Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit was de eerste week van het nieuwe jaar, zo’n gekke week waarin je even niet weet hoe verder te gaan na die gezellige feestdagen haha. Dus besloot ik een grote schoonmaak in huis te houden. Die leg ik in deze vlog vast. Maar ook deel ik andere gezellige momenten. Het dansritueel na het eten met mijn meisjes, een bezoekje kinderboerderij en wat we voor lekkers aten. Gewoon huiselijke momentjes dus. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Hoe vonden jullie zo die eerste dagen na die gezellige decembermaand? En heb jij ook een soort grote schoonmaak gedaan in huis? Ik ben ook benieuwd hoe jullie schoonmaakroutine eruit ziet.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “VLOG 12 Mijn schoonmaakroutine met 3 kinderen”

 1. Goed bezig hoor!
  Ik ben ook echt een slechte huisvrouw 😉
  Man pakt vaker de stofzuiger dan ik. Nu hebben we sindskort een robotstofzuiger, die zetten we paar keer per week aan, dat is heel fijn. Hij komt alleen niet goed in de hoeken dus doen we het 1 keer in de week nog goed met de stofzuiger.
  Als ik ook de schoonmaakgeest krijg, doe ik 1 verdieping per keer, ben echt wel klaar na 1 verdieping opruimen, stoffen, zuigen en dweilen 🙂

 2. hahah heerlijkheid!! en ja de dagen na oud en nieuw…die ben ik kwijt geloof ik lol. en nee ik ben geen slechte huisvrouw want ik blijf poetsen en stofzuigen!!stofzuig nu 2x per dag mijn huis en tussendoor blijft er overal een doekje overheen gaan hahah uhhh iets met ocd ;’). heb weer genoten van je vlog mop xxx fijne dag lieffie

 3. Knap dat je beneden en boven in 1 keer doet, ik verspreid het altijd anders vind ik het te veel of zo 😛 Maar het geeft altijd weer voldoening als het voor ‘even’ af is haha.

 4. Heerlijke vlog weer… Ik houd van een schoon en opgeruimd huis, maar daar draait het niet allemaal om. Stofzuigen doe ik elke dag… In de woonkamer sowieso met de kleine knoeikontjes… En verder is mijn doel dit jaar beter plannen qua schoonmaken etc. Dus heb ik nu een soort schemaatje.. Maar blijf flexibel daarin..

 5. Haha ik heb dubbel gelegen om Yannick in deze vlog. “Vandaag is de grote dag”… Die blik van hem ?
  En zijn commentaar op je 4-stappen-schoonmaakplan.

 6. Wat ben je toch megaproductief! Echt, hoe krijg je het voor elkaar om zo veel schoon te maken op één dag. Knap hoor. Ik ben ook echt een slons wat schoonmaken betreft. Het schone begin van het jaar is faliekant mislukt, ik heb gisteravond nog maar even snel de stofzuiger door de woonkamer gehaald (nee, vanochtend vroeg, mijn man… Niet ik…). Dus, de strekking van mijn verhaal lijkt me duidelijk. Hahaha 🙂

 7. Wow, echt Wow… Ik kan niet anders dan respect hebben voor je energie en je kracht. Ik volg je nu een poosje, en met drie kinderen, je diabetes, je huishouden en je media presence… wow!

 8. Zo mooi en lief om te zien, jullie dansmomentje met het gezin! Ik hoop later met onze kindjes ook zo’n leuke rituelen/ tradities te hebben 🙂 Heerlijk om weer zo alles proper te hebben in huis, geeft zo’n fris gevoel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.