Vlog #13 dagje Apenheul met Yannick en Lana

dagjeapenheul still

Afgelopen zondag gingen Yannick en ik gezellig met Lana een dagje op pad naar Apenheul. Deze welbekende apendierentuin hebben we ook al eens bezocht toen ik nog zwanger was en we wilden dit zeker ook eens bezoeken zodra ons kindje geboren zou zijn. We kozen wel een van de drukte dagen van het jaar uit maar dat mag de pret niet drukken. Ik besloot de camera mee te nemen om te vloggen zodat ik jullie gezellig mee kon nemen. Kijken jullie met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van onze vlog? Zijn jullie wel eens bij Apenheul geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.
Ps. Jullie kunnen Yannick voortaan ook volgen op Instagram! Via @Sjenkie86. Volg jij hem al?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  23 september 2014

  Ik denk dat er een probleempje is met je post… Of ligt het aan mijn computer? Ik zie heel eventjes de foto en het kader van het filmpje verschijnen maar binnen enkele seconden verdwijnt het en nu zie ik enkel het icoontje om te abonneren op je kanaal en verder niets… Wilde het maar even laten weten 😉 Ondertussen kijk ik de vlog lekker via YouTube 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Memory Lane: My Sweet Sixteen ♥My Profile

 • Jill
  23 september 2014

  Ik heb het zelfde probleem als Kim! En ga ook het zelfde doen als Kim! 🙂
  Jill onlangs geplaatst…Review: Clinique Hydraterende Lotion / GelMy Profile

 • Eilish
  23 september 2014

  Ik ben er nog nooit geweest! En bovenstaand probleem is ook bij mij, maar ik had m al op youtube gezien!
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ 5 series die ik aanraad #1My Profile

 • kellycaresse
  23 september 2014

  Ik was niet thuis dus ik kon het artikel nu pas goed maken, ik had een verkeerde code gebruikt oops hihi. Veel kijkplezier 🙂
  Liefs <3 Kelly

 • Jennifer
  23 september 2014

  Leuke vlog! Ik ben een jaartje geleden nog in de Apenheul geweest, dat was ook heel leuk. Ik kocht er toen een knuffelaapje en die stond lang als decoratie in m’n kamer, dat wordt nu de eerste knuffel voor ons kindje.
  Jennifer onlangs geplaatst…Birthday Wishlist 2014My Profile

 • Céline
  23 september 2014

  Wat een leuke vlog. De apenheul is altijd een leuk familie uitje om naartoe te gaan. Ik wist helemaal niet dat er een pendelbus was van de parkeerplaatsen naar de apenheul, maar misschien ben ik gewoon nog nooit geweest als het druk was.
  Vorige keer dat ik er was kwamen die kleine doodshoofdaapjes van het begin op mijn hand zitten. Zo schattig! Vroeger als kind vond ik dat altijd doodeng, maar nu vond ik het wel leuk 😛
  Céline onlangs geplaatst…IKEA WishlistMy Profile

 • Dagmar
  23 september 2014

  Aah wat een superleuke vlog! Heerlijk dagje zo in de Apenheul, echt leuk om daar weer een keertje naartoe te gaan. Dankjewel voor de tip!
  Dagmar onlangs geplaatst…Winactie – Een telefoonhoesje naar keuze van PhoneGeekMy Profile

 • Jorien
  23 september 2014

  Wat leuk! Ik wil ook wel weer een keer naar de apenheul 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Dhul Hijjah Gaat Beginnen!My Profile

 • Marion
  23 september 2014

  Ben vorig jaar voor het eerst geweest. Zo leuk die apen allemaal!
  Marion onlangs geplaatst…Mijn Favorieten: Tribute To Led ZeppelinMy Profile

 • Eline
  23 september 2014

  Leuke vlog. Ik kan me wel voorstellen dat je super verliefd op je vriend bent, zo schattig om te zien hoe hij met Lana bezig is ! Hoop op een dag mijn vriend ook zo met kindje van ons bezig te kunnen zien hihi.

 • Marloes
  24 september 2014

  Wat een leuke vlog. Heerlijk zo’n dagje Apenheul! Ik ben er twee jaar geleden met mijn vriend nog geweest!
  Marloes onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick Adorable MattMy Profile

 • Linda
  24 september 2014

  Wat een gezellige vlog! Mijn man en ik hebben afgelopen oktober heel goedkoop ‘n abonnement op Apenheul aangeschaft (voor de prijs van één toegangskaartje, €19,95 dus per persoon, echt een koopje) en we zijn inmiddels samen 3 keer geweest en met mijn oma één keer 🙂 Ik vind het altijd heel erg leuk, vooral de kleine(re) aapjes 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Lichtpuntjes september #3.My Profile

 • Chloe (Fashionista Chloe)
  24 september 2014

  Super leuke en vrolijke vlog! leuk om te zien X

 • Yvonne
  24 september 2014

  Super leuke vlog! Hhm en dat eten ziet er heerlijk uit 🙂

 • Vanessa
  25 september 2014

  Wat een leuk dagje! Ik vind apen heel fascinerend om naar te kijken 🙂 fijn dat jullie ‘ s avonds eten hebben afgehaald. Dat maakt het dagje helemaal af!
  Vanessa onlangs geplaatst…700 volgers + win 2 x een nagellak setje van E.L.F.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.