VLOG 14 Hoe gaat het met ons nieuwe huis?

Het is woensdag dus de nieuwe Kellycaresse vlog staat weer voor jullie klaar. In deze vlog hebben Yannick en ik een heel gezellig feestje van mijn beste vriendin, testen we een nieuw bordspelletje uit (aanrader!) en hebben we de grootste lol, vierden we de eerste verjaardag van het zoontje van een vriendin van mij, gingen we op kraamvisite bij de cavia’s van vriendinnen voor mij en ik neem alvast een kijkje op locatie waar ons nieuwe huis op dit moment gebouwd wordt. Ze zijn namelijk al heel ver met de bouw, zo fijn! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • chucky1012
  24 januari 2018

  Fijn dat er met de bouw van jullie huius flink opgeschoten wordt ?

 • rachel
  24 januari 2018

  super dat het lekker doorloopt meis! roon is metselaar en ik weet dat als een bouw traag of spaak loopt het zowel voor de nwe bewoner een drama is maar voor het bouwpersoneel ook 😉

 • Hilde
  24 januari 2018

  Zo grappig hoe jullie cavia’s uitspreken, hier zeggen ze : kaaviaaaa’s hahaha

 • Nathalie
  24 januari 2018

  Wat een heerlijke lange vlog! Ik ben helemaal vergeten om mijn kopje thee en koffie tussendoor te pakken, haha!?. Super grappig dat je eventjes benoemd dat je nog een klein beetje last hebt van een ‘hangovertje’. Het leven als mama gaat inderdaad altijd gewoon door!

 • Patricia Schmitz-Heres
  24 januari 2018

  Wat fijn dat de bouw lekker opschiet zeg! Leuk om weer een keer een vlog van je te bekijken, moet ik weer vaker gaan doen haha

 • Anneleen
  24 januari 2018

  Wat ziet jullie huis er al mooi uit! 🙂 Heel leuk!!

 • Shanty
  24 januari 2018

  Hoi Hoi,Wat een leuke vlog weer ? Hoe houden jullie het vol,,feesten en je gezinsleven ? Ziet er zo heerlijk makkelijk uit maar het lijkt me een hoop geregel hihihi.Wat een heerlijke recepten weer van Sjenkie’s kitchen!! Eten de 2 meiden dat ook allemaal? Lusten zij alles/veel? Mooi huis!! Dat het maar snel opgeleverd mag worden voor jullie!! ?

 • Irene
  26 januari 2018

  Leuke jurk. Waarvan is die?
  Het staat je ook super goed!

 • Kim
  14 februari 2018

  Super leuke vlog weer! De hellofresh box is besteld, bedankt voor de kortingscode:)!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.