veel? Mooi huis!! Dat het maar snel opgeleverd mag worden voor jullie!! ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.