Nieuw badpak + door deze ontroerende video ga je weer zwemmen met je kinderen!

Nieuw badpak!

Jezelf vertonen in badkleding, menig vrouw zou zeggen, ach Kel, stel je niet zo aan. Je ziet er goed uit, je hebt niets om over te klagen. Niet zo onzeker zijn. Je hebt twee kinderen gekregen. Dat wil niet zeggen dat ik me heel zeker voel in badkleding. Welke vrouw wel? Doordat ik weer insuline spuit in mijn buik, zit mijn buik onder de blauwe plekken, daar voel ik me onzeker over. Maar ik wil wel lekker kunnen zwemmen met mijn kinderen. Ik laat jullie mijn nieuwe badpak zien waarin ik me wel helemaal lekker in mijn vel voel (die nog hip is ook!) en een video waardoor jij het liefst deze week nog jezelf in badkleding hijst om je kinderen mee naar het zwembad te nemen. Want mama’s trotseer dat zwembad! Een must-see video voor iedere vrouw die zich weleens ‘schaamt’ in badkleding.

Bron video: Scary mommy.

Deze video gaf me kippenvel! Je kinderen denken helemaal niet aan je vetrolletjes, die littekens op je buik, je bleke huid, je spillebeentjes of dikke billen. Je kinderen willen gewoon genieten met jou, samen plezier maken. Mooie herinneringen voor later. Dat is wat telt.

IMG_9163

Zo Kel, daar sta je dan in je badpak op je blog. Ik ontving van Arena Swimwear dit mooie badpak uit hun nieuwe bodylift collectie. Een badpak waar ik me lekker in voel. Het badpak heeft een bodylift effect, dat wil zeggen dat deze je zekerheden wat accentueert, en je onzekerheden maskeert. Ik ben 12 weken zwanger op deze foto, ik hoef me zeker niet te schamen voor een buikje, ik ben er nu juist trots op. Maar de blauwe plekken op mijn buik vind ik minder fijn. Het badpak accentueert mijn taille en geeft een subtiele lift aan de boezem. Ook niet verkeerd want mijn borsten zijn nog geen centimeter gegroeid deze zwangerschap. (Blame it to the borstvoeding haha)

arena

Ik heb gekozen voor dit badpak : Women’s Doris Halterneck One Piece Low Cut. Ik vind dit een mooi en eyecatching badpak. Door de halter is dit badpak net wat eleganter en geeft dit een mooie ronde boezem. Het bloemenprintje en de frisse kleuren staat heel fleurig en zomers. Dit badpak accentueert de taille waardoor deze slanker oogt en ik vind dit badpak gewoon heerlijk zitten, wel zo fijn als je gaat zwemmen, het is shapewear zonder je ‘dichtgesnoerd’ te voelen.

Arena biedt zwemkleding aan voor vrouwen, mannen en kinderen. Deze bodylift lijn viert het leven van de vrouw en begrijpt dat vrouwen ontzettend van elkaar verschillen. De collectie heeft voor iedere vrouwelijke vorm wat wils. Elke vrouw kan er een badpak in vinden die haar lichaamsvormen op de prettigste manier laat zien. Een collectie om je lekker in te voelen dus. Mijn boodschap aan jullie, trek je badpak/bikini aan en ga heerlijk zwemmen met je kind(eren). Op deze site vind je waar je deze collectie kunt shoppen.

arena1

arena2

arena3

Mijn meiden zijn echte waterratten en genieten van het water. Lana gaat het liefst continue van de glijbaan af en Aimy ontdekt om zelf te staan in het water en met haar handjes te spetteren. Ze hebben de grootste lol samen en dat brengt me gelijk op het idee dat we dit veel vaker moeten doen.
IMG_9168

Voel jij je vertrouwd in badkleding? En wat vonden jullie van het filmpje wat ik bovenaan deelde? Voor mij echt een eyeopener om vaker het zwembad te trotseren met mijn kinderen. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe badpak vinden en in wat voor badkleding jij je het prettigst in je vel voelt. Laat je reactie achter bij de comments.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  4 april 2017

