Door Roxanne: Met de koude korte dagen in het vooruitzicht vind ik het altijd extra lekker om samen een serie of een film te kijken op de bank. De meeste zondagen worden omgetoverd tot ware ‘cocoon dagen’. De gordijnen gaan dicht, de kachel gaat aan en wij maken een foodplatter met allemaal lekkere hapjes. Serietje erbij en genieten. Nu is en blijft het natuurlijk altijd een uitdaging om een serie te vinden die leuk is voor allebei. Met series als Gossip Girl en Pretty Little Liars maak ik manlief echt niet blij. Daarentegen heb ik weer helemaal niks met Games of Thrones of The Walking Dead. Graag deel ik mijn tips voor series die leuk zijn voor beide partijen met jullie!

Serie tips om met je hubby te kijken!

 • The Bridge
  The Bridge is een Zweeds-Deense misdaadserie die zich in beide landen afspeelt. De titel verwijst naar de bekende Sontbrug die Zweden en Denemarken met elkaar verbindt. De serie gaat voornamelijk over misdaden die worden gepleegd waarbij zowel Zweden als Denemarken betrokken is. Met maar liefst 3 seizoenen kun je lekker even vooruit!
 • Orphan Black
  Orphan Black is een Canadese sciencefiction serie. Hoewel sciencefiction normaal gesproken absoluut niet mijn genre is, vind ik dit een erg leuke serie. De serie draait om Sarah Manning die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger, Beth Childs. Wanneer Sarah de identiteit van Beth overneemt blijkt dat zij meerdere zussen (klonen) heeft verspreid over Noord-Amerika en Europa. De serie heeft 5 seizoenen, dus prima voor de koude dagen!
 • Tyrant
  Tyrant is een Amerikaanse dramaserie die zich afspeelt in het fictieve land Abbudin, waar de familie Al-Fayeed aan de macht is. De jongste zoon Barry (Bassam) emigreerde vrijwillig op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten waar hij afstudeerde als kinderarts en een gezin stichtte met Molly. Op een dag besluit het gezin op reis te gaan naar Abbudin en Barry besluit deel te nemen aan de mensonterende politiek van het land. Deze serie heeft 3 seizoenen en ik heb genoten van elk seizoen!
 • Once Upon a Time
  Once Upon a Time is een Amerikaanse televisieserie die zich afspeelt in het fictieve Storybrooke. De welbekende sprookjesfiguren zoals o.a. Sneeuwwitje, Repelsteeltje en Belle leven samen in één wereld. De serie heeft 5 seizoenen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik na seizoen 4 gestopt ben.
 • White Collar
  White Collar is een Amerikaanse televisieserie met Neal Caffrey in de hoofdrol. Neal Caffrey is een oplichter, vervalser en een dief (maar oh zo knap!). Nadat hij uit de gevangenis ontsnapt is om zijn ex-vriendin Kate te vinden ontmoet hij FBI agent Peter Burke. Tijdens deze ontmoeting stelt Neal voor om Peter te helpen andere criminelen te pakken om zo zelf uit de gevangenis te blijven.

Kijken jullie ook zo graag naar series? Ik ben benieuwd wat jullie favoriete series zijn, laat het ons weten bij de reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “MUST SEE: Serie tips om met je man te kijken”

 1. The Bridge lijkt me erg leuk. Pas geleden heb ik met mijn vriend The Queen of south gekeken. Wat een toffe serie is dat! Echt een aanrader

 2. Orphan Black en White collar zijn ook favorieten van mij, de rest heb ik nog niet gezien. Between en the killing zijn ook echt aanraders!

 3. Peaky Blinders en Prison Break volg ik. Voor de rest lees ik graag boeken dus kom er niet aan toe. Mijn man volgt niets, maar samen kijken we weleens naar Modern Family.

 4. The Bridge, Orphan Black en White Collar heb ik inderdaad samen met mijn vriend gekeken en ze waren alle 3 een grote hit. Once upon a time hebben we geprobeerd, maar vonden we niet leuk, maar Tyrant kenden we niet en gaan we zeker proberen! Thanx voor de tip! 🙂

  Wij vonden ook designated Survivor en Homeland super tof!

 5. Twee series heb ik hiervan nog niet gezien. De andere hebben manlief en ik niet samen gekeken. Kleine selectie die we samen kunnen kijken. De laatste serie die we samen hebben gezien was de Duitse serie Dark. Echt een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.