  Ook ik voelde mij nooit prettig in bikini. Niet vanwege een buikje of littekens, maar omdat ik geen borsten heb. Ik schreef er zelfs een blog over. Sinds een tijdje heb ik een badpak en nu voel ik me veel beter wanneer ik ga zwemmen. Ik trek nooit meer een bikini aan. Mijn badpak lijkt trouwens op die van jou, behalve de kleur (die van mij is effen zwart) en heeft geen haltertop, maar verder hetzelfde model. Het filmpje kijk ik trouwens straks, want mijn vriend ligt nog te slapen en anders wordt hij wakker.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…10 x Inspiratie voor een gender reveal partyMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  4 april 2017

  Ik vind het een prachtig badpak. SInds ik kinderen heb draag ik geen bikini meer maar verder heb ik absoluut geen moeite om badkleding aan te hebben. Het filmpje is prachtig en heel erg waar.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: Minimalism: A Documentary About the Important ThingsMy Profile

 • chucky1012
  4 april 2017

  Prachtig badpak en je buikje groeit goed 😉

  Xoxo

 • Patricia
  4 april 2017

  Ondanks dat ik geen platte buik heb, voelde ik me nooit ongemakkelijk in bikini. Nu de zwangerschap zijn sporen nalaat (althans we moeten nog zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien), denk ik dat ik me ook fijner in een badpak voel. Een ding is zeker: deze zomer wil ik gewoon zwemmen. Ik ga me niet verstoppen.
  Patricia onlangs geplaatst…Twee weken na de uitgerekende datum… – PollMy Profile

 • Lisette
  4 april 2017

  Nou, zoals je weet schaam ik me nergens voor! Toch was ik wel blij toen Syl af en toe een badpak aan ging doen, voelt iets gekleder dan een bikini. Ik vind die van jou supermooi, ga eens op de site kijken want ben wel weer toe aan iets nieuws!!
  Lisette onlangs geplaatst…Boer zoekt vrouw afl. 8 of 9: de keuze van HermanMy Profile

 • Josan
  4 april 2017

  De reden dat ik niet zo’n fan ben van zwemmen, heeft niet zozeer te maken met hoe ik eruit zie. Volgens mij kijkt niemand daar na. Maar chloorwater en kroeshaar is dramatisch, ik heb het altijd koud en in 9 van de 10 gevallen loop ik daarna een bacterie op en ben ik ziek of snipverkouden. Ook krijgen de kinderen bijna altijd voetschimmel van het zwembad. Ik vind het gewoon onhygienisch. Maar in als we in het buitenland zijn in een hotel en er is een zwembad bij doe ik vaak wel mee.
  Josan onlangs geplaatst…Solliciteren als je zwanger bent, heeft wel zin!My Profile

 • Nicole
  4 april 2017

  Dat filmpje kende ik al maar blijft een eye opener. Ik heb me altijd onzeker gevoeld en na de bevalling kocht ik dan ook een badpak. Een erg mooie. Nu pas ik hem niet ivm de zwangerschap maar straks zal ik hem weer vol trots dragen!
  Nicole onlangs geplaatst…Thermen Bussloo | HAPPY BIRTHDAY winweekMy Profile

 • Channa
  4 april 2017

  Staat je prachtig. Ook hier tegenwoordig alleen nog maar in badpak, misschien ooit nog in bikini maar voor nu even niet.
  Channa onlangs geplaatst…Wij gingen buiten de schoolvakanties om op vakantie…My Profile

 • Heleen
  4 april 2017

  Ik heb echt een hekel aan zwemmen. Chloorwater, plassende kinderen, heb t altijd koud en bovendien lijk ik net een verzopen hond als ik vooruit probeer te komen haha. Ach goed, wanneer de kleine straks geboren is doen we het toch maar. Waarschijnlijk kan zij er ontzettend van genieten en t laatste wat ik wil is dat zij ook een hekel krijgt eraan!
  Heleen onlangs geplaatst…PLOG #1 : Veel eten, Opel, werken en FibbageMy Profile

 • Dionne
  4 april 2017

  Het is echt een mooi badpak, ook qua kleurtjes!
  Dionne onlangs geplaatst…De inrichting van je huis | Scandinavisch vs. klassiekMy Profile

 • Marloes
  4 april 2017

  Een heel mooi badpak! Ik draag zowel een bikini als een badpak, maar durf er niet mee op de foto ? je ziet er geweldig uit, mooi buikje!!
  Marloes onlangs geplaatst…Gastblog: Anders krijg je een kutkindMy Profile

 • Kelly
  4 april 2017

  Prachtig badpak! Ik durf zelf geen badkleding te dragen, maar ik kan ook niet zwemmen, dus het is geen ramp.
  Kelly onlangs geplaatst…Hackathon E-Fulfilment in foto’sMy Profile

 • Sandra
  4 april 2017

  Wat een mooi badpak, hij staat je prachtig!
  Sandra onlangs geplaatst…PLOG: HARDLOPEN, KLEDING VERKOPEN & KOEIEN OPJAGENMy Profile

 • Sylvia
  4 april 2017

  Het staat je echt heel heel mooi. Ik draag zelf meestal een bikini maar denk er al een tijdje aan om nu ook een badpak te kopen. Ja mijn buik blubbert maar ik schaam mij niet soms wel wat onzeker maar dat heeft iedereen wel eens.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #13My Profile

 • Marijke
  4 april 2017

  Binnen een paar weekjes beval ik van ons tweede kindje. Ik ben heel benieuwd hoe snel mijn lichaam weer een beetje terug springt maar ik ga zeker zwemmen deze zomer. In een subtropisch zwembad is niet echt iets voor mij maar in de zomer naar een buiten zwembad wel. Heerlijk!
  Marijke onlangs geplaatst…Weekmenu #29My Profile

 • Karlien
  4 april 2017

  Heel mooi badpak zeg. Ik zwem iedere week met mijn dochter. Ze heeft zwemles en het is goed als ze dan wat vaker in het water ligt.
  Karlien onlangs geplaatst…Rondreis Nieuw-Zeeland met dreumesMy Profile

 • Nicole
  4 april 2017

  Ik heb meerdere badpakken en gisteren nog gezwommen! Die van jou is ook prachtig!
  Nicole onlangs geplaatst…Au! Borstvoeding geven met vasospasmenMy Profile

 • Essma
  4 april 2017

  Ik ben ook totaal geen fan van het zwembad (chloordampen/bad hair/etc) maar voor het plezier van mijn kinderen doe ik alles. Ook rondlopen in een bikini of zwembad met al mijn onzekerheden. De schakelaar staat dan ook echt even op ‘who cares?’ Ik weet hoe leuk Ophelia het water vindt en dat blije gezichtje van haar?
  Essma onlangs geplaatst…Je weet dat je kleutermama bent als je…My Profile

 • Irene
  4 april 2017

  Wat een mooi filmpje. Helemaal gelijk hebben ze!
  Je badpak is mooi en eerlijk gezegd was ik verbaast toen je een paar dagen later schreef dat je in verwachting was. Dit omdat ik op je badpak shots en foto niets had gezien haha.

  Over mijn buik ben ik nooit onzeker geweest, wel over mijn billen en (kleine) borsten. Misschien komt de buik-onzekerheid nog over een paar maanden (nu 12 wkn zwanger).
  Achja, dan blijft het een goede om dit filmpje terug te kijken.

  Bovendien: ik denk juist dat het ook voor jou meisjes goed is om regelmatig echte vrouwenlichamen te zien en niet alleen gefotoshopte modellen!

 • Joyce
  4 april 2017

  sinds de geboorte van Aron heb ik geen bikini meer aan gehad. ik voel mij er niet zeker in. Gelukkig hebben ze tegenwoordig hele hippe badpakken 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Moments of joy #14 – Druk!My Profile

 • rachel
  4 april 2017

  er is niets heerlijker dan lekker zwemmen met je kids :d en ach kel jij zegd dat je je niet prettig voelt maar ik al helemaal niet maar even grof gezegd…fack it ben daar voor en met me kids, we zijn getrouwd en onze mannen zijn tevreden dus wat de rest denkt ….dikke doei 😀
  oke dat laatste geld dan niet voor ons/mij oke hahah
  rachel onlangs geplaatst…Recept: gebakken tempehMy Profile

 • Claartje
  4 april 2017

  Voor m’n lol ben ik liever in zee dan een chloorbad. Maar ik ga toch lekker elke week met m’n zoontje naar peuterzwemles (en daarvoor met z’n zus). Ook zwanger en daarna met een papbuik (Is inmiddels wel weer goed). Badbak of bikini, als het maar past. Het zijn allemaal moeders met kinderen in dat klasje dus waar moeilijk over doen? Van de zomer wil ik wel weer een bikini aan, maar dan wel een met een hoge broek zeg maar. Anders zit het elastiek precies op m’n keizersnee litteken en dat is gewoon pijnlijk. Voordeel is dan ook dat de meeste striemen bedekt zijn.

 • Huismama
  4 april 2017

  Ik vind het badpak heel erg mooi. Misschien dat ik dit jaar ook eens een badpak aanschaf. Eerlijk gezegd droeg ik helemaal geen zwemkleding meer. Nu de kids iets groter worden zal ik er binnenkort toch ook een keer aan moeten geloven…
  Huismama onlangs geplaatst…Hoe gaat het nu met het slapen van onze peuter?My Profile

 • Nancy de Groot
  4 april 2017

  De video maakte me emotioneel in positieve zin.. Het raakt precies de kern waar het om gaat, dat raakt me. Ik heb zelf een maatje meer en draag een corrigerend badbak waar ik heel fijn in voel.
  Lieve vrouwen/mama’s ? Probeer jullie niet uit het veld te laten slaan door meningen van anderen (wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan); jullie zijn allemaal prachtig! ❤

 • lisette
  4 april 2017

  Nu twee maanden na mijn bevalling zou ik me zeker nog niet heel prettig voelen in badkleding. Maar is zou het er zeker ook niet om laten om te gaan zwemmen. Dat kan ik dan goed loslaten, dan ben ik er voor mijn plezier en niet om mijn lichaam te showen. Het badpak in het filmpje is niet helemaal mijn ding. Hij staat je erg mooi en kan me voorstellen dat hij ook heerlijk zit!
  lisette onlangs geplaatst…De Derde Verjaardag Van Jolijn.My Profile

 • Karin
  4 april 2017

  Herkenbaar! Mijn dochter is nu 9 maanden en ik heb nog nooit gezwommen met haar. Door mijn gewichtstoename van 45 kg in de zwangerschap is mijn huid ontzettend uitgerekt nu ik weer bijna op mijn oude gewicht ben. Ik vind mezelf dus niet zo mooi en voel me zwaar onzeker. No way dat ik in zwemkleding ga! Ik vind je badpak heel mooi en je hebt een prachtig figuur!
  Karin onlangs geplaatst…Mommy Musthave: witte sneakers – Blogwedstrijd Mooieschoenen.nlMy Profile

 • Lisette
  5 april 2017

  Ik ben helaas iemand die nooit een mooie buik heeft. Zwanger of niet zwanger. Ben heel dik geweest en bij mij zat dat helaas op mijn buik. Toch zwem ik ik een bikini, ben hartstikke veel afgevallen en trots op mijn lijf. Wil je het niet zien? Dan kijk je maar de andere kant op!
  Lisette onlangs geplaatst…Opleiding of ervaring My Profile

 • Marieke
  5 april 2017

  Ook ik voel me onzeker in badpak en bikini. Binnenkort wil ik starten met babyzwemmen dus ik zal er toch doorheen moeten… jij ziet er goed uit hoor!! In je badpak!

 • Marieke
  19 april 2017

  OMG die video!!! Ik moest mezelf echt even inhouden. Ik denk wel dat je kinderen het zullen merken als je je niet zo goed in je vel voelt, daarom moet je je inderdaad niks aantrekken van lichamelijke onzekerheid. De momenten die je samen met je baby memaakt tijdens uitjes naar bijvoorbeeld een subtropisch zwembad zijn het dubbel en dwars waard!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.